2 yıllık mutlu ve huzurlu yuvam..

bsbirkin

Oglum abi olacak insallah..
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
3.653
1.161
arkadaşlar evim hakkında yorumlarınzı bekliyorum.
yeni evli olduğum için ve kiracı olduğum için bazı şeyler eksik ama evimi seviyorum..

EVİME YENİ DUVAR STİCKERLARI ALDIM VE UYGULADIM RESİMLERİ 6. SAYFADA
BUARADA ÇIKARTMALARI 2.5 TL YE ALDIM..İ

Son düzenleme:
güle güle oturun devamını bekliyorz salona bi orta sehpa iyi olur gibime geldi tabi siz bilirsiniz ev olunca eksiğide hiç bitmiyo lzaten sağlıkla mutlulukla oturn

bu aralar benimde niyetim bi orta sehpa almak zaten bakıyorum..
teşekkür ederim.

sonuçta sizin zevkiniz .ben hiç tarzım değil.kişiden kişiye değişir.bu nedenle güle güle oturun.Allah bozmasın ağız tadınızı.

doğru zevkler gerçekten çok farklı olabiliyor.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Huzurla mutlulukla ağzınızın tadıyla oturmanız dileği ile..:nazar:
Dilerim Allah en kısa zamanda kendi evinizde oturmayı nasip eder..a.s.
Allah hepimize ev nasip etsin aminn.. :Saruboceq:

aminn allahım evi olmayan herkese gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah..

evin güzel, sevgiyle döşenmiş belli ,
herşey gönlünce olsun bide bu ev bebekle şenlenir inş cnm.

canım yorum istemişsin ben hemen yapıyım ,kimse yapmamış ,
öncelikle yatak odanda tül olmayan penecerene tül diktir ,yere kadar olsun ,mümkünse diğer tülüde aynısından yaptır ..
salonda bir orta sehpa ,iki koltuk arasındaki sehpaların üstüne bir çiçek veya obje ,geniş bir dekor tabak olabilir ..duvarlara karşılıklı iki tablo ..
mutfak tülünü de daha canlı bir renk yaparsan hava katar ,stor yaptırabilirsin..
mutfaktaki örtüleri kaldır ,o dantel gibi olanları ,tezgah üstünü olabildiğince boşalt .
salona da acilinden koltuk renklerine uygun fon perde yaptır ,orası çok boş duruyor ..

genel olarak temiz ve güzel bir ev ,biraz hareket gerekli ,bir kaç obje renk katar ..güle güle otur canım...

X