Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğun uzun ya da kısa boylu olması büyük ölçüde (yüzde 80 civari olduğunu okumuştum)genetiğe bağlı. Yemesine içmesine dikkat edebilirsiniz, biraz büyünce spora yönlendirebilirisiniz. Çevresel faktörleri iyileştirerek potansiyelindeki maksimum boya ulaşmasını sağlayabilirsin.Kızlar 2 yaşında oğlum 10 kilo 79 cm baya az kısa eşim uzun ama oğlum iştahsız süt içmez mama içmez biberon almaz yoğurt yedirmeye çal işiyorum ben yinede endokrin e götürdüm değerleri normal anca kan istiyolar kanları normal çikiyor önerisi olan var mı
Polivit başladım şimdi bunu denicem biÇocuğun uzun ya da kısa boylu olması büyük ölçüde (yüzde 80 civari olduğunu okumuştum)genetiğe bağlı. Yemesine içmesine dikkat edebilirsiniz, biraz büyünce spora yönlendirebilirisiniz. Çevresel faktörleri iyileştirerek potansiyelindeki maksimum boya ulaşmasını sağlayabilirsin.
Gelen ay zinco kullandık bu ay polivit e başladimVitamin takviyeleri denediniz mi?
Devam edin faydasını göreceksinizdir.Gelen ay zinco kullandık bu ay polivit e başladim
Kabak çekirdeği kuruyemişler tahin pekmez hakiki zeytinyağı organik bebek irmigiyle yapılan pudingler bunlarla besleyin yemek yedirirken aralarda su veya sıvı icirin zamanla midesi büyüyor genetik önemli ama sende destekleyebilirsinKızlar 2 yaşında oğlum 10 kilo 79 cm baya az kısa eşim uzun ama oğlum iştahsız süt içmez mama içmez biberon almaz yoğurt yedirmeye çal işiyorum ben yinede endokrin e götürdüm değerleri normal anca kan istiyolar kanları normal çikiyor önerisi olan var mı
Ard arda kullanınca sorun olmaz heraldeDevam edin faydasını göreceksinizdir.
Her gün kullanıliyor benim bildiğim zaten fayda görebilmek için.Ard arda kullanınca sorun olmaz heralde
Bide siz fortini mamaları biliyo musunuz acaba içinde glikoz şurubu varmış doktor yazıyor ama glikoz şurubu nu da zararlı diyolar bundan da korkuyorumHer gün kullanıliyor benim bildiğim zaten fayda görebilmek için.
Argivit kullanılıp ara veriliyorAynen zaten çabuk bitiyor bakalım zinco 1 ay kullandık bitti doktor yazmıştı bu ay da polivit i kendim aldım doktora danışmadan o yüzden korkuyorum vermeye çok ama versesemde yiyeceği yok. Bi dahakine argvit denicem
Mama konusunda hiç bilgim yok.Bide siz fortini mamaları biliyo musunuz acaba içinde glikoz şurubu varmış doktor yazıyor ama glikoz şurubu nu da zararlı diyolar bundan da korkuyorum