Ben ortaikiye kdr hep zayiftim ergenlik doneminde onume ne gelirse yedim lise 1 de baya kilo almstm ondan sonra azim ettm dort ayda 65 kiloya dusym bir yil bu kilomu korudum ve bir yil sonra 58 59 kiloydm. Sanirim vucuduma cok yuklenmistm pilates su bu derken bi ramazan kriz geldi vr baya kilo almaya basladim ama bu kdr degildi bir ara aldigim antidepresan uyku haplari beno sisirdi sebebi stres ilaclar ve kendine bakmama diyeym suan ilaclari yeni biraktm gecen yila gore bes kilo daha azim umarim veririz bu kilolari
kalori hesaplaması nasıl oluyor canım ben onu yapamadım bir türlü kendi diyet listenimi hazırlıyorsun onun ile
Kizlarr diyete yeni basladigim siralar yazmistim buraya hamilelikte aldigim kilolari 1 er 1 er weriyorum diyetisyen kontrolunde 3 ayda 11 kilo gitti 9.300 sirf yagdan walla cok mutluyum daha bi 15 daha gidicek kararliyim azimliyim hirsliyim ip ucu ewde asla iwir ziwir bulundurmayin
Dawetlere fazla takilmayin
Acikinca salatalik yiyip bol su icin
Sebzenn yaninda asla yogurt yemeyin diyetisyenimin bas kurali
Corbalari etsiz tercih edin
We gunde en azzzz 3 lt su yudum yudum yawas we oturarak icin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tlfnuma fatsectet uygulasını indirfim onunla yapıyorum diğer kalori cetvellerinede bakıyoeum ama ekmeyi pilavı bıraktıktan sonra 7 kilo verdim 107.6 ile başladım bu gün 99.6 olmuşum ama senin hiç diyetisyen trcrüben yoksa ilk önce diyetisyene git bir takım kan tahlilleri yapıyorlar ona göre siyet listesi veriyorlar
Tebrikler çok iyi 11kilo vermişsiniz darısı bana kaç kilo ile başlamıştınız?
Cnm onu kimseye soylemiyorum beni doguran annem bile bilmiyorigrenc bi kilo sadece diyetisyenim biliyor
Bende öörüm boyunca hep kilomu sakladım ama burada rahat söylüyorum 99.6 başladım da 107.6
Cnm kardesim bilio burdaki kimligimi bi okursaa allaahhh tum sulale duyar herkesin merak konusu oldu inatla soylemedim ya herkes birbirine soruyo tahminler yurutuluyoeskiden 64 kiloydum ama bu hamile kaldigim kilo diil kilolu hamile kaldim boyum 1.78 manken gibiydim ondan yediremiyirum o kiloyu soylemeyi
İyi yapıyosun boş ver kimseye söyleme bende eşim tarafımdan kimseye söylemiyorum vi ağzımdan laçırsam rwzil olurum her seferinde eşimi se tembihliyorum :)
Ne mutlu sana 60 ları görmüşsün ben hiç görmedim dirrk 80 90 100 110 çıktım çok merak ediyorum 60 lı kiloları inşallsh düşeceğiz burası gerçekten çok yardımcı oluyo sık sık forumları günlükleri oku ve kendine günlük yap .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?