- Konu Sahibi LittleQueen
Selam bayanlar.Sizce 2 yıl nişanlı kalmak için uzun bi süre mi?:1closedeyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım bn ole dusunmuyorum..bende ıkı yıl nısnlı kalıcam onemlı olan anlasmak ıkı tarafta nlayıslı olduktan sonra problem olmaz dıye dusunuyorum...
canım bende 2 yıldır nışanlıyım ve hiçbir sorun yasamadım ,düğüne allahtan aylar kaldı yoksa tek sorun sabırsızlık oluyo çeyiz falan aldığında hemen kullanmak istiyosun vs...,ama bence sorun değil önemli olan sizin aranızdaki uyum ve anlayış ve en önemliside sevgi..
tabı bırde nısanlı olmak demek daha rahat olmak demek ama her tartsmayı buyutp aıleler duyarsa ozamnda sorun cıkar ..ne olursa olsun sen nişanlınla cozmelısın bence.ozmn sorun cıkmaz..
kızlar selam bende 2 sene nişanlı kalacaklardanım.. ama hiç önemli değil gerçekten tek önemli olan sevgi huzur ve anlayışın olabilmesidir.. eğer gerçekten seviyosanız 2 sene değil 10 senede olsa beklersiniz ben 2.5 senedir sevgilimle beraberim nasipse bu haziran nişanımız olcak ve bi 2 senede nişanlı bekleyecem ama AŞKIMM İÇİN DEĞERRR:sm_cool::sm_cool:
hayırlı olsun canım.. evet seven beklerr güvende varsa gözün arkada kalmıyor..a.s.
Tebrik ederim canım. Allah bir ömür mutluluk versin.Yorumun için de teşekkürler
kızlar selam bende 2 sene nişanlı kalacaklardanım.. ama hiç önemli değil gerçekten tek önemli olan sevgi huzur ve anlayışın olabilmesidir.. eğer gerçekten seviyosanız 2 sene değil 10 senede olsa beklersiniz ben 2.5 senedir sevgilimle beraberim nasipse bu haziran nişanımız olcak ve bi 2 senede nişanlı bekleyecem ama AŞKIMM İÇİN DEĞERRR:sm_cool::sm_cool:
2 yıl nişanlı kalmadaki sebep maddi sorunlarsa birikim olması içinse beklenir evet...aileleri sakın karıştırmayın ufak atışma dahi olsa..aileler birbiriyle fazla samimi olmasın bence fazla samimiyet tez ayrılık getirir arada hep mesafe olmalı bizim nişan olmadı yaza olcak tanıştı aileler şuan nasıllarsa nişanlıykende aynı olmalarını ıstedım.insanoğlu çiğ süt emmiş iyi niyetten faydalanıp hemen takıdan eşyadan kaçmaya başlıyorlar söylenende şu kız ve ailesi tok gözlü canım istemez hiç bişey çok samimiyiz zaten halden anlarlar zihniyeti oluyor...kısacası bu nişanlılık devresıne senın için sadce nişanlın önemli olsun birikimde yapılır güzelce düzende kurulur inşallah...
Ayy ne güzel cnm umaırm hep mutlu olursunuz opuyorumnanaktan
bence uzun..
Ben 6 ay nişanlı kaldım,hiç sevgili olmaya benzemiyor.
olabildiğince kısa tutulmalı,eğer ki görücü usulü ile değilse evlilik..