Tesekkur ederim canim cok sagol.. İnsallah senin de istedigin gibi olur. Sorabilirsin tabii yardimci olmaya calisirim seve seve :)Ufak bi operasyonla halledilirse cok hos cok guzel bi burnun olmus canim yaa. begendim ben cok, yuzunede gitmis yakismis. Ameliyat oldugun anlasilmiyo bile. Dogal olmus yani... insallah istedigin sekle kavusursun bi an once.. darisi basima insallah. Sorularim olursa yazarim yeniden :)
Sevindim canım inşallah bahsettiği gibi küçük bir operasyondur. ben yine de iki kez düşünmeni öneriyorum aynı doktora olmak konusunda. bir de hangi yöntemi kullanıyor doktorun?aithusaa merhaba, dun seninle konuyu baya konusmustuk gelismeleri sana da bildireyim istedim.
Kendi doktoruma kontrole gittim bugun. Kontrol etti ve bi oncrkine gore sisliklerimin hayli indigini ama daha oldugunu soyledi ki brn de farkindayim henuz odrmlerimin oldugunu.. Sonrasinda sikayetim olup olmadini sordu. Ben dr problemi anlattim. Bakti .. Oradaki kemigi fark etti. Suan sekli tabi ki tam oturmadi ama burun ucunda kucuk bir problem var drdi. 1-2 ay kadar sonra gel odemlerin ne durumda bakalim, ona gore kucuk bir operasyonla halledebiliriz, senin mutlu olman onemli sonucta dedi. Aslinda doktoruma guveniyorum. Evet bir problem yasadim ama seninde dedigin gibi bozulmus bir yapi olmadigindan sanirim olursa tekrar kendisine muayne olabilirim. Hem guvrndigim icin hrm de maddi acidan cok yuk olacahi icin... Zira evlenmr arefesindryim .. Kredi odeme gibi bir vaktim yok.. Bakalim ne cikacak :)
Sakın çıkarma. Doktorun yaptığı gibi sıkı sıkı takamazsın. O bandajlar hem kamuflaj yapıyor hem de ödemlere baskı yaparak daha fazla şişmelerini önlüyor. Ben de dayanamayıp gözaltındakibantlarıKızlar bir şey sormak istiyorum. Dr un taktığı bandı çıkartıp tekrar geri takabiliyor muyuz. Burnumun rezil halini tam anlamıyla görmek istiyorum da
Gözaltındaki bantları sökmüştüm ama söktükten sonra gözaltlarım daha çok şişti. Doktorum da bana ayarı vermişti tabii kiSakın çıkarma. Doktorun yaptığı gibi sıkı sıkı takamazsın. O bandajlar hem kamuflaj yapıyor hem de ödemlere baskı yaparak daha fazla şişmelerini önlüyor. Ben de dayanamayıp gözaltındakibantları
Bu sorulara daha önce defalarca cvp verildi. Forumu ve mesajları incelemenizi öneririm.Bende burnumu yaptiricam bu yaz cokmu acitan bi ameliyat tampon kac gun kaliyor yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba canimm. Evet cok kotu bir durum yok tabi ama insan onca seye katlanmisken tam olarak begensin sorunsuz olsun istiyor.. İkinci ameliyat icin zaten beklemem gerek. Once tam iyilesme olsun ki ikinciye gecebileyim. Bu sirada dusunucem bolca :) Ama yuksek ihtimalle olacagim. Cunku bu kucuk bir operasyon olacak sadece burun ucu...
Sen de insallah hem butcene uygun hem icine sinen bir yer bulursun umarim. Ben de devlette , ozele gore kucuk bir miktar odeyerek olmustumm.
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Dr un taktığı bandı çıkartıp tekrar geri takabiliyor muyuz. Burnumun rezil halini tam anlamıyla görmek istiyorum da
Sevindim canım inşallah bahsettiği gb bir operasyondur. ben yine de iki kez düşünmeni öneriyorum aynı doktora olmak konusunda. bir de hangi yöntemi kullanıyor doktorun?
