Merhabalar arkadaşlar, 22 aylıkken kızımı memeden kestim. Öncesinde kollarında hafifi isilik gibi şeyler vardı ama çok önemli derecede değildi birde yanağında kulağının üstünde bir kızarıklık vardı. Birçok doktora götürdük cilt kuruluğundan kaynaklı olduğunu söyleyip krem nemlendirici verdiler. Ama ne olduysa son iki üç haftadır ciddi derecede yanaklarda çeneye yakın yerlerde, kulak arkalarında ve el bileklerinde kızarıklık kaşıntı var. Yaklaşık 2 aydır inek sütü veriyorum cici bebe bisküvisi ile karıştırıp bundan olabilir diye düşündüm sütü kestim 5 gün önce. Geçer gibi oldu ama bugün yine kaşınıyor özellikle bilekleri çok kötü oldu. Götürmediğimiz doktor hastane kalmadı. 10 gün sonrasına alerji bölümüne randevusu var ama bu konu canımızı çok sıkıyor. Süt alerjisi olan bebeklerde sütü kestikten sonra kaç gün içinde geçer bu egzama? Aynı durumu yaşayanlar yardımcılarınıza çok ihtiyacım var. Belki de başka bişey den bilmiyorum alerjisi neye karşı var. Çamaşırlarını el sabununu rendeleyip yıkıyorum yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum bu arada.