• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2 Yaş Kıl Kurdu mu Bebek Mastürbasyonu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Temren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Temren

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
387
428
33
2 yaş 2 aylık kız çocuğum yaklaşık 1 haftadır sürekli yere uzanarak bacaklarını kasıyor. Çocukluk mastürbasyonu diye düşünerek üstelemedim.
Dikkatini dağıtmaya çalıştım.

Ancak bugün neredeyse hiçbir şey dikkatini dağıtmadı, hep yere uzandı bacaklarını kastı. Kasarken dişlerini gıcırdatıyor. Dikkatini hiç dağıtamıyorum.

Yarın çocuk doktoruna, cumartesi pedagoga götüreceğim ama şu an içim hiç rahat değil. İçim içimi yiyor. Yarına kadar hiçbir şey yapmadan beklemek zor geliyor.

Kız çocuğunda kıl kurdu yaşayıp kaşıntı nedeniyle böyle bacaklarını üst üste koyarak kasan var mı? Ya da çocuğunda çocukluk mastürbasyonu durumu olup gün boyu hep yapmak istemesi durumuyla karşılaşan.

dikkatini dağıttığınızda bırakıyor mu yoksa yapmaya devam mı ediyor? Çocuk mastürbasyonunda çocuklar genelde sıkıldığında ilgisi dağıldığında yapmaya başlıyor ve ilgisini başka yöne çektiğinizde anında bırakıyorlar. Öğrencilerimi yaparken gördüğümde dikkatlerini dağıttığımda anında bırakıyorlardı

dikkatini dağıttığınızda bırakıyor mu yoksa yapmaya devam mı ediyor? Çocuk mastürbasyonunda çocuklar genelde sıkıldığında ilgisi dağıldığında yapmaya başlıyor ve ilgisini başka yöne çektiğinizde anında bırakıyorlar. Öğrencilerimi yaparken gördüğümde dikkatlerini dağıttığımda anında bırakıyorlardı
Geçen hafta uyku saatine 2 saat kala başlıyordu ve farklı bir şey, oyun ile dikkatini dağıtabiliyordum, bırakıyordu ama bu hafta sadece kısa süreli bıraktırabildim hemen geri döndü. Bugün ise parka çıkardığımda bile birkaç kere yapmaya çalıştı.

Masturbasyon olabilir bir pedagogdan destek alın. Öğrencim destek alıyordu ve bu durumun adını zıp zıp koymuşlardı. Onu incitmeden utandırmadan zıp zıpı herkes içinde yapmıyoruz diyorduk. Yaptığı zaman da hemen dikkatini dağıtıyorduk

Cumartesi için randevu aldım, anlamadığım şey tüm gün bıraksam bunu yapacak gibi, böyle bir şey normal mi? Yapıp oyununa dönse normal kabul edeceğim, ancak durduramıyorum hep yapmak istiyor. Kucağıma alıyorum, gezdiriyorum hala yapıyor. Kaşıntı olsa, kaşınıyor ondan durduramaz, anlayabilirim.

Bizim çocuk masturbasyonu dediğimiz olayın gerçek bir masturbasyonla pek bir alakası yok çocuk cinsel haz için değil de daha çok yaşadığı yoğun kaygı ve stresi o şekilde dışa vuruyor. O nedenle bir pedagog eşliğinde ilerlemek daha sağlıklı olacaktır

Back