Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bencede uzun bir süre ama bende mecburen min.2 sene bekleyecek olanlardanım :gitme: keşke 6-7 ay içinde nişanlanıp evlenebilsemmmmmmm opuyorumnanaktan oyy çok seviyorum kuzumu opuyorumnanaktan
Bencede uzun bir süre ama bende mecburen min.2 sene bekleyecek olanlardanım :gitme: keşke 6-7 ay içinde nişanlanıp evlenebilsemmmmmmm opuyorumnanaktan oyy çok seviyorum kuzumu opuyorumnanaktan
en güzeli 6-7 ay nişanlı kalmak süreyi fazla uzatmamak çünkü süre uzadıkça karışan söz söyleyen çok oluyo maalesefakannehirinsan çok yıpranıyo arada bu nedenle ortada geçerli bir sebep yoksa birkaç ay nişanlık kalmak yeterli bence
Çoğu kişi nişanlı olarak beklemenin zorluğundan bahsetmiş.Nişanlanınca artık sevgili gibi olunmadığnı belirtmişler ,bende nişanlandım fakat aynı sevgililik dönemindeki gibiyiz. Öyle ailelerin burnunu sokması gibi bi durum yok henüz. Herhalde ailemden uzakta yaşadığımdan. O da ailesinden uzakta ve biz istersek haftasonları rahatlıkla buluşabiliyoruz :)
valla ben 6 aylık nişanlıyım. bir 6 ay daha nişanlı kalacağım, belki de fazlası. çok sıkıldım artık. bence arayı uzatmadan nikah olsun daha iyi. çünkü sorunlar ve sorumluluklar artıyor, çiftler birbirini yıpratmaya başlıyor. ben böyle düşünüyorum, genelde etrafımda gördüğüm de bu.
Bende 2 yil nisanli kalmis olcam, olmakta üzere. Sorun olup olmamasi aileye ve cifte vagli aslinda. Ama yasayip gordükten sonra, uzatmamak daha mantikli geliyor bana simdi.