- 31 Temmuz 2020
- 19.767
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.281
Şimdi fırın tavuk salata kuru cacık 1 yk pilav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüpersiiiinEvvettt 30 dk leslie yapıldı,sonra yağsız ton balıklı salata yenildi.
Toplamda 908 kalori
Karbonhidrat 100 oldu.
4 lt suya zorlamaya çalışıyorum
çook iyiyim canım son öğünümü yiyorum kabaklı omlet ve sandviçMuffin cim nasılsın
Canımcım 90 kilodakiler topiğinde yazıyordum daha önce şimdi yine oraya da yazsam senin için bir sıkıntı olur muSüpersiiiin
canım ne sıkıntı olacak sana ne iyi geliyorsa onu yapCanımcım 90 kilodakiler topiğinde yazıyordum daha önce şimdi yine oraya da yazsam senin için bir sıkıntı olur mu
Birşey yapmak isteyip fiziksel kısıtlamalarım yüzünden (ağrı vs) yapamayınca sinirleniyordum çok şükür bugün istediğim gibi geçti o yüzden keyfim yerindesen nasılsın
çok şükür tatlım benimBirşey yapmak isteyip fiziksel kısıtlamalarım yüzünden (ağrı vs) yapamayınca sinirleniyordum çok şükür bugün istediğim gibi geçti o yüzden keyfim yerinde
Olsun canım h.sonu asılacağım diyetime bakalım p.tesi nasıl bie sonuç olacaklizbetim tartı günümüz pazartesi olsun mu
ay hadi inşallah 110 gelirOlsun canım h.sonu asılacağım diyetime bakalım p.tesi nasıl bie sonuç olacak
ben de maydanozlu limonlu yeşil çay yapıcamŞu an gerçekten çok acıktım fit çay içiyorum
Yok yarın sabahı iple çekiyorumay hadi inşallah 110 gelir
bu sabah tartıldın mı
Afiyet olsunben de maydanozlu limonlu yeşil çay yapıcam
ben de bu sabah 71.2 geldim artım olmuş 2 günde ama iyi yedim dün gece dahilYok yarın sabahı iple çekiyorum
sağol canımm yeşil kulplu bardak aldım bi deAfiyet olsun