- 22 Ekim 2014
- 51
- 21
- Konu Sahibi SarI Frezya
Arkadaşlar biraz yardiminiza ihtiyacim var. Düşüne düşüne bunalmış vaziyetteyim. Kizim 18 aylik ve ben 24 aylik olunca krese baslatmayi dusunuyorum. Suan ucretsiz izindeyim ve 2019 da ise baslamam gerekiyor. Bakici olayina kesilikle guvenmiyorum kres arastiriyorum ama cok korkuyorum. Henuz konusmayi bilmiyor anne baba dede sadece ama anliyor cogu soyledigimizi. Tuvalet egitimi de yok. Yemek aliskanligi da cogu seyi yemiyor ben onun yiyecegini bildigim sekilde hazirliyorum ve yediriyorum. Kreste nasil olacak nasil muamele gorecek altini nasil degistirecekler tuvalet egitimi nasil yapilacak. Ya cocuguma kotu davranirlarsa. Gece gündüz bunu dusunmeye basladim belli etmemeye çalışıyorum ama cok stresliyim bu yuzden. Oglen uykusuna nasil yatiracaklar mesela ben salincakta sallayarak uyutup yerine yatiriyorum. Kizim parki, oynamayi, ozellikle kiz cocuklarini cok seviyor. Şu siralar bana yapisma doneminde hic ayrilmiyor surekli emmek istiyor malum zorlu dönem. Ama kres dusundukce ben o doneme giriyorum galiba. Benim yasadiklarimi yasayan, bu dönemden gecen atlatan varsa aranizda nolur bi seyler soyleyin konusmaya yardima tavsiyeye ve deneyimlerinize ihtiyacim var. Telefondan konu actigim icin konuyu izah butunlugum kotu olmus olabilirim kusura bakmayin bir anda yaziverdim