• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 2 yıl nişanlı kalmak için uzun bi süre mi ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bencede uzun bir süre ama bende mecburen min.2 sene bekleyecek olanlardanım :gitme: keşke 6-7 ay içinde nişanlanıp evlenebilsemmmmmmm opuyorumnanaktan oyy çok seviyorum kuzumu opuyorumnanaktan

en güzeli 6-7 ay nişanlı kalmak süreyi fazla uzatmamak
çünkü süre uzadıkça karışan söz söyleyen çok oluyo maalesefakannehirinsan çok yıpranıyo arada
bu nedenle ortada geçerli bir sebep yoksa birkaç ay nişanlık kalmak yeterli bence

Çoğu kişi nişanlı olarak beklemenin zorluğundan bahsetmiş.Nişanlanınca artık sevgili gibi olunmadığnı belirtmişler ,bende nişanlandım fakat aynı sevgililik dönemindeki gibiyiz. Öyle ailelerin burnunu sokması gibi bi durum yok henüz. Herhalde ailemden uzakta yaşadığımdan. O da ailesinden uzakta ve biz istersek haftasonları rahatlıkla buluşabiliyoruz :)

biz 7 aydır nişanlıyız iki sene daha beklicez bizde. zaman su gibi geçiyo bence bu 2 seneyi güzel değerlendirmek lazım

valla ben 6 aylık nişanlıyım. bir 6 ay daha nişanlı kalacağım, belki de fazlası. çok sıkıldım artık. bence arayı uzatmadan nikah olsun daha iyi. çünkü sorunlar ve sorumluluklar artıyor, çiftler birbirini yıpratmaya başlıyor. ben böyle düşünüyorum, genelde etrafımda gördüğüm de bu.

Bende 2 yil nisanli kalmis olcam, olmakta üzere.
Sorun olup olmamasi aileye ve cifte vagli aslinda.
Ama yasayip gordükten sonra, uzatmamak daha mantikli geliyor bana simdi.

yasarken zor yeri dönüp baktığımda şiirin geliyor insana ama en güzeli kısa olanıdır herhalde

Back