• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20.04.2009 burasıda benim evimin salonu:)

EVIN ÇOK GÜSEL ŞÖMİNEYE BAYILIRIM BIRDE SALONUNDA YERDE BIR BASAMAK ÇOK HOŞUMA GIDER EŞYALARI BIRAZ GÖZ YORUYOR BELKIDE BEN SADELIĞİ ÇOK SEVİYORUM ONDAN RABBIM AĞIZ TADIYLA OTURMAK NASİP ETSİNN İNŞ. OPTUMMMopuyorumnanaktan

renk seşimini kast ediyor olabilir arkadaş
siyah yani sonuçta çok ağır bir renk
oluyor ev dekorasyonunda
renk uzmanları evde özellikle salonda doğal renkleri tercih edin diyorbilmiyorumkismile
öyle okumuştum renklerin insanlar üzerindeki etkilerine çok inanıyorumbayanssulusmile

Genel olarak konsept güzel. Hatta bayağı güzel. Ama beni rahatsız eden birkaç ayrıntıyı senle paylaşmak istedim sevgili laz kızı. (hemşomuyuz neyiz befisfisfis)
Efenim şimdi koltuklardaki üçgenlerle halıdaki daireler göze hoş gelmemiş gibi. Bendemi böyle bir takıntı var acep:delphin:

Birde orta sehpanın tarzıyla salonun genel tarzı uyumlu olmamış. Onu da siyah alsaydınya şekercim.sengözlerimebaksanab

Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.:nazar:

bilmiyorumkismile bence cok uyumlu ve harika duruyor sehpa yemek takiminin seti ve siyah mobilyanin icinde bu renk yemek takimi nasil bu kadar uyumlu olur yaa müthis.tebrik ederim süper dösemissin arkadasimŞeniz

Back
X