Bebek Beslenmesi 2 yaş için yemek önerileri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Aysgl Arcn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
45
12
38
Oğlum 2 yaş 1 aylik. Artık hep aynı şeyleri yemekten biz gibi oda sıkılıyor. Sevgili anneler sizin bebeğiniz yaptığınız ve hoşuna gittiği güzel tarifleriniz varsa bekliyorum. Hepinizi çok öpüyorum

canım benim kızım bol nohutlu yayla çorbasına bayılıyordu kendi yaptıgım köfteyide çok seviyordu deneyebilirsin bide kemirmeye bayılıyorlar ilikli kemik etli haşlama yapabilirsin çok güzel yiyorlar

Evde kendinize ne pisiriyorsan ondan yedir. Ben 1 yasindaki ogluma bugun taze fasulyeyle pirinc pilavi yedirdim.

Benim kizim 18 aylık, 9. Aydan sonra ben ozel seyler yapmayi biraktim. Tatli tuzlu baharatli seylere dikkat ettim ama biz ne yersek sabah aksam hep onlari yedi. Hala da yer. Yemek seciyor diyebilecegim birşey de yok. Brokoli gördü mü dayanamaz. Et ve kofte cok sever. Bugun eksili bamya corbasi yedi vermedigim icin kiziyordu. Yemesi iyidir ama 9 bucuk kilo yedikleri nereye gidiyor bilmiyorum.

Kilosu gayet iyi. Sagliksiz beslenmiyor demekki.

Cok sukur öyle cok asiri zayif degil akranlarina göre biraz daha minyon... takipli doktorumuzda herseyi iyi kilo ve boyda alt sınıra yakin gidiyor diyor. Ama ileri de atak yapar dedi sağlıklı olsunlar da insallah
Bosver kiloya takilme bence. Cevremde kilolu gordugum çocukların cogu cici bebeyle, hazir mamayla besleniyor. Ben iki ogluma da sayili vermisimdir onlari. Mumkun oldugunca saglikli yemekler yediriyorum

Bosver kiloya takilme bence. Cevremde kilolu gordugum çocukların cogu cici bebeyle, hazir mamayla besleniyor. Ben iki ogluma da sayili vermisimdir onlari. Mumkun oldugunca saglikli yemekler yediriyorum
Yillarca annem beni bu kız yiyor ama kilo almiyor midesinde kurt mu var baska birsey mi vs diye doktor doktor gezdiriyordu. En son doktorlar kizin bizden saglikli bosver bir daha da getirme dediler hamilelige kadar bende pek kilo alan biri olmadigim icin kizimda benim gibi sanirim

Yaş itibariyle her şeyi yiyebilmeli.
Yani özel yemeğe gerek yok, sizinle aynı şeyleri tüketsin.

Bizim evde tam aksi, o kadar sınırlı şeyler yiyorlar ki, biz onların yediklerine göre kendimize menü çıkarıyoruz artık.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar benim oğlum da öyle yiyor ama ona alternatif olarak verebileceğim bisey varmi diye fikir almak istedim. Bnm oğlum 2 yaşında 10.600 kilosu doktorlar az görüyor ama sağlıklı olması daha önemli. Hepimizin bebeklerini Allah bizlere bağışlasın

Hâlâ cici bebe verenler varmış cocuga. Bende birinden duydum baya şaşırmıştım. Ben herkesi artik bilinçli zannediyordum. Cici bebe ne ya

Bizim toplumumuzda kilolu cocuk saglikli cocuk demek. Sonra o cocuklar buyuyunce zayiflayacagim diye bir taraflarini yirtiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…