20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Kizlarr diyete yeni basladigim siralar yazmistim buraya hamilelikte aldigim kilolari 1 er 1 er weriyorum diyetisyen kontrolunde 3 ayda 11 kilo gitti 9.300 sirf yagdan walla cok mutluyum daha bi 15 daha gidicek kararliyim azimliyim hirsliyim ip ucu ewde asla iwir ziwir bulundurmayin
Dawetlere fazla takilmayin
Acikinca salatalik yiyip bol su icin
Sebzenn yaninda asla yogurt yemeyin diyetisyenimin bas kurali
Corbalari etsiz tercih edin
We gunde en azzzz 3 lt su yudum yudum yawas we oturarak icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr diyete yeni basladigim siralar yazmistim buraya hamilelikte aldigim kilolari 1 er 1 er weriyorum diyetisyen kontrolunde 3 ayda 11 kilo gitti 9.300 sirf yagdan walla cok mutluyum daha bi 15 daha gidicek kararliyim azimliyim hirsliyim ip ucu ewde asla iwir ziwir bulundurmayin
Dawetlere fazla takilmayin
Acikinca salatalik yiyip bol su icin
Sebzenn yaninda asla yogurt yemeyin diyetisyenimin bas kurali
Corbalari etsiz tercih edin
We gunde en azzz 3 lt su yudum yudum yawas we oturarak icin

yaparız ve yapalım yapan nasıl yapıyor o da insan ben çok kararlıyım bu sefer bırakmak yok inşallah :)

kalori hesaplaması nasıl oluyor canım ben onu yapamadım bir türlü kendi diyet listenimi hazırlıyorsun onun ile

Tlfnuma fatsectet uygulasını indirfim onunla yapıyorum diğer kalori cetvellerinede bakıyoeum ama ekmeyi pilavı bıraktıktan sonra 7 kilo verdim 107.6 ile başladım bu gün 99.6 olmuşum ama senin hiç diyetisyen trcrüben yoksa ilk önce diyetisyene git bir takım kan tahlilleri yapıyorlar ona göre siyet listesi veriyorlar

Tebrikler çok iyi 11kilo vermişsiniz darısı bana kaç kilo ile başlamıştınız?

canım diyet listesi aldım ama orada yazanları yersem kilo alırım ben yav :) günde 8 dilim ekmek veriyor düşün artık kan tahlileri normal çıktı

Bende öörüm boyunca hep kilomu sakladım ama burada rahat söylüyorum 99.6 başladım da 107.6

Cnm kardesim bilio burdaki kimligimi bi okursaa allaahhh tum sulale duyar herkesin merak konusu oldu inatla soylemedim ya herkes birbirine soruyo tahminler yurutuluyo eskiden 64 kiloydum ama bu hamile kaldigim kilo diil kilolu hamile kaldim boyum 1.78 manken gibiydim ondan yediremiyirum o kiloyu soylemeyi

İyi yapıyosun boş ver kimseye söyleme bende eşim tarafımdan kimseye söylemiyorum vi ağzımdan laçırsam rwzil olurum her seferinde eşimi se tembihliyorum :)

İyi yapıyosun boş ver kimseye söyleme bende eşim tarafımdan kimseye söylemiyorum vi ağzımdan laçırsam rwzil olurum her seferinde eşimi se tembihliyorum :)

Ayyy ben en basta esimden gizliyorumm ahaha cok esrilidir sakacidir diline dusersem yiillaarca soyler 50 kiloya bile dussem yine slay eder yine alay eder bende diyetisyenimi tembihledim kimseye soylenmiycek diye zaten dusun kendi oz annem bilmio ki alay da etmez destektir ama ne biliyim o rakami yakistiripta soyleyemiyorum diyorum istedgm kiloya geleyim karsinizda tartilicam

Sen nasil yapiyorsun canim diyetii??neleri kestin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunluk gercekten hic aklima gelmemisti saol cnm seni dinleyip bugunden itibaren gunluk tutacagim bakalim insallah bu kilolardan kurtulurum yaaa biktim artik bole gezmekten incecik tim bi kac sene once yemek ye ye yee sistim.iyce hayatimda 63 kiloyu gecmemisimdir onceden 56 kiloyla evlenmistim ilk ogluma o kiloyla hamile kaldim 68 kiloyla dogum yaptim hastaneden 61 ciktim ikinci oglumada 59 kiloyla hamile kaldim onuda 69 kiloyla dogum yaptim dusun yani hamileliklerimde bile bu kdr sisman degildimm yaaaa oh nasilsa verdim iki de cocugum var deyip yedim yedim bi baktim tartiya hic cikmaz oldum geceleri bile kalkip kendimi mutfakta buldum sonra da tabi ki bu kiloya ciktimm!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar Ben de dogumdan sonra butun gun tikabasa yiyerek kilo alanlardanim. 120dim, shuan 109 kgyum.

100 uzeri olanlar, toplanip bir gunluk mu achsak napsak? Yaptigimiz sporlari, menuleri paylaship kilo bildirimi yapariz. Tek bashina gunluk achtim, pek faydasi olmuyor oyle.

Bir birimizi gaza getirelim :)

Merhabalar,
Öncelikle yeni gelen bayanlar hoşgeldiniz =)
Eskiler nerelerdesiniz, kimse gelmiyor artık. Yoksa ipin ucu kaçtı mı... :-(

Kizlar dun gece nette ich giyimlere baktim, babydoller, jarseler... Kilolarimizdan kurtulup alabiliriz diyorum. Acaip gaza geldim.

Cicekli, nine tarzi gecelik giymek istemiyorum artik.

Kocama aciyorum yaa shimdi

Ama kimse yokmush burda.. Inanirmisiniz tek tek butun sayfalari okudum. Ne guzel motive etmishsiniz hep bir birinizi. Keshke yine canlansa bu topic.

Merhaba kızlar

Görüşmeyeli nasılsınız? Ben tatil modundayım, eskisi kadar uğramaz oldum foruma ama diyete aynen devam. 78 kiloyu gördüm bile

Kısa vadede hedef 65 kilo, inşallah yaz bitiminde görürüm :)

Topik biraz ıssız kalmış sanki :) Tekrar canlandıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…