Bebek Beslenmesi 2 yaşındaki kızıma tek tek yedirmek istiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

durubulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.157
2
66
Ankara
anneler 2 yaşında bir kızım var hala sabah kahvaltısını karışım yaparak yediriyorum çok denedim tek tek vermeyi ama yemiyor. tek olunca ne yumurta, ne peynir yemiyor. zeytini hala ağzına almadı, domates yemez, sadece salatalık ve patates kızartması. nasıl alıştırabilirim, önerilerinizi bekliyorum. diğer yemeklerde de durum aynı hergün çorba yapıp rondodan geçirerek yediriyorum. nohut, fasulye aklınıza ne gelirse yemek çeşidi olarak taneli yemiyor. hepsini püre yapıyorum. köfte balık sürmez ağzına, artık ne yapacağımı şaşırdım lütfen akıl verin bi yol gösterin bana... 2 yaşında ve 10 kilo 82 cm. bu durum çok üzüyor beni. yardımlarınızı bekliyorum.

16 aylık oğlum var sanki onu anlatmışsınız zorlama diyolr zorlamıyorum hiçbişi yemiyo karışım vermicem dedim inat ettim mecbur kalıp yiyecek diye 2 ay oldu hala tadına bile bakmadı renklerinden tanıyo bir tane bile kahvaltılık malzemeyok ağzına götürdüğü benim vermemide kabul etmiyo kendine yemiyo bende düşünüyorum nasıl aşılabilir diye bir arkadaşım süsleyerek ver demişti sizinki anlar mı bilmiyorum ama benim oğlum için yumutaların peynirlerin süslenmesi hiçbir anlam ifade etmiyor

Son düzenleme:
benimde 20 aylık bir oğlum var ve biz kahvaltı olayını hiç bilmiyoruz daha doğrusu çocuk süt ve çorba dışında birşey yemiyor.yemeklerden veriyorum ama yediği tadımlık,kaç kere beslenme uzmanıyla görüştüm kesinlikle zorlama diyor.kilosunda bir problem yok 12.5 kg ama ben diğer çocuklar gibi herşeyden yesin istiyorum

benim kızım yaşına göre zayıf ve boyuda kısa. maalesef ne denersem deneyim yemiyor. biliyor neyin ne olduğunu. artık karışım yapmaktan sıkıldım. istiyorum ki herşey yesin. zaten yemek yeme uyku uyuma doğduğundan beri sorun bize. zorla yedirmek çok zor bi durum ne ben memnunum bu tavırdan nede çocuk farkındayım ama başka yol çözüm bulamıyorum.o kadar şey varki tadını bilmediği ne yapcam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…