• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yildir sorunlu giden evliligim kocam ailesi ve annellik hasreti

sessiz melegim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
732
590
23
33
Bilmiyorumki nerden baslasam. 2 yildir evliyim kizlar esim abisi yengesi engelli kardesi ve annesi bi evde yasiyolardi. Ben esimle tanistigimda ust kati insa ediyolardi bizim icin. Neyse konuya geleyim kaynanam falan alt katta eltimle oturuyolardi. Ben evlenince bizimle oturcakmis kizida 23 yasinda zeka olarak engelli. Hadi kabul ettim sevaptir dedim ahireti dusunerek. Senmisin hayir isleyen nisanliyken melek olan insanlar adeta seytana donustu. Evliligimin ilk hafyasi dayak kv yuzunden 9 ayim gecti o evde ve her ay kavga kiyamet dayak yine kv yuzunden. Ya ben engelli kizina bakiyodum yikiyodum ozel temizligini yapiyodum adete kizimmis gibi. Neyse en son kavgamiz ablamin dugunu oldu esimle annemlerde kaldik eve donduk surat 5 karis asik neymis ben kalmisim oglu neden kalmis. Ameliyat oldum kocam yanimda kalmis neymis niye oglu kalmis da kardrsim kalmamis. Dayanmadim kavgalara babamlara gittim bosanmak istedim ve esim kopek gibi ev tuttu kiraya cikicaz seni birakmam dedi. Yeni evi o pislige birakip ciktik. Simdi ise sorun benim konusma seklimmis ne dese tepki veriyomusum narin degilmisim onu bu duruma ben getrmisim evlenmeseydin oglum o zaman. Lanet ailesine laf ettirmez. Biz o evden olayli ayrildik ablalari annesi benim aileme ne kufurler ettiler. Ben simdi hic biriyle gorusmuyorum neyse ben hataliymisim. Kiraya ciktik huzurumuz olsun diye. Simdide ailesiyle gorusmuyorum diye bana kinleniyo ustelik cocugumuzda olmuyo surekli kavga ediyoruz bazende defolup buralardan gitmeyi dusunuyorum keske evlenmeseydim. Asik olarak evlendim ama evlenince oda bitiyomus. Simdi bana akik verin ailesiyle gidip barisayim mi yoksa narin kadin nasil oluyo bilmiyorum ama cilveli ve narin mi olayim yoksa cekip gideyim mi:KK43:

Bu ne yaa,neden bu aileler hep böyle burunlarını sokuyorlar...Eşin madem aldı seni götürdü kiraya demek ki seni kaybetmek istemiyor, ama uzakta olan hep kıymetlidir ya şimdi de ailesi kıymete binmiş,özür falan dileme bence çünkü haklıyken haksız duruma düşersin...Onlar da büyükse büyüklüklerini bilsinler ki saygı görsünler,sen elinden geleni yapmışsın eşine rest çek"ya ailen düzelicek bana düzgün davranıcak ya da görüşmek istemiyorum." de ,o da hala onların tarafaını tutarsa bırak gitsin

Bu ne yaa,neden bu aileler hep böyle burunlarını sokuyorlar...Eşin madem aldı seni götürdü kiraya demek ki seni kaybetmek istemiyor, ama uzakta olan hep kıymetlidir ya şimdi de ailesi kıymete binmiş,özür falan dileme bence çünkü haklıyken haksız duruma düşersin...Onlar da büyükse büyüklüklerini bilsinler ki saygı görsünler,sen elinden geleni yapmışsın eşine rest çek"ya ailen düzelicek bana düzgün davranıcak ya da görüşmek istemiyorum." de ,o da hala onların tarafaını tutarsa bırak gitsin
Ya ben insanlik yaptim gecen gittim esimin gonlu olsun diye kalkti cikti evden Allah yukardan inse ben burda durmam neymis butun gelinlerim ne desem sesini cikarmiyodu bu bana cevap veriyodu bide oglu benimle geldi diye onun kini var. Ben adim atip geldim yaptiklariniza ragmen hala o konusuyo. Ben kendimi kimseye ezdirmem kimse benden ustun degil sen benim kocamla arami bozacaksin ben sesimi cikarmicam. Gecen de abisi ariyo benimki cevap vermiyo esime attigi mesaj kafani karinin eteginin altindan cikar telefona cevap ver ben cildirdim bide onun icin kavga cikti ben agzima geleni soyledim esime ben terbiyesizmisim ogun annesi evden cikinca pesinden gitmemism elini opmemisim yapismam gerekiyomus hayirdir ya ne bu padisahmi bana yapilan onca sey ne olcak peki

