Hayir hicbisey yoktu. Yani genel olarak diyabet belirtilerine bakiyorum insternetten bu belirtilerden taşıdığı hicbir sey de yok. Cocugum cok hareketli gayet saglikli normal bir cocuk. İlk ölçülüp 155 cikan hastane cok iyi bir ozel hastane, ilk suphe de orda düştü icimize. Annemin cihazıyla olctuk sonraki gun haftasonu oldugu icin. Cihaza da guevniyoruz, annemin yedigi ictigine gore hassas ve doğru sonuc veriyor her zaman. Sonraki pazartesi aclik sekeri aile sagligi merkezinde ölçüldü, 70 cikti. Ben baska il ve ilcede yasiyorum, ilk gittigimiz o ozel hastane annemlerin yasadigi yerde ben evime döndüğüm icin baska yerde yaptirdim. Salı günü tokluk vermemiz gerekiyordu. Ama kizim sabah 7 de kalkip kahvalti yapip 9 da tahlil vermem lazimdi, ne yaptıysam.yediremedim ve ilk lokmayi ancak saat 9 da yedigi icin o gun tahlile goturemedim. Dün sabah 6 bucukta uyandi, az da olsa kahvaltısından biseyler yedi. Arada gorup istedigi yedigi seyler oldu, kuruyemis yedi süt icti falan. Hattatahlile gitmeden kisa sure once sut icip oatlamis misir yedi. O yuzden yine yuksek cikacagindan endise ettim ama agladi illa yemek istedi ve yedi. Ama sonuc 42 cikti. 9.15 gibi yani 2 saat 45 dk ilk lokmadan sonra tahlil vermis olduk. Gecikmeden dolayi olmus olabilir dedi aile hekimi. Ama bilmiyorum