Sagol canimameliyati 15 agustos'da oldum genelde memnunum ama daha tam istedigim gibi olmadi o da zamanla olur Insallah
İnsallah canim sabir isi bu is:) Ama sen bana gore baya tecrubelisin, sana bi soru sorayim o zaman:) suan 8.gunumdeyim. Ama rahatca gulemiyorum kemik aciyo sanirim. Agzimi buyukce acamiyorum yine ayni sebepten. Sende de boylemiydi? Boyleyse gecti mi ne zaman duzeldi duzeldiyse. Ben aceleci mi davranouorum diye merak ediyorum
o normal bende gülemiyordum ilk zamanlar tam olarak hatirlamiyorum ne zaman geçti.. 15 gün den sonra düzelir yavas yavas bence sen çok acele ediyorsun.. Merak etme hersey yoluna girer doktoruna güveniyorsan kafaya takmazsin..
Bisey degil cnmBen her konuda boyle aceleciyimdir malesef hep cabucak olsun bitsin isterim ama olmuyo tabii:) tesekkur ederim canim. Cok uzun bir zaman da degilmis zaten. Suan bile yavas yavas hissediyorum azicik da olsa rahatliyo hareketler zaman gectikce.. Biraz dahq sabir gerek demek ki. Doktorum cok kendine guvenen, yaptigi isten zerre suphesi olmayan biri. O yuzdrn guveniyorum kendisine.. Bekleyip gorelimm:)
Bisey degil cnminsallah güzel olur resim çekmeyi unutma...
Valla gun gun cekiyorum zaten canim. Su son bandajlarda ciksinda o zaman cekeyim asıl:)
Canm ben 18 yaşında oldum görüntü olarak psikojimi bozuyodu kafama koydum korktum tabi ama sonrasını düşündüm bende özel kbb dal merkezinde oldum 15 gün bile sürmüyor eskisi gibi değil modern herşey ne morluk ne şişlik sonrasi kendime güvenim tam oldu değdi yaniArkadaşlar bana bilgi verebilecek kimse yokmuuuu
Canm ben 18 yaşında oldum görüntü olarak psikojimi bozuyodu kafama koydum korktum tabi ama sonrasını düşündüm bende özel kbb dal merkezinde oldum 15 gün bile sürmüyor eskisi gibi değil modern herşey ne morluk ne şişlik sonrasi kendime güvenim tam oldu değdi yani
Geçmiş olsun canmCanim cevabin için tesekkur ederim . Ameliyatımi oldum 10.gunumdeyim ve hakikaten normal hayatıma çoktan adapte oldum bile . Basta çok isyan ettim ama 3 gün surdu:)
Benimde burnumdan ameliyat olmam gerekiyordu hem kemik egriligi hemde burun etlerinin buyuk olmasi nedeniyle ama olmadim
Geçmiş olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?