Dayak yediginiz bir evliligi kiraya cikarak kurtarmaya calismak... durum ortada
Ben esimle 4 yilimi gecirdim. Boyle bi insan degildi kir
Aya ciktigimizdan beri asla yeltenmedi bile annesi nasil basariyodu bilmiyorum ama kavga ciktimi ben cevap verince sen karisma benle oglum tartisiyoruz diyodu ogluna bak cevap veriyo diyodu bi bakiyodum tokati yiyodum sonra ogluna vurma neden vuruyosun diyodu allah herseyi burnundan getirsin insallahhh

Ayrıl çocuğun yokken :KK66: olmuyorsa bir nedeni vardır diye düşün
Bazen cocugumun olmamasinda bi hayir buluyorum ama cok istiyorum iste hayatimda 2 yil icinde yasadiklarim beni herseyden sogurtu sabahlara kadar uyanik kalip aksama kadar yatiyorum ne bi cevrem var ne bi arkadasim zavalli bi durumdayim

Kadın kendini Hürrem Sultan sanıyor sanırım el öptürmeler ,peşimden gelceksinizler falan:halay:Eşin bence seni seviyor ama ailesini de kırmak istemiyor arada kalmış yazık ona da...Sevmese çoktan giderdi,anladığım kadarıyla eşinin ailesi hep ben hep ben diyen tipler...Ama taviz tavizi getirir,sen kesinlikle geri adım atma,kadının zoruna giden sana diş geçirememesi,o da sonunda bükemediği bileği öpücektir.

Babamlarin evi yandi bi igneleri bile kalmadi aramadilar esimde ise gitmedi 10 gun boyunca babamlarin evini yaptik ha bire ariyolar cocugu neden ise gitmiyosun diyolar. Iki kere dusuk yaptim arayacaklari yerde yalan soyluyo hamile degildir o diyo. Ya eltilerime ne oluyo onu anlamadim kv gorumce falan konusmaz anlarim. O evden ciktiktan sonra en samimi oldugum eltim bile numarami silmis nasil insanlara bulastim analamiyorum

Amaan çok üzüldüm . Sabahın bu kör saatinde nasıl daraldım okuyunca. Ne kadar narin cilveli de olsan, ailesiyle görüşmeni isteyecektir. Öte yandan hadi görüşmeye başladın diyelim. Elini versen kolunu kaptıracaksın. Bu insanlar rahat vermez size...

Hem daha yolun başındasın. Eşine de bakalım, böyle olmaz ben gidiyorum... Ya tamamen ailenle ilişkim biter ki senin ailen, sen görüşebilirsin. Ya da beni zorlarsan seni terk ederim...

Zor, çok zor durum... böyle olacağını bilemezdin, nasip diyeceksin... Bunları yaşaman gerekiyormuş, keşkeler çözüm olmuyor...
Allah kolaylık versin cnm.
Sevgiler...

Kadın kendini Hürrem Sultan sanıyor sanırım el öptürmeler ,peşimden gelceksinizler falan:halay:Eşin bence seni seviyor ama ailesini de kırmak istemiyor arada kalmış yazık ona da...Sevmese çoktan giderdi,anladığım kadarıyla eşinin ailesi hep ben hep ben diyen tipler...Ama taviz tavizi getirir,sen kesinlikle geri adım atma,kadının zoruna giden sana diş geçirememesi,o da sonunda bükemediği bileği öpücektir.
Bravoo aynen oyle hep ben diyolar. Esim gecen bana dogum gunu suprizi yapti evin her yerine kalpten mumlar balonlar cep telefonu almisti ve faceye atmisti onun icin bile heryerde bizden bahsermisler ben esimi aslinda cok seviyorum onun iyi niyetinide anliyorum ama ailesinden nefret ediyorum hic bi tat vermediler bana oda annesinin o gunku davranisini gordu bi daha gitmek yok dedi. Simdi davaranislarima takti kafayi cok sertmisim abi ben cilve yapamiyorum bilmiyorum yapmayi nasil yapcagmida nasil davranacagmida bilmiyorum

Amaan çok üzüldüm . Sabahın bu kör saatinde nasıl daraldım okuyunca. Ne kadar narin cilveli de olsan, ailesiyle görüşmeni isteyecektir. Öte yandan hadi görüşmeye başladın diyelim. Elini versen kolunu kaptıracaksın. Bu insanlar rahat vermez size...