Merhaba canim, qrkadasin da dedigi gibi forumda konuyla ilgili cok bilgi var. Hatta benim konumin baslarinda da var ameliyat sonrasi durumum..Bende burnumu yaptiricam bu yaz cokmu acitan bi ameliyat tampon kac gun kaliyor yardimci olursaniz sevinirim
Evveeet! Bugun itibariyle 1.ayıma girdim. Zaman nasil gecti sasiriyorum hakikatten. O ilk gunler zaman gecmicek sudur budur isyanina baglamistiim. Ama hepsi nasilsa gecip gitmis.
Suanki halden bahsetmek gerekirse sorun yok diyeyim. Sabahlari gun ortasina nazarqn daha sis oluyo burnum.. Gun icerisinde arrtk el aliskanligina donmus masajlari yapinca sislikler iniyo ve burun ucum sevdigim haline donusuyo :) onun disinda burnumun icinde disardan gorunen ve sinir oldugum o beyaz dikislerden 2-3 gun kadar onxe kurtuldu. E elsurekli orda olunca ip de birakti kendi :)2.Hafta kadar sonra tekrar bir kontrole gidecegim bakal doktorum n diyecek merak ediyorum.
Ee ayi doldurmusken yeni foto. Ekledim.
Takibinde oldugum arkadaslar bakabilirler. Disardan bi gözun gormesi de onemli tabii :) ❤
Çok teşekkürler bilgilendirme için.Umarım öyle olur. Haftaya raporum bitiyor okula nasıl gidicem onu düşünüyorum şimdiden. Ha bir de burnumu öğrencilerimden nasıl koruyacağım orası da muammaCanim cikarmamani oneririm ben. Tabiki cikqrip takarsin ama bant yapiskanligini kaybeder eskisi kadar sıkı durmaz. Bu da odemin artmasina sbep olabilir. Bant cok uzun sure kalmiyor ki zwten. Biraz daha sık disini.. İnsallah altindan istedigin gini bir goruntu cikar..
Çok teşekkürler bilgilendirme için.Umarım öyle olur. Haftaya raporum bitiyor okula nasıl gidicem onu düşünüyorum şimdiden. Ha bir de burnumu öğrencilerimden nasıl koruyacağım orası da muamma
Merhaba canim, ekledim seni gorebilirsiin..Canim bende resimlerini gorebilir miyim somestr da ameliyat olcam senin gibi bende tedirginkm
Bende görebilir miyim?Acaba ve ne kadar sürüyor ameliyat,hastanede kalış süresi me kadar?Ekledim canim bakabilirsin
KBB mi? Plastik cerraha mı?ameliyat oldunuz.Ne çok soru sordum ya :) :)Ameliyat olali 3 ay olacak neredeyse. Hatta bir hafta sinra tam 3...
İkinci ay kontrolumde sislerimin hala oldugunu ve masaja devam etmem gerektigini soylemisti doktorum. Sonrada bir ay sinra yine gel demistii..
O zamanlar albumu gorebilen arkadaslar da bilirki gayet memnun oldugum bir burnum vardi. Ha suan memenun degilmiyim?
Memnunim... Ama burun ucum dustu sisler inince... Ve bu da sevmedigim bir goruntu cikardi meydana. Yarin diger kontrolume gidiyorum. Saka gibi ama ameliyat sonrasi burnumu daba gormeden " altindan nasi bi burun cikarsa ciksin, cook cirkin olsa bile asla ikinci ameliyati olmam",diyen ben yarin doktora 2.ameliyati sormayi dusunuyorum. Cunku o zamanlar cektigim acilara degsin evetssuper oldu diyebilecegim bir burnum olsun istiyorum.. Hem burun ucu ameluati olacagindan 1.si kadar zor olmayacaktir..
Albumu goren arkadaslar, birazdan foto ekleyecegim.. Oradan sol tarafta suanki halini, sag taraftan da elimle burun ucumu elimle kaldirdigimda ortaya cikan(yani olmasi gereken ) hali... Goreer anlayacaj sanirim direkt neyden bahsettigimi. Bir bakin bakalim. Hemde 2 ay boyunca super oldu denen burnun degisiminigorursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?