Kızım 2 yaşında ve hala gaz problemi çekiyor aynı şeyi yaşayan var mı çok çaresizim gitmediğim doktor hastane kalmadı.Alerjiden gastroya kadar karın usg sine kadar herşeye bakıldı bi sorun yok ama gaz sancısı hala devam ediyor.Kolik bi bebekti ve koliği de çok ağır geçti ama 4 aydan sonra nispeten rahatlamıştı 1 yaşında bi dönem pik yaptı sonra ara ara haftanın bi iki günü gece tutuyordu şimdi 2 yaşında inanın 2 aydır gece uykumuz kalmadı gaz yapacak şeyler vermiyorum inek sütü vermiyorum emmeyi de bıraktı benden geçiyor desem hani üşütmüyorum da çok dikkat ediyorum.Gece uyanıyor ağlıyor sallamaya alıyorum bi başlıyor inanın bazen 200 defa gaz yapıyordur gaz yapmasında sıkıntı yok sıkıntı gazı bitmiyor ne kadar yaparsa yapsın.Alerji doktorumuz iki defa kan bi defa deriden yaptı ama hani bi değer anormal olsa da diyete başlasam şu durumda bişeu çıkmıyor çocuğu boşuna besinlerden bahrum etmeye gerek yok dedi.2 yaşında ne nohut yedirebildim ne fasulye ne de gaz yapacak herhangi bişey lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun