• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. ya da 3.bebeğine, emzirme döneminde ya da beklenmedik biçimde hamile kalanlar

Tesekkur ederim fakat bunu hangi bilimsel kaynağa dayanarak söylüyorsunuz? Yeterli ve dengeli beslendiğim surece doğuma kadar hatta sonrasında her iki bebeğimi de emzirebilecegimi söyledi jinekologum benim emzirememekteki korkum halsizlik kalsiyum eksikliği gibi bende ortaya çıkacak sorunlar.. siz bence jinekologunuzu değiştirin ya da boyle kulaktan dolma bilgileri kafanizdan atın
Sizin kendi bileceğiniz birşey böyle zıtlaşmanızı anlamıyorum

Merhaba benim de 18 aylik bir kızım var ve 2 aylık hamileyim :) zorlukları muhakkak olacak ama yaş farki olmayacak aralarinda kardes kardes buyuyecekler ne güzel :) insallah :) sütü kendi bıraktı bu arada drum zehirlemez sütun ama tadı değişir demişti ondan bıraktı herhalde

Ayyyyyy yalnız değilim ben yaaaaa.
kızım 8 aylık ve ben hamile olduğumu öğrendim. nasıl ağladım bebeğimin bana çok ihtiyacı var diye, hala aklıma geldikçe gözyaşım iniyor. daha doğum kilolarımı verememişken, kızımın yaşını doldurmasını ve diyete başlamayı düşünürken yaşadığım şok anlatılmaz.
sezeryanle doğum yaptım çok zor günler geçirdim, ilk ay sütüm olmadı sonra yavaş yavaş geldi ve bebeğime doyamadan ilgisi kesilecek diye kahroluyorum yüzüne baktıkça, bana sarıldıkça....

Bebek kucukken hemen ardindan hamile kalmak eminim cok zordur ama arada cok yil oluncada inanin cok zor ikinci 6 sene sonra oldu tam rahatladim dedim ucuncuye hamileyim arada 4 yas olack zor geliyor tekrar bastan baslamak

Slm arkadaslar 5 aylık bir kızım var daha hic adet olmadim emziriyorum 2 gündür feci sol kasık ağrısı var aynı yumurtlama donemindeki ağrı gibi geri çekme yontemiyle korunuyoruz 2 ay önce esimin yanına geldim yurtdisina gebelik olmaz değilmi bu aralar akıntı cok oluyor

7 aylık oğlum var ben de 35 günlük hamileyim. Duyduğumda şok oldum. Ve ağladım. İlk doğumu normal doğum yapmıştım ama çok ağrılı geçti. Tövbe demiştim. Ama suç bende korunmadım. Spiral da taktırmadım. İllaki başıma gelecek de öyle anlıycam. Eşim illaki doğru diyor. Zaten eşimle aramızda iyi değil. Ayrılmayı düşünürken. ...

Kızlar benim adım Özlem öncelikle...
Sıkı durun;eyvahedigeldismile
Benim 6.5 aylık bebeğim var ve 5 aylık hamileyim..Kırkım çıkar çıkmaz hamile kaldım anlayacağınız...Şimdi yaşadıklarımı düşüncelerimi uzun uza diye yazamıyorum bi yere kaybolmayın..Herşeyi konuşalım..
Bende suan tam olarak seninle aynı durumdayım. Çok korkuyorum doktor erken dogurabilirsin, dikişlerin patlayabilir rahmin yırtılabilir dedi. Bebek suan 9 haftalık oğlımda 3,5 aylık. Dogumum sezeryan olmustu
Bana cevap verirsen çok sevinirim

