Selam canlar. Benimde 20 bitti bakalım görecez çabuk mu geçiyo nasıl geçiyoee nasılsınız bakalım :) ?
Kızlar yarın sevgilim gelcek :):) 5 aydır görüşemiyoduk çok heycanlıyımmmmm.. Sağ salim gelsin inşallahhhhhhhhh
valla çabuk geçiyor ya hele herkes diyor ya 25 ten sonrası çıtır değil gıcık oluyorumgözünaydın en azından gelecek bir sevgilin var
Kim diyo onu yaa benim 30 yaşında tanıdığım çıtırlar var valla
Bende de sevgili zaten ne gezer tey teyBir adam sevdim o da benimle alay etti ulen! Ama bana aşık olacak her gün dua ediyorum kızlar siz de edin bana aklınıza gelirsem olur mu Sağ salim gelir inşallah Nereden geliyor niye görüşemediniz 5 ay kadar¿
kader arkadaşım yaa nedir bu çektiğimiz valla bende artık karşıma çıkanı süründürcem öyle kara aldımBende de sevgili zaten ne gezer tey teyBir adam sevdim o da benimle alay etti ulen! Ama bana aşık olacak her gün dua ediyorum kızlar siz de edin bana aklınıza gelirsem olur mu Sağ salim gelir inşallah Nereden geliyor niye görüşemediniz 5 ay kadar¿
Kim diyo onu yaa benim 30 yaşında tanıdığım çıtırlar var valla
Canım başka şehirde okuyor o 5 saatlik yol ama her gelişinde içim gidio bişi olurmu falan diye.. çok korkuyorum bişicik olmaz inşallah :) Sen kimi bekliyosun bakalım :) Hikayen nedir ?
Hiç bişeycik olmaz inşallah
Ben beklemiyorum tatlım ben artık onu sevmiyorum kesinlikle ama gelsin özür dilesin bir de bana aşık olsun istiyorumÇünkü ben ona çok aşıkken bu pis insan beni sıkıştırıp söylettirdi ısrar üstüne ısrrar bilmemne sonra gidip arkadaşlarına anlattı ki bu arkadaşlar hep ortak..Sonra ben de döndüm sordum neden böyle yapıyorsun diye.Adam havada bir karış işte aynı bir şey hissetmiyorum neden anlamıyorsun ..Yahu ben onu mu diyorum dedim bu sefer diyor ki aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir diyor.Benim arkadaşlarıma da gidip ndd beni sıkıştırıyor diye anlatıyor.Güya ben onu sanki teklif ettim de sıkıştırıyorum Ya Sabır... Sonra sinirlendim sevmiyorum ya diyorum sevmiyorum daha sevginin bile arkasında duramıyorsun diyor şaka gibi ya beni her türlü deli etti yani.Bir ara depresyondaydım ama şimdi çıktım artık onun bana sırılsıklam aşık olup gelip de yalvaracağı günü bekliyorum Dualar ediyorum kuantum olumlaması yapıyorum İşte öyle canım sıkılıncaya kadar yaparım sonra amaan derim olur biter onunla mı uğraşcm
Amann çocuk gibi ayy o ne öyleeeCanın cehenneme de gitsin . uyuz şey !
Hiç bişeycik olmaz inşallah
Ben beklemiyorum tatlım ben artık onu sevmiyorum kesinlikle ama gelsin özür dilesin bir de bana aşık olsun istiyorumÇünkü ben ona çok aşıkken bu pis insan beni sıkıştırıp söylettirdi ısrar üstüne ısrrar bilmemne sonra gidip arkadaşlarına anlattı ki bu arkadaşlar hep ortak..Sonra ben de döndüm sordum neden böyle yapıyorsun diye.Adam havada bir karış işte aynı bir şey hissetmiyorum neden anlamıyorsun ..Yahu ben onu mu diyorum dedim bu sefer diyor ki aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir diyor.Benim arkadaşlarıma da gidip ndd beni sıkıştırıyor diye anlatıyor.Güya ben onu sanki teklif ettim de sıkıştırıyorum Ya Sabır... Sonra sinirlendim sevmiyorum ya diyorum sevmiyorum daha sevginin bile arkasında duramıyorsun diyor şaka gibi ya beni her türlü deli etti yani.Bir ara depresyondaydım ama şimdi çıktım artık onun bana sırılsıklam aşık olup gelip de yalvaracağı günü bekliyorum Dualar ediyorum kuantum olumlaması yapıyorum İşte öyle canım sıkılıncaya kadar yaparım sonra amaan derim olur biter onunla mı uğraşcm
Bence de çocuk gibiAma öyle yanına kar kalmasın sürünsün o çook sürünsün Öğrenci misin?
psikolojik ve bilişsel gelişimi yarım kalmış galiba o arkadaşınçocukluğuna inmek lazım