Gebeliğe Hazırlık 2. Yumurtlama olabilir mi?? Yoksaa? Hamilelik olabilir mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yenianne59

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
1.424
983
123
Arkadaşlar 3 martta ovulasyon testim pik olmustu sonra testim silikleşti aradan 12 gün geçti ovulasyon testim tekrar pik oldu sizce tekrar mı yumurtladım 12 gün arayla ??

Eklentiler

• 20200315_201749.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar 3 martta ovulasyon testim pik olmustu sonra testim silikleşti aradan 12 gün geçti ovulasyon testim tekrar pik oldu sizce tekrar mı yumurtladım 12 gün arayla ??
İkisi de olabilir. Genelde ovülasyonun pik olması adet geçtikten sonra oluyor. Ama bi ayda iki kere yumurtlama nadir görülürken ovülasyonun pik yapması herkeste görülüyor. O yüzden inşallah hamileliktendir

Hem bugünkünü hem 3 martta pik olanı atıyorım doğru dimi ikiside pik

Eklentiler

• 20200315_201749.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 46
Canim ya iki kere yumurtluyosun yada hamilesin baska bi seceniyo yok bunlarin gebelik testi yada kan vermen lazim netlesmesi icin

Sürekli negatif görmekten cok yoruldum o yüzden ovulasyon testi yapıyorum testlerim hala böyle gidiyor

Sanki 16 Mart tekrar yumurtlama, 17 Mart çatlama gibi ama hala tam silikleşmemiş.
Ben olsam tekrar gebelik testi yapardım negatif de çıksa yapacak bişey yok böyle stres yapmaktansa.
Regl gününüzün de geçmiş olması lazım doğru mu ?

Ohoo 9 gün geçti ama her ay böyle oldugundan normal diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…