2 yaş çocukta şeker problemi?

Doktor raporu olmadan satılıyorsa o aletler eczaneden alabiliyosanız alın. Babamın annemin kendi aletleri var evde, her şeker hastasının vardır hatta. Eczaneden alın ama internetten alışveriş sitelerinden değil.

Anneme internetten almistik Gayet isini goruyor. Ben su an insternet siparisi bekleyemem zaten eczaneden alacagim. Raporsuz da satiliyor evet

Konusamayan cocuklarda boyle krizler daha yogun yasandigi icin sordum aslinda, aklima hic otizm vb. sorunlar gelmedi

Lutfen sonuclarinizi ve son durumu bizle de paylaşın olur mu? Dilerim hicbir sey cikmaz, bu arada kizimin istahsizligini ve yemek reddini d vitamini, demir ilaclari ve balik yagi cozdu, vitamin depolari eksik oldugunda da istahsizlik sorunu yasaniyor bilginiz olsun.

Bebişlerde değişiyor mu hiç bilmiyorum ama annem hastanede yatarken verdikleri bir serum şekerini 40'a düşürmüştü, kendisi uyanmıştı gece uykudan yastığı göl gibiydi ve nefes alamıyordu. Şeker düşüşü yükselmesinden çok daha fazla belirti veriyor yani 40'lara düştüğünde nasıldı çocuğunuzun durumu?

Cok normaldi. Biz dusuk seker suphesiyle goturmedik zaten. Onceki bi tahlilde yüksek çıktığı icin kontrole götürdük. Yuksek dedikleri vakit de dusuk dendiginde de cok normal hareketli saglikliydi. Terleme vs hicbir sey yoktu. Ardindan parka gittik hatta kudurdu iki saat

Bir hafta boyunca evde şeker ölçüm cihazıyla açlık tokluk takip edebilir misiniz daha sağlıklı sonuç gelir gibime geliyor

Onları esas medikalciler satıyor trendyolda falan da güvenilir medikal mağazaları var ben oradan almıştım gayet iş görüyor

Bir hafta boyunca evde şeker ölçüm cihazıyla açlık tokluk takip edebilir misiniz daha sağlıklı sonuç gelir gibime geliyor
Ben de saatleri tutturma açısından ve de her seferinde kolundan kan alinmasin diye evde ölçmeyi mantikli buldum. Ama hastane yahlili.kadar guvenilir olur mu ev cihazi ondan emin olamadim

Ben de saatleri tutturma açısından ve de her seferinde kolundan kan alinmasin diye evde ölçmeyi mantikli buldum. Ama hastane yahlili.kadar guvenilir olur mu ev cihazi ondan emin olamadim

Bilmiyorum ben hamilelikte bu şekilde takip etmiştim kendimi benim de tokluk 50 civarı geliyordu. Hep başım dönüyordu birkaç kez de düşmüştüm. Çocuklarda ne kadar güvenli bilemedim tabi.

Siz takibini yapıyoruz zaten kısa süre içerisinde de tekrar hastaneye gideceksiniz. Bu kadar kısa sürede çok farklı sonuçların çıkması normal değil. Hastaneler ne kadar güvenli olsa da kan alma işlemi ve laboratuvara ulaştırma veya saklama sırasında yapılan bir yanlış sonuçların hatalı çıkmasına sebep olabilir.

Tabiki ev tipi cihazlarla takip edebilirsiniz gayet güvenilir. İyi bir cihaz genelde +-15 gibi bir şaşmayla ölçebiliyor. Yalnız onun güvenilirliğini test etmek için de aynı anda hastanede de ölçüm yaparsınız. Çıkan sonuçları karşılaştırırsınız. Hastanede kan verirken cihazınızı deneyeceğinizi söylerseniz onlar enjektördeki kandan bir pıt makineye damlatıyorlar.

Hastaneden geldik. Tokluk kan sekerini cok dakik ölçtük. Parmaktan ölçüldü ve 82 cikti. Doktor önceki tahlilleri de inceleyip hicbir sorun olmadigini. Hemoglobin1a degerlerinin de iyi oldugunu, hic endise etmememiz gerektigini soyledi. Aile sagligi merkezindeki tahlil hataliymis.

Cok sevindim

D vitamini, demir gibi degerlerine de bakildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…