20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Konularıda bitirdik iyimi

Kız benimki rekorunu kırıyor iki gündür aramadı sadece sabah günaydın yazmış hiç bu kadar uzatmamıştı özledim uyuzu ama ararmıyım aramam

bence fazlada uzatma cnmmm yaaaa

yapma kız napıyo çocuk sana
bni çekiyo diyodun:26:

Kuyruğuma basıyor.

Mesela en son sinirlendiğim olay,ben konuşalım dediğimde tamam ama şarzım bitebilir dediğinde benim şarteller attı.Ne demek şarzım biter kalkacak şarza takacak ben konuşmak istiyorum buradaHoş saat gecenin 1i ve işten gelmiş yorgundu ama ben kıl olurum illaki olacak.İyi peki dedim.Dahada aramadım

bu mudur yani acımanda yok çocuğa hee

bu mudur yani acımanda yok çocuğa hee

Ah canım anlatınca basit geldi ama ben konuşmak istiyorum dedim o şarzım bitecek dedi.Öylemi demesi lazım dememsi kalkıp takması ve benimle konuşması lazım.Elalemin adamları ile sabaha kadar sohbet muhabbet oturuyor ama Böyle şeylere takarım ben

Tabi problemimiz aslında benim konuşmak istediğim konuydu.yani anlattığım olay son noktası başka problemlerimiz var.Konuşmadan kaçmak için şarzım bitecek dedi

Erkeklerin hepsini kaynar kazana atmalı birde güzel kaynatmalı

deli
yorgunlukla çocukta ne söyleyeceğini bilemiyodur belki :26:

Alayı düşüncesiz bu erkeklerin Hayata hangi açıdan bakıyorlar merak ediyorum, ters açıdan olduğu kesin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…