- 29 Mart 2020
- 12
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kelebek1585
Kızlar merhaba öncelikle bu durum benim fazlasıyla canımı sıkıyor. 2 yıllık evliyim ve eşimle aşık olup 6 yıllık birliktelikten sonra evlendim. Bır kez olsun orgazm olmadım hatta hiç zevk almadım hep zorla birlikte oluyorum çünkü ilişkinin ilk başında çok fazla acı oluyor bazen bu acı bitene kadar sürüyor bazen de ilk aşamadan sonra acı geçiyor. eşimi kırmamak ve reddetmek için Birlikte oluyorum. Bazen ben istiyormuş gibi numara yapıyorum. Bu iş benim için tam bir hayal kırıklığı geçer alışırım diyorum sabrediyorm fakat 2 yıl oldu ilk aylar kadar dayanılmaz acı yok ama yinede sorun devam ediyor. Gitmediğim özel jinekolog, kullanmadığım kayganlastirici kalmadı. Eşim bende zevk alayım diye çaba gösteriyor hatta çok yavaş olarak hareket ediyor canım daha fazla yanmasın diye ama fayda yok şuan hamileyim ben kendi cinsel sorunuma duruma üzülürken artık eşimde sorun başladı.istek azaldı artık ben üstüne düşürsem oluyor ayda bir kere zor oluyor bu durum beni çok üzüyor istenmemek, arzulanmamak daha acı bişeymiş lütfen bana akıl verin tüm önerilere açığım eşimle aram bozulsun istemiyorum.