Merhaba. Geçmiş olsun. Duymadım valla daha önce. İnşallah kötü bişey değil de bebeğin habercisidirMerhabalar. Tecrübelerinizden yararlanmam için yardımcı olur musunuz. Son adet tarihim 7 ağustos 28 günde bir adet oluyorum. Az önce doktora gittim sağ tarafımda bi ağrı var diye alttan muayene ederek 4 cmlik kist olduğunu söyledi. Fakat kistin hamilelik öncesi kisti olabileceğini söyledi belki bu ay tutacaktır onun belirtisidir kist dedi.ilk defa duydum böyle bişeyi. Mümkün mü ? Yaşayan var mı ?
Aynen öyle. Bebişler ne durumdaGeri sayim basladi hepimizin
Iyi cok sukur yeri dar gelmeye basladi karnimi gerdirip duruyor bir de hickirik tutuyor surekli bebisimi cocuk simdiden sinirlenmeye basladiAynen öyle. Bebişler ne durumda
AhahahaIyi cok sukur yeri dar gelmeye basladi karnimi gerdirip duruyor bir de hickirik tutuyor surekli bebisimi cocuk simdiden sinirlenmeye basladisenin bebis nasil?
InsallahhhAhahahabenimki de aynen öyle valla. 1 haftadır sürekli oynuyor, geriliyor, yerini genişletmeye çalışıyor. Sağlıkla bi doğsalardı Allah'ın izniyle
Valla bi an önce doğurmaya çalışıyorum. Her gün heyecandan duramiyorum çık artık deyip duruyorum yavrucağaRizeli-53
yldzzx
C CilekRecelim
grafikdelisi
candy4
Kızlar nerelerdesiniz. Sesiniz çıkmıyor. Ne durumdasınız
Ben dogum yapdim canim 23 gunluk bebegim. :)Rizeli-53
yldzzx
C CilekRecelim
grafikdelisi
candy4
Burdayım canım sisiyorum yavaş yavaş sen nasılsın :)Rizeli-53
yldzzx
C CilekRecelim
grafikdelisi
candy4
Ayy hayırlı olsun canım. Allah sana bağışlasın. İlk doğuran sen oldunBen dogum yapdim canim 23 gunluk bebegim. :)
Al benden de o kadar. İçeriye sığmıyor. Gel diye diye geçiyor günler vallaBurdayım canım sisiyorum yavaş yavaş sen nasılsın :)
Seninki bayaa ilerlemiş amam kız mıydı cinsiyetiValla bi an önce doğurmaya çalışıyorum. Her gün heyecandan duramiyorum çık artık deyip duruyorum yavrucağa
Kızlar Allah kolaylık versin sağlıkla kavuşun bebeklerinize. Benim miniğim büyüdü kocaman oldu bir :))Rizeli-53
yldzzx
C CilekRecelim
grafikdelisi
candy4
Saol canim amin. Normal dogum yaptimm ama simdi hamilesiniz hala korkutmak istemem en iyisi anlatmiyimAyy hayırlı olsun canım. Allah sana bağışlasın. İlk doğuran sen oldun
Nasıl oldu nasıl ilerledi. Kolay geçti inşallah.
Oy yerim ağzını burnunu onun. Allah bağışlasın canımKızlar Allah kolaylık versin sağlıkla kavuşun bebeklerinize. Benim miniğim büyüdü kocaman oldu bir :))
Yok ben kendimi hazırladım. Başıma gelecekleri biliyorumSaol canim amin. Normal dogum yaptimm ama simdi hamilesiniz hala korkutmak istemem en iyisi anlatmiyim
Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşlh :))Oy yerim ağzını burnunu onun. Allah bağışlasın canım