- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 28
İnşallah hayirlisiyla nasip eder rabbim :)Memnun oldum :) bende 24 yaşındayım bir evladım var rabbim nasip ederse bir kardeş düşünüyoruz :)
Kuzum hoş geldin. O zamanla düzelir inşallah. Adet olduğun 1. Günden basla 8- 10 gun hesapla. Bu sürede yumurtlama olir inşallah. Arası uzun sürüyorsa genelde 10 -15 gün hesapla. İnşallah olur canım.Kızlar selam bende hamiş olmak istiyorum ama adetim çok düzensiz doktora gittim hiç bir sıkıntın yok yaşından dolayı düzensiz dedi düzene girmesi için ilaç kullanabilirsin ama bence gerek yok dedi. Yumurtlama dönemini falanda hesaplayamiyorum doğal olarak önerilerinizi bekliyorum.
Agir kaldırma fazla ayakta durma mazallah dikkat et canım kendini esirge boyle seylerdenKızlar bittim yoruldum.
Çook teşekkür ederim samimiyetin için inşallah allah isteyen herkese versinKuzum hoş geldin. O zamanla düzelir inşallah. Adet olduğun 1. Günden basla 8- 10 gun hesapla. Bu sürede yumurtlama olir inşallah. Arası uzun sürüyorsa genelde 10 -15 gün hesapla. İnşallah olur canım.
Ne stresler yaşıyorum varya. O kaynanamın kayın babamın çekeceği var. Allah büyük. Kendi annem ve küçük kız kardeşlerimle yapmaya calisiyorum her şeyi. Eşim tek başına koşturuyor. Hiç bir şeye karışmıyorlar. Karışmayı bırak bir arayıp ta sormuyolar naptınız diye. Allah sorsunAgir kaldırma fazla ayakta durma mazallah dikkat et canım kendini esirge boyle seylerden
Ne demek canım. AiiinnÇook teşekkür ederim samimiyetin için inşallah allah isteyen herkese versin
Oy oy maşallah. Baya çektirmiş annesine. Neden öyle zor olmuş tamkinli olmana rağmen hemde.Melaba hanimlaaaar bende 24lük annecim 6 aylik kızım var.çoğu kişi bilir hamilelik cilemi baya bi kişi benimle birlikte beklemişti ve tabi bizimki de gelmiyordu elinde olsa daha da gelmeyecekti ama hastahaneye gidip elim hep boş çıkınca son zamanlar asaplarım bozulmuştu. Normal doğum istiyordum ve sanki hiç dogmayacakmis gibi geliyordu ve bebegime ciddi anlamda darıldığım anlar oldu.özellikle karın ve alt bolgem inanılmaz agrımasına, kambur yurumeme rağmen nebi sancı ne bi açılma ne bi su vardı. O yüzden kendi istegimle 40+6 da spinal sezeryan ameliyatı oldum. Şimdi de ek gıda telaşı var bugün kabak ve havuç ikilisini denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum 9 unda tam 6 ay doluyor.
Doğum mu ? Bilmiyorum ki ya doktor 42 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi ben istemedim tehlikeye atmamak içinOy oy maşallah. Baya çektirmiş annesine. Neden öyle zor olmuş tamkinli olmana rağmen hemde.
