annemi 2 senedir gormedim...gitmiyorum gidesim gelmiyor gitsem bile pek oyle icli hasret giderme gibi olmuyor...
annem bana hic sarilmazdi mesela sacimi hic oksadigini animsamiyorum anneme yanasmak istesem ittirirdi iyi hatirlarim o zamanlar kendime kizip suclardim annem yorgun oldugunu bide benimle mi ugrasacagini soylerdi.
ilk cocukluk yillarimi animsamasamda tahmin ediyorum aglamalarima aldirmayan bir annem olmali..
7-8-9-10 lu yaslarimda annem ve benim diyalogumuz cok sinirli ve ofkeye siddete dayaliyli.
ben cocuktum yaramazlik yapardim annem beni utandirip kucuk dusurup kimi zaman dover kimi zaman suclandirirdi kendimle barismam zaman aldi.
11-18 li yaslarima kadar hep annemin kolesi oldum iyi ve fogru olunca annem beni onayladi ama sevmedi de annemin sag koludum ev isleri kisisel sorunlarla beraber bas etsekte annemden bi opucuk alamadim
18 den sonra cildirdim cesitli takintilar gelistirip anneme karsi canavarlastim onu en derin yaralarindan tutup sarstim tipki onun bana yaptigi gibi...
artik cocuklugumda ki her anne evladini sever ben sevgini gosteremiyorum bahanesine inanmiyordum buyumustum annemin hakaretlerine hakaretle siddetine zaman zaman siddetle cevap veriyordum artik savas baslamisti...
annem sok gecirdi babma beni dovdurdu bende balkondan atlayacakken babam tuttu babami tirmalafim vurdum taayi kafasina attik bicak cektim manyadim
onlara zarar verecegimden degil gucumu gostermek icin ..
evin icinde ser odagiydim Allahin hikmetine bakin ki kardeslerimde benimle ayni tepkileri veriyorlardi.
25 li yaslarimdan sonra artik savas soguk savasa dondu ilk cocukluk cahimdaki gibi bu kez roller degisik ben annemi her firsatta azarliyor kiziyor canim istemezse cevap dahi vermiyor sik sik ondan utandigimi soyluyordum.
30 uma dogru. evlendim...
rvlendigimde vedalasirken annemi opmemisim Allah biliyor ki bu ceza icin degil aklima gelmedi cunki biz hic opusmezdik...
ilk ziyaretimi 1 sene sonra yaptim po zamanda sarilmadik sarilamadik tam bir yil boyunca gormemistim ama hic eksikligini hissetmemistim...
O artik pisman ama benim icimde cok derinlerde ona karsi sogukluk var...
tum ailemi affettim..
ama duvarlarim cok saglam ne asabiliyorlar ne gecebiliyorlar.