Davranış Bozuklukları 2 yaşında oğlum artık yatağında yatmıyor. ne yapmalı?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

bilinmeyenkisisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
57
8
36
35
biz şehir değiştirdik. eşim başka şehirde iş buldu pandemiden dolayı taşınamadık ben de 4 ay boyunca annemlerde kaldım. eşim arada gidip geliyordu bizi görmeye. şimdi yeni evimizdeyiz çok şükür. ama oğlum artık yatağında yatmıyor bizimle yatıyor. önceden ben onun odasında yatardım şimdi hiç yatağını istemiyor. halbuki 6 aylıktan beri odasında yatardı. şimdi yeni yere alışma süreci babasından ayrı kalma korkusu vs. yaşıyor. hep konuşuyor onunla artık bizim evimiz burası hep beraberiz diye. bana kalsa bizle yatsın problem değil ama sonra kendi yatağına geçmesi zor mu olur? nasıl bir yol izlemeli? kaç yaşına kadar yatabilir bizimle? tecrübeli annelerden yardım istiyorum.

Canım bir an önce yatağına alıştırmaya çalış.İlerleyen zamanlarda çok zorlanırsın.6 aylıktan beri yatağında yatıyorsa çok zorlanmadan tekrardan yatağına alaşacağını düşünüyorum.

Back