Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yaşında yoğun bakımdaki kızım için...
- Konu Sahibi Alyaicin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2019
- 438
- 1.961
- 113
- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Merhaba cok gecmis olsun ayetel kürsi okudum Alya’ya şifa olarak gönderdim. Hamilelerin duası kabul olur derler inşallah öyle olur. Allah bütün evlatlarımızı kanadının altında korusun şuan hastanede şifa bekleyen tüm çocuklara şifa versin inşallahKızım Alya 2 yaşında. Kalbi durdu, 45 dk sonra kalp masajıyla atmaya başladı. Yoğun bakımda yatıyor durumu çok kritik. Beyni hasar görmüş olabilir.. sizden ricam kızım için yasin olur ayetel kürsi olur gönlünüzden geçen duaları okumanız, sağlıkla uyanması için dua etmeniz.. çevrenizde okuyabilecek insanlar varsa sizinde rica etmeniz.. hakkınızı helal edin
- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Çok çok çok üzüldüm. Allah sabırlar versin Allah dayanma gücü versinKızım 10 ocakta vefat etti.. anne ve babası olarak bize sabır için dua edin.. hepinizden Allah razı olsun
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
- 548
Rabbim sabırların en büyüğünü versin meleğimiz cennetin en güzel yerinde sizi bekliyor dua etmiştim minik için içim cız ettiKızım 10 ocakta vefat etti.. anne ve babası olarak bize sabır için dua edin.. hepinizden Allah razı olsun
- 20 Temmuz 2015
- 6.899
- 9.940
- 198
- 33
cnm cok uzuldum Allah im sabır versin ,dayanma gücü versin ,biliyorsunuz tüm sevdiklerinizle ahirette görüşürz ben de babami kaybettim anı bi kalp krizi ile ahiret inanci ile teselli buldumKızım 10 ocakta vefat etti.. anne ve babası olarak bize sabır için dua edin.. hepinizden Allah razı olsun
Allah yardimcin olsun bol sabir versin rabbim cok uzuldumKızım 10 ocakta vefat etti.. anne ve babası olarak bize sabır için dua edin.. hepinizden Allah razı olsun
Allah cennette kavustursun sizi
- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Çok üzüldüm rabbim sabır versin çok zor bir durumKızım 10 ocakta vefat etti.. anne ve babası olarak bize sabır için dua edin.. hepinizden Allah razı olsun
- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
Kızınızın durumu nasıl olduKızım Alya 2 yaşında. Kalbi durdu, 45 dk sonra kalp masajıyla atmaya başladı. Yoğun bakımda yatıyor durumu çok kritik. Beyni hasar görmüş olabilir.. sizden ricam kızım için yasin olur ayetel kürsi olur gönlünüzden geçen duaları okumanız, sağlıkla uyanması için dua etmeniz.. çevrenizde okuyabilecek insanlar varsa sizinde rica etmeniz.. hakkınızı helal edin
- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
- 9 Ocak 2020
- 125
- 58
- 18
- 34
Kızım Alya 2 yaşında. Kalbi durdu, 45 dk sonra kalp masajıyla atmaya başladı. Yoğun bakımda yatıyor durumu çok kritik. Beyni hasar görmüş olabilir.. sizden ricam kızım için yasin olur ayetel kürsi olur gönlünüzden geçen duaları okumanız, sağlıkla uyanması için dua etmeniz.. çevrenizde okuyabilecek insanlar varsa sizinde rica etmeniz.. hakkınızı helal edin
Allahim evladinizi size bagislasin . Zor gunlerde insan manevi destege de cok ihtiyac duyuyor. Allahim kiziniza sifa versin insallah. Cok gecmis olsun, inanin cok uzuldum.