Alerji bölümüne 10 gün sonra randevumuz var o zaman Yaptırıcaz inşallah ben şuan için çözüm arıyorumAlerji testi yaptırın böyle tahminle olmaz ki bu işler
Evet yapılmalı ama alerjenler genellikle küçük cocuklarda alerji testiyle cıkmayabiliyor. Testte alerji çıkmasa bile, egzamayı gören doktor besin alerjisi ihtimaline karsı her halukarda yediklerini takip etmelerini isteyecektir. Bu tip durumlarda en büyük sorumluluk anneye düşüyorAlerji testi yaptırın böyle tahminle olmaz ki bu işler
Paketli gıda zaten yasak vermiyorum. Cici bebe bisküvisini de sütle beraber kestim. Domates baharat zaten tüketmiyor. Bunun dışında kahvaltıda yumurta yiyor artık son olarak yumurtadan şüphe ediyorum.Muhtemelen alerji evet, cici bebe dahil özellikle paketli ürün vermeyin içlerinde tonlarca kimyasal ve alerjen var. Süt alerjisi ise süt ürünlerini kesmenizle hafifler muhtemelen. Kaşıntısı ve kurulupu coksa banyo suyuna bir füncan mısır unu nişastası koyabilirsiniz nemlendirip kaşıntısını hafifletir(alerji doktoru önermişti). Cildini nemli tutmaya özen gösterin, süt ürünü diyetide yaparsanız kısa sürede geçer. Süt ürünü tüketmediği halde oluyorsa diğer yediklerine de dikkat etmeniz gerekir salça baharatlar domates vs.
Yumurta ciddi bir alerjen etki yapabilir ama uzun süredir olurdu.Paketli gıda zaten yasak vermiyorum. Cici bebe bisküvisini de sütle beraber kestim. Domates baharat zaten tüketmiyor. Bunun dışında kahvaltıda yumurta yiyor artık son olarak yumurtadan şüphe ediyorum.
Paketli gıda zaten yasak vermiyorum. Cici bebe bisküvisini de sütle beraber kestim. Domates baharat zaten tüketmiyor. Bunun dışında kahvaltıda yumurta yiyor artık son olarak yumurtadan şüphe ediyorum.
Egzama için de uygun mu lipikar baume? Yoksa yanlızca nemlendirici mi?Yumurta ciddi bir alerjen etki yapabilir ama uzun süredir olurdu.
Siz teste kadar riskli yiyecek gruplarını kaldırın, az önce söylediğim la roche lipikar baume ı alın kullanın.
Eger ki süte alerjisi varsa peynir, yogurt, tereyagı gibi sutten elde edilen seyleri de kesmelisiniz. Yumurtadan suphelenmissiniz yumurta da olabilir. Fıstık tuketiyorsa o olabilir. Meyvelerden kivi,cilek alerjen diye biliyorum. Bal da alerjen bir besin.
Egzama icin Hasasin kremi oneriyorum ben. (Saglikci degilim, 9 senedir egzamadan cekmis biri olarak) Hemen etki edip geciriyor egzamayi. Fiyati da abarti degil.
Yoğurt zaten sevmediği için yediremiyorum. Kaşar peynirini de daha çok yeni yemeğe başladı. Artık yumurtayı da kesicem birde yumurtayı test edicemEger ki süte alerjisi varsa peynir, yogurt, tereyagı gibi sutten elde edilen seyleri de kesmelisiniz. Yumurtadan suphelenmissiniz yumurta da olabilir. Fıstık tuketiyorsa o olabilir. Meyvelerden kivi,cilek alerjen diye biliyorum. Bal da alerjen bir besin.
Egzama icin Hasasin kremi oneriyorum ben. (Saglikci degilim, 9 senedir egzamadan cekmis biri olarak) Hemen etki edip geciriyor egzamayi. Fiyati da abarti degil.
Gecmis olsun. Umarim bulursunuz alerji sebebini randevuya kadar.Yoğurt zaten sevmediği için yediremiyorum. Kaşar peynirini de daha çok yeni yemeğe başladı. Artık yumurtayı da kesicem birde yumurtayı test edicem
Çok teşekkür ederimGecmis olsun. Umarim bulursunuz alerji sebebini randevuya kadar.
Egzamaya yatkın hassas ciltler için yatıştırıcı krem.Egzama için de uygun mu lipikar baume? Yoksa yanlızca nemlendirici mi?
Anladım, çok teşekkür ederim.Egzamaya yatkın hassas ciltler için yatıştırıcı krem.
Oğlumda atopik vardı bunu kullandık, bende seboreik var yüzüme günlük kullanırım.
Kaşıntı ve kabarıklığı söndürüyor.
Ama kortizon vs li bir ilaç değil zaten, nemlendirici olarak geçiyor.
Benim oğlumda da var ve gerçekten rabbim kimseye vermesin çok zorMerhabalar arkadaşlar, 22 aylıkken kızımı memeden kestim. Öncesinde kollarında hafifi isilik gibi şeyler vardı ama çok önemli derecede değildi birde yanağında kulağının üstünde bir kızarıklık vardı. Birçok doktora götürdük cilt kuruluğundan kaynaklı olduğunu söyleyip krem nemlendirici verdiler. Ama ne olduysa son iki üç haftadır ciddi derecede yanaklarda çeneye yakın yerlerde, kulak arkalarında ve el bileklerinde kızarıklık kaşıntı var. Yaklaşık 2 aydır inek sütü veriyorum cici bebe bisküvisi ile karıştırıp bundan olabilir diye düşündüm sütü kestim 5 gün önce. Geçer gibi oldu ama bugün yine kaşınıyor özellikle bilekleri çok kötü oldu. Götürmediğimiz doktor hastane kalmadı. 10 gün sonrasına alerji bölümüne randevusu var ama bu konu canımızı çok sıkıyor. Süt alerjisi olan bebeklerde sütü kestikten sonra kaç gün içinde geçer bu egzama? Aynı durumu yaşayanlar yardımcılarınıza çok ihtiyacım var. Belki de başka bişey den bilmiyorum alerjisi neye karşı var. Çamaşırlarını el sabununu rendeleyip yıkıyorum yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum bu arada.