Bende suan tam olarak seninle aynı durumdayım. Çok korkuyorum doktor erken dogurabilirsin, dikişlerin patlayabilir rahmin yırtılabilir dedi. Bebek suan 9 haftalık oğlımda 3,5 aylık. Dogumum sezeryan olmustu
Bana cevap verirsen çok sevinirim
Canım korkma allah ne dilerse o bende bebeğimi kaybettim bir haftalık tı sezeryan olmuştum 35 gün sonra doktoruma kontrole gidince hemen hamile kal gel dedi bende dikişlerden korktum patlar mı diye hiç birşey olmaz dedi 5 ay oldu korunmuyırum hala hamile kalamadim yoksa senin gibi olacaktım sende korkma allah nasip etmiş bak erken doğum olsa ne olacak allah ömür vermişse yaşar allah büyük vardır bi Hikmeti başka bir doktora da görün istersen haline de şükret bak Rabbim iki iki vermiş inşallah bana da nasip olur

Slm kızlar benim de 1 yaşında oğlum var şimdi yine bulantı yorgunluk aşırı Uyku hali halsizlik aşırı gaz ve kasık ağrısı oluyor ben önce üstüne görmüştüm şimdi adetim geçeli 2 hafta oldu sizin emzirirken belirtileriniz neydi nasıl fark ettiniz

burayı tekrar canlandırsak 14 aylık bır kızım var 6 haftalık hamıleyım emzırmeye devam edıyorum ve kımseye soylemedım daha carsambva dr gıdecegım cok haksız kalıyorum bulantımda var ama ıkısınede yetmek ıcın yemeye calışıyorum Rabbım yardımcımız olsun deneyımlı anneler fıkır verın ne zamana kadar emzırmelıyım

#GAD2015 hamile olduğumuzu nasıl anladınız ben 28 ağustosta doğum yaptım 7 ekimde kirkim çıktı 7 kasım 15 aralık ve 20 ocakta adet oldum bugün 12 günüm geçiyor ve cok korkuyorum ya hamileysem kızım daha yeni 6 aylık oldu :kızgın:

#GAD2015 hamile olduğumuzu nasıl anladınız ben 28 ağustosta doğum yaptım 7 ekimde kirkim çıktı 7 kasım 15 aralık ve 20 ocakta adet oldum bugün 12 günüm geçiyor ve cok korkuyorum ya hamileysem kızım daha yeni 6 aylık oldu :kızgın:
biz istıyorduk o yuzden beklıyordum düzenlı adet oluyodum gectı bulantılarım başladı. test yaptım pozıtıf oyle devam ettık

Hayırlı olsun. Ben istemiyorum daha da olmadim ama inşallah normal duzensizikten dolayıdır

Hayırlı olsun. Ben istemiyorum daha da olmadim ama inşallah normal duzensizikten dolayıdır
test yapın baya geçmiş varsa çıkar kesin yoksa artık onlemını alırsınız heray acaba zor oluyor. doğumdan hemen sonra korunma yollarını araştırmak olacak

Test yaptım negatif çıktı kızıma da hamileyken 12 günüm geçmişti test yaptığımda bir çizgi net digeri Çok silikti bu yüzden biraz içim rahat ama yinede aklıma geldikçe midem bulanıyor resmen

Test yaptım negatif çıktı kızıma da hamileyken 12 günüm geçmişti test yaptığımda bir çizgi net digeri Çok silikti bu yüzden biraz içim rahat ama yinede aklıma geldikçe midem bulanıyor resmen
kan testı yaptırıp ilaç kullanarak hastalana bılırsın ben doğumdan sonra düzensizdi ara ara dr söktürücü vermişti

Doktora gitmeye de cesaret edemiyorum ki:sinirli:bu sefer gideyim bakalım ne diyor herşeyin hayırlısı inşallah

İ
kan testı yaptırıp ilaç kullanarak hastalana bılırsın ben doğumdan sonra düzensizdi ara ara dr söktürücü vermişti
burayı tekrar canlandırsak 14 aylık bır kızım var 6 haftalık hamıleyım emzırmeye devam edıyorum ve kımseye soylemedım daha carsambva dr gıdecegım cok haksız kalıyorum bulantımda var ama ıkısınede yetmek ıcın yemeye calışıyorum Rabbım yardımcımız olsun deneyımlı anneler fıkır verın ne zamana kadar emzırmelıyım
benimde 18 aylık bi oğlum var canım bende hamileyim ve emziriyorum.bebeğinizin cinsiyetini öğrendinizmi acaba

Back
X