20.10.14 Tarihli Ameliyatimin Hikâyesi-Gelismeleri

Zihin engelliler öğretmeniyim ben eğitim uygulama okulunda. Hani öğrencilerim arasında şiddet içeren davranış bozukluğu olan öğrenci yok ama sevgi böcüğü olan down sendromlu öğrencim var haberli habersiz sürekli sarılma öpme durumunda. Okulun genelinde de bir kaç şiddet içeren davranış bozukluğu olan öğrenciler var.

Benimde burnumda kemer var ama bu halinide aramak istemem doğrusu!Şu an araştıma safhasındayım.Sevgiler...
Merhaba canim,
Ben Kbb doktoruna ameliyat oldum cunku nefes alma problemim icin gotmistim asil olarak... Benim ameliyayim 2,5 -3 saat kadar surdu. Hem ic hem dis olunca :).. Ama o kisim seni ilgilendirmiyor tabii. Uyuyosun ve ne kadar surdugunu nasil oldugunu anlamadan uyanmis oluyosun.. Hakkinda hayirlisi olsun senin de.. Bu arada seni dr ekledim gorebilirsin

Allah yardimcin olsun diyeyim o zaman oncelikle canim.. Cok cok dikkatli olman gerek hakikaten. Her an tetikte ol hele ki bu zamanlar. Sakınan goze cop batar misali ben dikkat ederken biri carpasin diyr hem kendi elim carpiyor isin komigi :)) ... Tabi el degmesi gibi oldugundan sorun teskil eden bir durum yasamadim. İnsallah su zorlu sureci atlativerirsin sorunsuz..

Amin canım inşallah

Canım bence çok güzel görünüyor.Halikaten yüz ifadesi acayip değismiş .YüZ hatların belirginleşmiş
Sağlıkla kullanmanı diliyorum.Sevgiler
er: 581309"]Merhaba canim,
Ben Kbb doktoruna ameliyat oldum cunku nefes alma problemim icin gotmistim asil olarak... Benim ameliyayim 2,5 -3 saat kadar surdu. Hem ic hem dis olunca :).. Ama o kisim seni ilgilendirmiyor tabii. Uyuyosun ve ne kadar surdugunu nasil oldugunu anlamadan uyanmis oluyosun.. Hakkinda hayirlisi olsun senin de.. Bu arada seni dr ekledim gorebilirsin[/QUOTE]
Canım bence çol güzel görünüyor
Hakikaten

Mesaj karışmış.Telefon ile yazmanın azizliğo

Benide ekleyeilecekmisn tatlm bkym

Canım bence çol güzel görünüyor
Hakikaten[/QUOTE]

Canim tesekkur ederim cok. Genel anlamiyla ben dr begeniyorum zaten. Ve hakikatrn yuz ifadesi bile degisti o acidan cok memnunum. Ama kucuk bir operasyonla o minik sorunu da halledeyim diye dusunuyorum bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…