2 yasindaki bebekte anemi

Sema Nur12

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
9
8
1
29
Merhaba konuyu burayami acmam gerekiyo bilmiyorum. 19 aylık oğlumda 13 aylikken anemi dendi ama aylardır bişey bulamadilar iğne ilaç takviyesi vs kaç aydır yeni yeni 10 olmaya başladı kan değeri başına böyle bi hastalık gelen varmı.

Allah şifa versin yaş olarak büyüklerde duydum ama bebekte duymamıştım hiç. Ailede anemi rahatsızlığı olan varmı?

Rabbim sifa versin inşallah çok çok geçmiş olsun

Allah şifa versin yaş olarak büyüklerde duydum ama bebekte duymamıştım hiç. Ailede anemi rahatsızlığı olan varmı
Amin. Ailede anemi hastası olan yok genetik test yapıldı sonuç bekliyoruz. Bende burda yaşamış biri vardır diye düşündüm.

Bşzde genetık akdenız anemisi var . ama eşimde olmadıgı ve ben tasıyıcı oldugum için sorun olmuyo . kızımda da var . kansızlık ama oda tasıyıcı . sadece halsizlik oluyo .

Bşzde genetık akdenız anemisi var . ama eşimde olmadıgı ve ben tasıyıcı oldugum için sorun olmuyo . kızımda da var . kansızlık ama oda tasıyıcı . sadece halsizlik oluyo .
Ben ve esimde bi sıkıntı çıkmadı. Ikimizde de en ufak kansızlık yok anemiye bağlı hiçbişey yok ama oğlumun hala açıklanamayan anemi diye araştırılıyor ve doktor kan yıkımı devam ediyor dedi bu da insanı korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…