• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 20 21 22numaralı Adidas Nike spor ayakkabı ve terlikler

• Konu Sahibi Konu Sahibi snc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
249
5
118
Kocaeli
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Siyah 21 numara maviler 22 numara terlikler 21 numara lacivert deri 20 numara ve sıfır hiç giyilmede hediye geldi ve geldiğinde biraz küçüktü 1 veya 2 kere giydi oğluşum

Snc hani bana kışlık kıyafet resmi göndecektin

Merhaba nike ayakkabı nin fiyat i nedir acaba bur de kiyafet bedenleri?

15 olabilir ben bu işi ilk defa yapıyorum toplu düşünürsen de daha uygun olabilir benim dolabım boşalsın senin de işin görülsün

Nike almak istiyorum birde 1-4-10 olar icinde fiyat verebilirmisiniz

1 .4.10. Resimdekileride almak istiyorum onkarada fiyat verebilirmidiniz hatta daha ekleyeceksiniz sanırim onlarada bakayim toplu almis olurum:)

Ben su an dışarı çıkıyorum 2 saate dönücem bana tel özelden atarsan seni ararım konuşuruz gerçekten hiç fiyat düşünmedim senin için uygun birşeyler yaparız

Ben su an dışarı çıkıyorum 2 saate dönücem bana tel özelden atarsan seni ararım konuşuruz gerçekten hiç fiyat düşünmedim senin için uygun birşeyler yaparız

Tamam iletişim bilgilerimi ozelden yazdim size teşekkürler görüşmek üzere

cnm bende gömlekler ve hırkaları almayı istiyorum. özelden yazamıyorum henüz numaramı bıraksam ararmısın. Adidas ayakkabıyıda alcam toplu düşünüyorum bende...
534 260 29 00 betül

Back