Aman boşver evini ayirmissin iste mutlu olman lazim. Kafan rahat eder en azından.Ne stresler yaşıyorum varya. O kaynanamın kayın babamın çekeceği var. Allah büyük. Kendi annem ve küçük kız kardeşlerimle yapmaya calisiyorum her şeyi. Eşim tek başına koşturuyor. Hiç bir şeye karışmıyorlar. Karışmayı bırak bir arayıp ta sormuyolar naptınız diye. Allah sorsun
Merhabaa. Canım biliyor musun bende ayni şeyleri yasiycagimi düşünüyorum .Melaba hanimlaaaar bende 24lük annecim 6 aylik kızım var.çoğu kişi bilir hamilelik cilemi baya bi kişi benimle birlikte beklemişti ve tabi bizimki de gelmiyordu elinde olsa daha da gelmeyecekti ama hastahaneye gidip elim hep boş çıkınca son zamanlar asaplarım bozulmuştu. Normal doğum istiyordum ve sanki hiç dogmayacakmis gibi geliyordu ve bebegime ciddi anlamda darıldığım anlar oldu.özellikle karın ve alt bolgem inanılmaz agrımasına, kambur yurumeme rağmen nebi sancı ne bi açılma ne bi su vardı. O yüzden kendi istegimle 40+6 da spinal sezeryan ameliyatı oldum. Şimdi de ek gıda telaşı var bugün kabak ve havuç ikilisini denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum 9 unda tam 6 ay doluyor.
Hele kızsa yok erken doğar yok bilmem ne lafların INANMA 37. Haftadan itibaren beklemeye baslarsin benim gibiMerhabaa. Canım biliyor musun bende ayni şeyleri yasiycagimi düşünüyorum .
Deli gibi normal doğum istiyorum şükür simdilik yapmamam için bi problemde yok ama sanki hic dogmuycakmis kendiliğinden olmuycakmis gibime geliyoo
Evet kizzzHele kızsa yok erken doğar yok bilmem ne lafların INANMA 37. Haftadan itibaren beklemeye baslarsin benim gibi
İnşaallah canımİnşallah hayirlisiyla nasip eder rabbim :)
Çok şükür ki ahiret var canım hiç üzülme bebeğine yazık bir haftada yerlesecegine 1 ayda yerles ama kendini de bebeğinide sıkıntıya sokmaNe stresler yaşıyorum varya. O kaynanamın kayın babamın çekeceği var. Allah büyük. Kendi annem ve küçük kız kardeşlerimle yapmaya calisiyorum her şeyi. Eşim tek başına koşturuyor. Hiç bir şeye karışmıyorlar. Karışmayı bırak bir arayıp ta sormuyolar naptınız diye. Allah sorsun
Of çok zor hamileligin son dönemleri beklemek çok zor ya...ama şimdi tam sevimli zamanları yaMelaba hanimlaaaar bende 24lük annecim 6 aylik kızım var.çoğu kişi bilir hamilelik cilemi baya bi kişi benimle birlikte beklemişti ve tabi bizimki de gelmiyordu elinde olsa daha da gelmeyecekti ama hastahaneye gidip elim hep boş çıkınca son zamanlar asaplarım bozulmuştu. Normal doğum istiyordum ve sanki hiç dogmayacakmis gibi geliyordu ve bebegime ciddi anlamda darıldığım anlar oldu.özellikle karın ve alt bolgem inanılmaz agrımasına, kambur yurumeme rağmen nebi sancı ne bi açılma ne bi su vardı. O yüzden kendi istegimle 40+6 da spinal sezeryan ameliyatı oldum. Şimdi de ek gıda telaşı var bugün kabak ve havuç ikilisini denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum 9 unda tam 6 ay doluyor.
Canım inşaallah gönlüne göre versin rabbim en kısa zamanda hamile haberlerini alırız şimdi düzensiz olduğu için tam yumurtlama dönemi birşey diyemem ama adet bitiminden sonra iki hafta gün aşırı ilişki olursa tutar diye düşünüyorumKızlar selam bende hamiş olmak istiyorum ama adetim çok düzensiz doktora gittim hiç bir sıkıntın yok yaşından dolayı düzensiz dedi düzene girmesi için ilaç kullanabilirsin ama bence gerek yok dedi. Yumurtlama dönemini falanda hesaplayamiyorum doğal olarak önerilerinizi bekliyorum.
Aynen oyle şimdi benimki emeklemeye calisiyo mesela ya da arada anne diyo meme diyo baba dedi bi ara sonra anne meme dedi acayip konuşkan bişeyOf çok zor hamileligin son dönemleri beklemek çok zor ya...ama şimdi tam sevimli zamanları ya