- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
Kızlar Öncelikle herkese Merhaba;
Uzun zmandır sitesi takipteyim ve hep bende birgün hamile kalırsam belirtilerimi yaşadıklarımı yazıp bebeği olmayanlara umut olmayı diledim. Ogün bugün çok şükür. Kısaca anlatmaya çalışayım :) ben 26 yaşındayım eşimde 28 yaşında :)
Evledikten 5 ay sonra bebek isteğimiz başladı. Her zman saçma bir güvenle hemen olur lafıydı belkide bizi bukadar beklentiye sokan . Rabbin işine karışmakmış ( haşa ) bunları düşünmek. Ve tahmin ettiğiniz üzere ilk ay olmadı büyük hayal kırıklığıyı yaşadım
Sonrasında birbirini kovalayan olmayan aylar geldi ovülasyon testleri milyonlarca negatif test. Benim Psikoloji yerlerde ve hastane kapılarını aşındırmaya başladım . Rahim filmleri tahliller ( Sadece tiroidim yüksekti ilaçla uygun seviyeye indirdik ), eşimin değerleri herşey normaldi( Eşimde varikosel var ama sayılarında ve morfolojisinde sıkıntı yoktu). olmaması için bir neden yoktu doktorların dedikleri göre . Ve Devlet hastanesinde bebek çilesinin yanı sıra her sferinde başka doktorla muhattap olma hepsine ayrı dert anlatmada cabası... öncelik klomen verildi ve malesef tedavi tamamlanamadı fazla yumurtam olmuştu. bu dediklerim 7 ay içinde oluyor . 7 ayda anca birkez tedavi olabildim bebek için... (klomen kullandım ) Daha sonra eşimle özel bir merkeze gitmeye karar verdik. çok iyi bir merkezdi gerçekten . hemen tedaviye başladık . Direk Aşılamaya geçtik. Doktor olmaması için bi neden yok herşey yolunda demişti. Hatta eşimin sayıları olduğundan da iyiydi. Ama Malesef hüsran aşılama tutmadı. Gelelim ikinci aşılamaya bu sefer 3 yumurtam vardı herşey yolundaydı ama gününden önce gelen adetle yıkıldım. Artık bize tüp bebek yolu gözükmüştü. Doktora tüp bebek die gittiğimizde bizi odadan kovaladı iyikide öyle yapmış :):) Yani ben size yapmam yaşlarınız genç biraz bekleyin sabredin olmazsa görürşürüz dedi :) Ve şunu söyledi adetin ilk gününden itibaren sayıp 10-12-14-16 günleri değerlendirin yeter dedi :) bizde kendimizi telkin ediyoruz iyi güzel bi tatil yapalım sonra kışa dogru düşünürüz falan die. Bende tabiki Dua etmeyi en önemli şeyi hiç bırakmadım.Meryem süresi okudum geçen aylarda . Ve bu ay yaptığım şey normal çektiğimiz tesbihe 3 ihlas bir fatiha okudum tek tek imameyle birlikte. Öncesinde perşembe gecesi yatsı namazımdan sonra 2 rekat peygamber efendimize ve ashabına hediye için namaz kıldım daha sonrasında 2 rekat hacet namazı kıldım ve tesbihi okudum sonra balkonuma astım . ( bunu kk dan görmüştüm :) ) birde sıkı durun Yakı yapıştırdım :) Ovulasyon günümde ilişkiden sonra ve iki gün kaldı sonra çıkarmadan ilişki ve sonra çıkarıp duş aldım :) yani bide çok yakınım hamile oldugunu öğrendim . Çok agladım. sevinç üzüntü hepsi karıştı birbirine ve inanılmaz dua ettim rabbime şükürler olsun. ve beklenen adet gecikti :) ben beynimin bana oyunu sandım çünkü daha öncesinden geciktirdiğim oldu :B ama değilmiş bugün sabah test yaptım . 2 çizgi :) bana hayal gibi gelen hiç görmeyeceğim sandığım o çizgi karşımdaydı
hemen hastaneye kan vermeye gittik ve sonuç 950 :):):) yani bu mutluluğu anlatamam . Rabbim herkese yaşatsın . şükürler olsunnn . Allah tan ümit kesilmez sadece dua edin ve hayırlısını isteyin ... sormak istediklerinizi seve seve cevaplarım isim verin namazlarımın arkasından dua edeyim sizlere...
Uzun zmandır sitesi takipteyim ve hep bende birgün hamile kalırsam belirtilerimi yaşadıklarımı yazıp bebeği olmayanlara umut olmayı diledim. Ogün bugün çok şükür. Kısaca anlatmaya çalışayım :) ben 26 yaşındayım eşimde 28 yaşında :)
Evledikten 5 ay sonra bebek isteğimiz başladı. Her zman saçma bir güvenle hemen olur lafıydı belkide bizi bukadar beklentiye sokan . Rabbin işine karışmakmış ( haşa ) bunları düşünmek. Ve tahmin ettiğiniz üzere ilk ay olmadı büyük hayal kırıklığıyı yaşadım