2 yaşındaki kızım kakasını tutuyor.

Çocuğunuzu hala bezliyorsunuz sanırım. Beze yaptığında rahatsız olduğu için böyle davranıyor olabilir. Tuvalet veya lazımlık seçeneklerini kullandığında tuvaletini sorunsuz yapıyor mu ?

Vücuduna değmesinden mi rahatsız acaba bezi bırakmayı deneseniz önümüz yaz bu da bi seçenek

Yeğenim kabızlık yüzünden köşelere gidip ıkınırdı ter içinde kalırdı o haline nasıl üzülürdüm

Psikologtan yardım alınması gerektiğini düşünüyorum ben de, fakat olayı kakanin katı olması ise yakın zamanda o sorunu yaşadı oğlum ve opti fibre adlı bi bitkisel lif ile sorunu çözdük... Nolur nolur nolur doktorunuza sormadan kullanmayın, açıkça adını yazdım çocuğa kiyamadigim için

Çocuğunuzu hala bezliyorsunuz sanırım. Beze yaptığında rahatsız olduğu için böyle davranıyor olabilir. Tuvalet veya lazımlık seçeneklerini kullandığında tuvaletini sorunsuz yapıyor mu
Müzikli lazimlik aldım. Ama biz tuvalet eğitimine başlamadık. Odaya getirdim baksın falan diye ama oturtayim dedim kıyamet koptu. 5 dk sonra baktım ikizi lazimligin kasesini kafasına geçirmiş.bizim ev tam şenlik. Bence eğitimin zamanı değil.

Çok sağolun araştıracagim

Çocuk cerrahisinde gittiniz mi? Ben çözümü orda buldum dediğiniz yaşlarda anal çatlak oluşmuş o yüzünden kaka tutuyordu. Dediğiniz gibi vermediğim ilaç kalmadı afedersiniz sadece banyo yaptırırken kakasını yaptırabildiğim sinir krizi geçirdiğim günler oldu. doktor, önce siz çocuğa olan davranışını düzeltin dedi. Çikolata büsküvi ve inek sütünü kestik. Hergün armut, çilek, domates gibi bağırsak çalıştıran ürünler verdik. Lavmanla boşalttık. Çünkü doktor alt tıkalıysa yukarıdan istediğiniz kadar probiyotik şurup verin kaka yapamaz demişti. Hergün sabah akşam baticon banyosu yaptık. İki kremi karıştırıp popoya sürdük. Üstüne bezi bıraktık düzeldi o günden beri de hergün tuvalete çıkıyor...

Ay maşallah, inşallah bizimde düzelir.

Ay maşallah, inşallah bizimde düzelir.
Bence çocuk cerrahisine gidin, makatını incelesin. Çünkü dışarıdan fark edilen bir şey değil, yırtık içerde oluyor. Bazı çocuklar tenine bir şey demesinden hoşlanmaz o da olabilir sorunu. Umarım şifa bulursunuz. sizi çok iyi anlıyorum, çünkü kızımla birlikte oturup ağlıyordum her kaka yapmaya çalıştığında

ahh bu çok hosuma gitti benım

Allahım ne kadar zor bir durummuş benim Oğlum 37 aylık nasıl çözeceğiz bilmiyorum

Bu sprunu çözsek tüm dertler bitecek gibi

Yeğenimde öyle tutardı ama kabız olduğu içindi o acıyor diye yapmazdı. Belki siz farkında olmadan acımıştır onun için tutuyor olabilir

Yeğenimde öyle tutardı ama kabız olduğu içindi o acıyor diye yapmazdı. Belki siz farkında olmadan acımıştır onun için tutuyor olabilir
Eminim kabız değil. Bezinden anlar her anne. Ama kaka gelince tutmaya çalışıyor. Psikolojik yani. Allahım daha büyük dermansız dertler vermesin. Buda bi süreç diye avutuyorum kendimi.

Eminim kabız değil. Bezinden anlar her anne. Ama kaka gelince tutmaya çalışıyor. Psikolojik yani. Allahım daha büyük dermansız dertler vermesin. Buda bi süreç diye avutuyorum kendimi.
Kabız değildir ama acaba acı bişey falan yedi de acımış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…