20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Kuzummm tanımaz olur muyummmm hiçç?
Geeel bende geldim bende iyi laf yiyorum milletten, artık yiter yaa

Kuzummm tanımaz olur muyummmm hiçç?
Geeel bende geldim bende iyi laf yiyorum milletten, artık yiter yaa
ahhhh kuzum benimmmm eski günlerimizi özledim valla 65lere düşmüştüm ne güzel ,ama sonrasında 2-3 güzel çok zayıflamışsın laflarını duyunca eski halime yine döndüm ,acilen foruma geri dönüş yapmam gerek hangi topiktesin varmı güzel topic bildiğin (bol motiveli)

Az önce tartıya çıktım, tam 94 kiloyum, şaka değil gerçek, yarından itibaren hem spor hemde diyete başlıyorum arkadaşlar ...
ama inanın şu an çoook mutsuzummmm
Bugün işe gitmedim, kimsenin telefonunu da açmadım
Yarından itibaren burdayım artık, ama inanın motiveden eser yok

Dün gece hiç uyuyamadım, sabah kalktığımda işe gitmem gerekiyodu, spora çıkamadım, akşam çıkmaya çalışıcam , yanıma 2 lt lil su şişesini aldım bitircem hepsini ...
Hadi bakalım ilk gün hayırlı olsun ^^

kızlaaar ben de geldiimmmmmm
hepimiz tekrar bı araya geldıgımıze ve yağlandıgımıza göre artık kilo vermeye başlayabilriiiizzz

benide hatırladın mı NoRA_ :)

arkadaşlar nolur yardımcı olun nişanım var 5 ay sonra ve benim bu kilolardan kurtulmam lazım 1.65 boyundayım kilom 54 kalçam çok dikkat çekiyor çok utanıyorum bu durumdan bu yaşta istediğim kıyafetleri giyemiyorum

topık terkedılmıs malesef guzelım yaaa
lakın 165 boyun varmıs 54 kılo nasıl abes durabılır kı takıntımı yaptın acaba normal gorunuyorsundur belkı?hatta zayııfff !

aslında az gelebilir kilom ama dediğim gibi kalça kısmım çok dikkat çekiyor nişanımda giyeceğim elbise balık model onun içinde fiziğimin düzgün olması lazım spora başladım goji berry siparişi verdim çok met ettiler denemekte fayda var sanırım işe yarayacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…