2 yaş erkek bebek boy kilo

Dilan333

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
24
9
6
27
Kızlar 2 yaşında oğlum 10 kilo 79 cm baya az kısa eşim uzun ama oğlum iştahsız süt içmez mama içmez biberon almaz yoğurt yedirmeye çal işiyorum ben yinede endokrin e götürdüm değerleri normal anca kan istiyolar kanları normal çikiyor önerisi olan var mı

Çocuğun uzun ya da kısa boylu olması büyük ölçüde (yüzde 80 civari olduğunu okumuştum)genetiğe bağlı. Yemesine içmesine dikkat edebilirsiniz, biraz büyünce spora yönlendirebilirisiniz. Çevresel faktörleri iyileştirerek potansiyelindeki maksimum boya ulaşmasını sağlayabilirsin.

Argivit kullanın doktorunuza sorarak boy uzamasına katkısı var.
Protein ağırlıklı besleyin.
Besleyici çorbalar yapın. Ciğer kemik suyu vs kullanın çorbalarda blenderdan geçirin. Alışsın böyle şeyler yemeğe. İştahsız bebelere blendera okeyim ben damak tadı oluşması için yapacak bir şey kalmıyor.

Polivit başladım şimdi bunu denicem bi

kan değerleri normalse takılmayın
kilo alır verir önemli olan sağlıklı olması, bağışıklığının iyi olması

Bizim cocuk doktoru da et yiyor mu diye soruyor gittigimizde. Yeteri kadar demir aliyorlarsa ve kilo-boy yasinin sinirlari icindeyse sorun yok diyor. Demiri de et-tavuk-baliktan aliyorlar.

Kabak çekirdeği kuruyemişler tahin pekmez hakiki zeytinyağı organik bebek irmigiyle yapılan pudingler bunlarla besleyin yemek yedirirken aralarda su veya sıvı icirin zamanla midesi büyüyor genetik önemli ama sende destekleyebilirsin

Aynen zaten çabuk bitiyor bakalım zinco 1 ay kullandık bitti doktor yazmıştı bu ay da polivit i kendim aldım doktora danışmadan o yüzden korkuyorum vermeye çok ama versesemde yiyeceği yok. Bi dahakine argvit denicem

Argivit kullanılıp ara veriliyor
Siz yine de doktora sorun bencs kullanmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…