Hem daha yolun başındasın. Eşine de bakalım, böyle olmaz ben gidiyorum... Ya tamamen ailenle ilişkim biter ki senin ailen, sen görüşebilirsin. Ya da beni zorlarsan seni terk ederim...

Zor, çok zor durum... böyle olacağını bilemezdin, nasip diyeceksin... Bunları yaşaman gerekiyormuş, keşkeler çözüm olmuyor...
Allah kolaylık versin cnm.
Sevgiler...
Cok sagol canim Allah razi olsun cok doluyum bugun bana ters davranmasi beni bu duruma getirdi

Kizlar hepinizden allah razi olaun vaktinizi ayirdiniz . Ama beni bu duruma getiren son noktasi bana durup dururken bazen tera davranmasi tamam bende sert biriyim cevap veriyorum karsimdakine ama kendimi ezdirememki bana akil verin simdi lutfen bisey soyledimi gervekten yuksek sesle ve tersleyerek cevap veriyorum ailesi beni bu duruma getirdi piskolojim bozuldu kisiligim degisti simdi nasil davranmam gerektigi konisinda fikirlerinize igtiyacim var suan o yataginda uyurken ben agliyorum farkinda bike degil bazen intihar etmeyi dusunuyorum :(( kocamla cok iyi anlasirdik ama ailesi bize surukledi en dibe ne ailesinden vazgeciyo ne benden bazen ölmeyi dusunuyorum :(

Kizlar hepinizden allah razi olaun vaktinizi ayirdiniz . Ama beni bu duruma getiren son noktasi bana durup dururken bazen tera davranmasi tamam bende sert biriyim cevap veriyorum karsimdakine ama kendimi ezdirememki bana akil verin simdi lutfen bisey soyledimi gervekten yuksek sesle ve tersleyerek cevap veriyorum ailesi beni bu duruma getirdi piskolojim bozuldu kisiligim degisti simdi nasil davranmam gerektigi konisinda fikirlerinize igtiyacim var suan o yataginda uyurken ben agliyorum farkinda bike degil bazen intihar etmeyi dusunuyorum :KK43:( kocamla cok iyi anlasirdik ama ailesi bize surukledi en dibe ne ailesinden vazgeciyo ne benden bazen ölmeyi dusunuyorum :KK43:

Ölmek boşanmaktan dahamı kolay :KK12: ölmeyi bayılmak sanma lütfen hiç olmadı bi önceki yaptıgın gibi baba evine git eşin düzelene kadar dönme sakın çocukta yapma

Canim biz doguluyuz sana hic anlatmiyim dogululari istersen yani kendi insanlarim adina konusuyorum. Babamin evinde bi ay kaldim yuzume bile bakmiyodu bi ihtiyacin varmi yokmu demiyodu nefretle bakiyodu bana bizi bu insanlara sen bulastirdin dercesine

Gözlerim doldu ,deme sakın öyle intihar falan ne biçim kelimeler,sen değerlisin herkes gibi...Bi adam ve ailesi yüzünden hayatı kendine zindan etme,bak diğer arkadaş da söylemiş,kesinlikle eşine blöf yapmadığını göster yani seni kaybedebileceğini anlasın ,ailene gitme fikrine ben de katılıyorum...Biraz aklı başına gelir...

Babamlarin evi yandi bi igneleri bile kalmadi aramadilar esimde ise gitmedi 10 gun boyunca babamlarin evini yaptik ha bire ariyolar cocugu neden ise gitmiyosun diyolar. Iki kere dusuk yaptim arayacaklari yerde yalan soyluyo hamile degildir o diyo. Ya eltilerime ne oluyo onu anlamadim kv gorumce falan konusmaz anlarim. O evden ciktiktan sonra en samimi oldugum eltim bile numarami silmis nasil insanlara bulastim analamiyorum
Eltinin derdi bence şu. Sen kaynananla aynı evde dururken eltinin kafası rahattı keyfi yerindeydi.Sen kocanla başka eve kiraya çıkınca kaynanan yine eltinin başına kaldı,ondan silmistir eltin numaranı boşver.Ayrı eve çıkmakla en iyisini yaptın bence.

Çalışırsam psikolojim düzelir ve daha yumuşak huylu birine dönüşürüm deyip eşini ikna edebilirsin belki...

Back