Ne güzel kızın çok şanslı ....senin gibi bilinçli eğitimi önemseyen bir annesi var....senin dil bilmen zaten büyük avantaj...çok bişiye ihtiyaçı olmayacak küçük hanımın
Aynı endişeleri her anne gibi bende yaşadım zamanında en doğrusunu en güzelini yapmak için uğraşır hep tasalanırdım.....yıllar aktı gitti büyük oğlum 16 yaşında
Ama inan her yaşta tavsiyeye ihtiyaç duyuyoruz......zamanında gösterdiğimiz özveriler birer birer ödüllendiriyor bizi.....çocuk ne görürse ne yaşarsa onla büyüyor ve onu geliştiriyor özünde......bir gelişim uzmanının sözü geldi aklıma......çocuklarınıza iyi bakın çünki onlar sizin yansımanızdır diyordu........çok hoşuma gider bu yorum ve çokta inanırım
.......yanlışımızıda kopyalıyorlar malesef....o nedenle çok dikkat etmeliyiz....önce Allah onları bize emanet etti sonra biz onları defalarca Allaha emanet ettik....öyle anlar geliyor ki ne özverilerimiz ne sevgimiz ne ilgimiz yetmiyor yetemiyoruz.....Allah bütün çocukları iyilerle güzelliklerle karşılaştırsın inşaallah
Tekrar yavruna hayırlı yaşlar diliyorum canım....aklımdasın