2 yaşında bebeğim var ne yapmalıyım?

Hakliyken haksız olma. Cocugun 2 yasinda artık emmiyordur muhtemelen. Esin bu durumu ogrense senjn kadar aylarca düşünmez acar bosanma davasını çocuğuda alir.

Madem mutsuzssun, hissizsin bosan. Daha ilk evliligini bitiremeden ikinciyi dusunmene hayret ettim. Hadi diyelim ki esin öğrenmeden bosandin gittin bu adamla evlendin dusundugun gibi toz pembe olmadi ayni seyleri yasadin. Hemen bosanabilecek misin? İcinde olacagin durumu düşündün mü? Bi kere o adamin sana saygiyisi olmayacak. Evliyken gelip benle konusan adama benim saygim olmazdi kusura bakma.

Hayata sadece pozitif yonleriyle değil negatif yonleriylede bakin. Rasyonel olun. Yoksa daha cok üzülürsünüz.

Hikayeyi okuyordum kaptirmisim kendimi

sonra eski sevgilim numaramı bulmuş
Cunlesini okuyunca hönk dedim
ve o cümleye kadar aciyordum sana
ama şimdi acimiyorum
t üü
AnnesiN anne bosan ne halin varsa gör
böyle mi örnek olacaksın evladına

Eski sevgili nerden çıktı be ablacım ? Bence kendine çeki düzen ver önce ondan sonrada kendine bebeğinle bir hayat kur başka sığınacak limana ihtiyacın yok bu tamamen saçmalık

hemen eski sevgiliniz ile evlenin mi dememizi bekliyorsunuz

bir de bu kadınlığınıza dil uzatmak nedir

hani sen de kadın mısın; senin gibi kadın olmaz olsun gibi bir şey mi

Tam ya acaba falan derken 2 yasindaki çocuğa çocuk psikoloğu,randevu derken çömlek patladı. Noluyor ya nerden sarıldı bu fake konular arka arkaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…