Amin canim darisi basina. Normal dogummu yapacaksin?Ne değişik büyük mucize yaaa.Allah birbinizden ayırmasın
Bi tane daha 27 temmuzz olduu ucledik sayiyi :)Sevgili hamişler 24 yaşındayım bu yıl 2 kayıp yaşadım korunmayı bu ay bıraktım bana ve benm durumumda olanlara dua ederseniz çok mu çok sevinirim
Aaa ne güzel denk gelmişBizmde yıldönümü 27 temmuz ne hoşş :) ♡♡♡
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun. Allah sana bu sefer sevinç yaşatsın inşallah.Sevgili hamişler 24 yaşındayım bu yıl 2 kayıp yaşadım korunmayı bu ay bıraktım bana ve benm durumumda olanlara dua ederseniz çok mu çok sevinirim
Nasip olursa inşallah normal olcak.Amin canim darisi basina. Normal dogummu yapacaksin?
Bi tane daha 27 temmuzz olduu ucledik sayiyi :)
Insallah en yakin zamanda hayirli haberini aliriz.
Allah razı olsun canım amin kimse yaşamasın. İlki dış gebelikti ikincisi de kalbi durdu aldılar. Sonuçlarım yeni çıktı pıhtılaşma varmış. Arkadaşımla aynı dönem hamile kalıp aynı dönem kaybedip aynı ayda kan vermiştik genetik test için. Hamile kalmıştı beklerken. Sonucuda bugun çıktı pıhtılaşma varmış hastaneye kontrole geliyo ki kalbi durmuş bebeğin. Kürtaja aldılar onun yanındayız arkadaşlarla. Hava almaya çıktım dışarı. Onunda 3.kayıbı 2 düşük yapmıştı. Vallahi çok kötü oldum pek iyi değilimHoş geldin canım. Geçmiş olsun. Allah sana bu sefer sevinç yaşatsın inşallah.neyden dolayı oldu özel değilse.
Bizlerin miladı. Rabbim ayırmasın ayrılığa izin vermesin...Aaa ne güzel denk gelmiş
Ayyy. Üzüldüm yaaa. Çok geçmiş olsun. Çok zor ama inşallah atlatır. Kader arkadaşı gibi olmuşsunuz siz. Ona moral vermeye çalış. İnşallah rabbim kucağınıza almayı nasip edecek bir gebelik verir sizeAllah razı olsun canım amin kimse yaşamasın. İlki dış gebelikti ikincisi de kalbi durdu aldılar. Sonuçlarım yeni çıktı pıhtılaşma varmış. Arkadaşımla aynı dönem hamile kalıp aynı dönem kaybedip aynı ayda kan vermiştik genetik test için. Hamile kalmıştı beklerken. Sonucuda bugun çıktı pıhtılaşma varmış hastaneye kontrole geliyo ki kalbi durmuş bebeğin. Kürtaja aldılar onun yanındayız arkadaşlarla. Hava almaya çıktım dışarı. Onunda 3.kayıbı 2 düşük yapmıştı. Vallahi çok kötü oldum pek iyi değilim
AaamiinnnBizlerin miladı. Rabbim ayırmasın ayrılığa izin vermesin...
İnşallah hayırlısı olsun canım... öyle tabi ben yalnızdım bi eşim vardı o bari yalnız kalmasın zorAyyy. Üzüldüm yaaa. Çok geçmiş olsun. Çok zor ama inşallah atlatır. Kader arkadaşı gibi olmuşsunuz siz. Ona moral vermeye çalış. İnşallah rabbim kucağınıza almayı nasip edecek bir gebelik verir size
27 temmuz aşkına :) amin inşallah...Amin canim darisi basina. Normal dogummu yapacaksin?
Bi tane daha 27 temmuzz olduu ucledik sayiyi :)
Insallah en yakin zamanda hayirli haberini aliriz.
Ayyyyy. Çok sevindim canım yaaa. Allah sana bağışlasın inşallah. Gözün aydın olsun. 2. Doğum senden geldi.Kızlar çarsamba gunu ogluma kavustum :) spinal anesteziyle sezaryen dogum yaptim 3285 gr dogdu bebisim :) sutum de dogumdan sonra hemen geldi cok sukur hic mama verme ihtiyacim olmadi. Harika bir duyguymus bu Allah herkese nasip etsinn. Siz de tez vakitte kucaginiza alin insallahh :) sorunuz olursa burdayim
14+2 olduk canim. Iyiyim masallah hic hamile gibi hissetmiyorum bu persembe veya cuma cinsiyet icin gidicem. Sen ve bebisin nasilsiniz?@Tambikedi nasılsın canım. Nasıl gidiyor hamilelik. Bebiş nasıl.
Şöyle 20 - 25 hafta olsun hareketlerini bir hisset o zaman öyle güzel oluyor ki. Ben ilk hareketini gördüğüm zaman öyle duygulanmistim ki anlatamam. Karnım dalgalanmisti. Gönlünden kız mı geçiyor erkek mi :) :)14+2 olduk canim. Iyiyim masallah hic hamile gibi hissetmiyorum bu persembe veya cuma cinsiyet icin gidicem. Sen ve bebisin nasilsiniz?
Baş aşağı inmemişti sancim falan da yoktu daha bekleyebilirdim ama pek istemedim sezaryenden yanaydi biraz da gonlum :) cok sukur rahatim dikis agrim hic olmadi 5. Gunumdeyim tabi ayaga kalkarken falan zorlaniyorum ama yinede rahatim :) karni sarma olayina pek inanmazdim ama resmen mucize gibi bir etkisi var karnimi sikica sardigimdan beri hic dogum yapmamis gibi rahat geziyorum aklinizda bulunsunAyyyyy. Çok sevindim canım yaaa. Allah sana bağışlasın inşallah. Gözün aydın olsun. 2. Doğum senden geldi.neden sezaryen oldu , sancın felan var mıydı.
Oy şimdi onun elleri ayakları minik minik ayyyyy
Mmmm. Bende sezaryen istemiyorum. Ağır iş yaparım sürekli dikiş ağrır felan diye. Bende karnımı sarıcam. Midenin hizasindan yumurtaliklara kadar. Ama doğumdan 3 gün sonra :) vücut bir temizlensin de rahatca ondan sonra :) :)Baş aşağı inmemişti sancim falan da yoktu daha bekleyebilirdim ama pek istemedim sezaryenden yanaydi biraz da gonlum :) cok sukur rahatim dikis agrim hic olmadi 5. Gunumdeyim tabi ayaga kalkarken falan zorlaniyorum ama yinede rahatim :) karni sarma olayina pek inanmazdim ama resmen mucize gibi bir etkisi var karnimi sikica sardigimdan beri hic dogum yapmamis gibi rahat geziyorum aklinizda bulunsun