20.04.2009 burasıda benim evimin salonu:)

laz_kxixzxix

rize merkez kopsun herkez
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.544
13
116
İstanbul
Evet şekerler burasıda benim evimin salonu kaydirigubbakcemile2 Ay herkez koyuyordu bende imrendim eksik kalmayayım bende ekleyem dedim :jeyyar:kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Genel olarak konsept güzel. Hatta bayağı güzel. Ama beni rahatsız eden birkaç ayrıntıyı senle paylaşmak istedim sevgili laz kızı. (hemşomuyuz neyiz befisfisfis)
Efenim şimdi koltuklardaki üçgenlerle halıdaki daireler göze hoş gelmemiş gibi. Bendemi böyle bir takıntı var acep:delphin:

Birde orta sehpanın tarzıyla salonun genel tarzı uyumlu olmamış. Onu da siyah alsaydınya şekercim.sengözlerimebaksanab

Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.:nazar:

çok güzelmiş şömine özellikle harika...güle güle huzurla kullanın...
allah bize de şömineli ev nasip etsin inşallah....
eviniz siizn mi?

Genel olarak konsept güzel. Hatta bayağı güzel. Ama beni rahatsız eden birkaç ayrıntıyı senle paylaşmak istedim sevgili laz kızı. (hemşomuyuz neyiz befisfisfis)
Efenim şimdi koltuklardaki üçgenlerle halıdaki daireler göze hoş gelmemiş gibi. Bendemi böyle bir takıntı var acep:delphin:

Birde orta sehpanın tarzıyla salonun genel tarzı uyumlu olmamış. Onu da siyah alsaydınya şekercim.sengözlerimebaksanab

Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.:nazar:

o kiskardaşum okadada inceye ne girersun kaydirigubbakcemile3
sehpa yemek masamla aynı:lepi: deri sehpa çok kullanışlı olmuyor die istemedum laelaelaelaelae

o kiskardaşum okadada inceye ne girersun kaydirigubbakcemile3
sehpa yemek masamla aynı:lepi: deri sehpa çok kullanışlı olmuyor die istemedum laelaelaelaelae

Haçan sen kimlerdensun. (çok tanırmışım gibi)-tatlicadiarzu-

Paçi evun cuzeldur da o deduklarumi etmasaydun daha eyi idi.

;)ama ben diğer odaları da merak ettim bak şimdi onlarda gelecekmi?
şöminenin başında oturup benim için bir türk kahvesi içersin artık:)yanında olsaydım falına da bakardım ya neyseeeeeeee......
bende karadenizliyim bu arada;)

;)ama ben diğer odaları da merak ettim bak şimdi onlarda gelecekmi?
şöminenin başında oturup benim için bir türk kahvesi içersin artık:)yanında olsaydım falına da bakardım ya neyseeeeeeee......
bende karadenizliyim bu arada;)

kahve sevmem bacım
falda baktırmam ama nescafe içerim senin için ama yaz geldi daha yakmayız heralde benneyaptımki
diğer odaları kociş koymamı istemedi :utangac:

Ayyy şömine vaarr
Ne güzel , imrendim..Kullanmıyorsunuz sanırım ama , içinde tavlamı gördüm?
Hoş güzel salonunuz
Halılarınız çok güzel , televizyonun yanındaki kitaplık güzel durmuş
perdelerinzde güzel..
Güle güle oturun ..

Ayyy şömine vaarr
Ne güzel , imrendim..Kullanmıyorsunuz sanırım ama , içinde tavlamı gördüm?
Hoş güzel salonunuz
Halılarınız çok güzel , televizyonun yanındaki kitaplık güzel durmuş
perdelerinzde güzel..
Güle güle oturun ..

evet canım kullnıyoruz şömineyi :utangac:
evet tavla önünde duruyor bebeeemyerimseniben

saol tatlım güzel yorumun için :utangac:

saolun arkadaşlar dahaa iyisi daha güzellerin sizlerin olur inşanlahhhhhhhhhh :Saruboceq:

şömine güzelde birde onu temizlemesi olmasa daha ii olacak şakkıdı

Back
X