• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 2 yıl nişanlı kalmak için uzun bi süre mi ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hayır canım bn ole dusunmuyorum..bende ıkı yıl nısnlı kalıcam onemlı olan anlasmak ıkı tarafta nlayıslı olduktan sonra problem olmaz dıye dusunuyorum...

hzursuzluk durumu genelde dugun nişan alışverısındel olur sız bunu alın bız bnu aldık gb konulardan ama ole bır sey cıkıcaksa bıle cıkar sen engel olamzsınkı yanı dugunle nısan arasında 1 ayda olsa karsı taraflarda anlayıslı olmazsa yıne cıkar tartsma..zaten her seyın zamnı kısmetı ne zamnsa o zamn olur sen bence canını hıc sıkma baskalrının laflarında kulak asma..nişanlılık donemınde daha ıı kaynalır bence bu sure uzunda ols samımı olnur alısır herkesbırbrıne...ama dıyorum ya karsı tarafta kayınvalıden olucak ınsan anlayıssızsa bır sey dıyemem yanı kişiye baglı olur bu.

tabı bırde nısanlı olmak demek daha rahat olmak demek ama her tartsmayı buyutp aıleler duyarsa ozamnda sorun cıkar ..ne olursa olsun sen nişanlınla cozmelısın bence.ozmn sorun cıkmaz..

canım bende 2 yıldır nışanlıyım ve hiçbir sorun yasamadım ,düğüne allahtan aylar kaldı yoksa tek sorun sabırsızlık oluyo çeyiz falan aldığında hemen kullanmak istiyosun vs...,ama bence sorun değil önemli olan sizin aranızdaki uyum ve anlayış ve en önemliside sevgi..

canım bende 2 yıldır nışanlıyım ve hiçbir sorun yasamadım ,düğüne allahtan aylar kaldı yoksa tek sorun sabırsızlık oluyo çeyiz falan aldığında hemen kullanmak istiyosun vs...,ama bence sorun değil önemli olan sizin aranızdaki uyum ve anlayış ve en önemliside sevgi..

Tebrik ederim canım. Allah bir ömür mutluluk versin.Yorumun için de teşekkürler

2 yıl nişanlı kalmadaki sebep maddi sorunlarsa birikim olması içinse beklenir evet...aileleri sakın karıştırmayın ufak atışma dahi olsa..aileler birbiriyle fazla samimi olmasın bence fazla samimiyet tez ayrılık getirir arada hep mesafe olmalı bizim nişan olmadı yaza olcak tanıştı aileler şuan nasıllarsa nişanlıykende aynı olmalarını ıstedım.insanoğlu çiğ süt emmiş iyi niyetten faydalanıp hemen takıdan eşyadan kaçmaya başlıyorlar söylenende şu kız ve ailesi tok gözlü canım istemez hiç bişey çok samimiyiz zaten halden anlarlar zihniyeti oluyor...kısacası bu nişanlılık devresıne senın için sadce nişanlın önemli olsun birikimde yapılır güzelce düzende kurulur inşallah...

kızlar selam bende 2 sene nişanlı kalacaklardanım.. ama hiç önemli değil gerçekten tek önemli olan sevgi huzur ve anlayışın olabilmesidir.. eğer gerçekten seviyosanız 2 sene değil 10 senede olsa beklersiniz ben 2.5 senedir sevgilimle beraberim nasipse bu haziran nişanımız olcak ve bi 2 senede nişanlı bekleyecem ama AŞKIMM İÇİN DEĞERRR:sm_cool::sm_cool:

kızlar selam bende 2 sene nişanlı kalacaklardanım.. ama hiç önemli değil gerçekten tek önemli olan sevgi huzur ve anlayışın olabilmesidir.. eğer gerçekten seviyosanız 2 sene değil 10 senede olsa beklersiniz ben 2.5 senedir sevgilimle beraberim nasipse bu haziran nişanımız olcak ve bi 2 senede nişanlı bekleyecem ama AŞKIMM İÇİN DEĞERRR:sm_cool::sm_cool:

hayırlı olsun canım..:nazar: evet seven beklerr güvende varsa gözün arkada kalmıyor..a.s.

Tebrik ederim canım. Allah bir ömür mutluluk versin.Yorumun için de teşekkürler

Rica ederim canım...umarım yarım edebilmişimdir birazda olsa....allah herkesin mutluluğunu daim etsin...yıllar çokta önemli değil biz 6.yılımıza girdik ...en önemlisi bağ ve sevgi..gerisi çorap söküğü gibi geliyo....

Ayy ne güzel cnm umaırm hep mutlu olursunuz opuyorumnanaktan

2 yıl nişanlı kalmadaki sebep maddi sorunlarsa birikim olması içinse beklenir evet...aileleri sakın karıştırmayın ufak atışma dahi olsa..aileler birbiriyle fazla samimi olmasın bence fazla samimiyet tez ayrılık getirir arada hep mesafe olmalı bizim nişan olmadı yaza olcak tanıştı aileler şuan nasıllarsa nişanlıykende aynı olmalarını ıstedım.insanoğlu çiğ süt emmiş iyi niyetten faydalanıp hemen takıdan eşyadan kaçmaya başlıyorlar söylenende şu kız ve ailesi tok gözlü canım istemez hiç bişey çok samimiyiz zaten halden anlarlar zihniyeti oluyor...kısacası bu nişanlılık devresıne senın için sadce nişanlın önemli olsun birikimde yapılır güzelce düzende kurulur inşallah...

Evet cnm haklısın. İnşallah herkes hayalini tam anlamıyla yaşar.

bence uzun..
Ben 6 ay nişanlı kaldım,hiç sevgili olmaya benzemiyor.
olabildiğince kısa tutulmalı,eğer ki görücü usulü ile değilse evlilik..

bence uzun..
Ben 6 ay nişanlı kaldım,hiç sevgili olmaya benzemiyor.
olabildiğince kısa tutulmalı,eğer ki görücü usulü ile değilse evlilik..

nişanlılığın getirdiği tabiki bazı sorumluluklar var sevgiliykenki gibi rahat olamazsın çünkü ailelerde işin içinde oluyo ama onlarlada bi sorun yaşamadıktan sonra su gibi geçiyo zaman ben 2.5 senedir aileniin içindeyim ama geçinip gidiyoruz yanii güzel güzel arada sorunlar olmuyo mu tabiki oluyo ama alttan alıyorsun saygısızlık etmiyorsun o zaman herşey daha da güzel oluyo tabi bide sevgilinizin sizi ezdirmemesi çok önemli kızlar.. ama şu varki gerçek sevgi her zmn sabır ister sadakat ve güven aynı zamanda anlayış ister bunlar olduğu taktirde gül gibi hayatınız olur zatennn:lepi::lepi::lepi:

eger ole gerekıosa bi sorun yok bence..bende ewlendigmde 2 yıla yakın nişanlı kalmiş olcam..we biizm ailede bi ilkim :) bizde hep 3-5 ay nişanlı kaldılar cunku benm bu durumumuda biraz yadırgadılar hatta ama kabul ettiler yinede.aslında ben we nişanlım 5 yıl istıoduk ama ailem istemedi..aileler de sorun olmuo deil walla oluo ama biizm iki tarafın adetler farklı oldugu içn oluo yoksa sanmıorum olmazdı

Back