• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. ya da 3.bebeğine, emzirme döneminde ya da beklenmedik biçimde hamile kalanlar

kızlar yaaa nerelerdesiniz???uzun zamandır hiç kimseler yazmamış...tabi herkesin küçük bebesi var,zor dimi_????biz 29 haftalıkl olduk.bayram tatili ama memlekete gidemiyorz,çok uzak.üzülüyorum:((( 9 saat yolu göze alamadım çünkü çarşambadan beri ev taşıyorum.baya yoruldum.üst kata taşındık ama yardıma gelen olmadı.bi kızımın bakıcısı yardım etti.bi de 1 gün temizlikçi tuttum .ama in çık baya yoruldum.bi sürü iş ben olmdan hallolmadı malesef..şimdi bol bol dinlenmeye çalışıyorum.sizleri merak ediyorum....nasılsınız??*

cnm çok yormuşsun kendini aman dikka tet dinlen,tabi kolaymı ev taşımak herşey elden geçiyor yerleşiyor..ben iyiyim çok şükür 25+ 2 oldum bugün..hamileliğime de artık öyle alıştımki,insanların söylediği abuk subuk şeylere takılmıyorum..oğlumda nerdeyse 2 yaşına geldi..çok şükür sağlıklı bir gebeyim sanırım..çok öptüm herkesi..

Kızlar ben doğum yaptım 9 gün oldu Zeynebim kollarımda:69:

gözünüz aydın:))) benim en korktuğum şey bebek gelince 2 yaşndaki kızıma gerekli sevgi ve ilgiyi gösterememek.ne yalan söyleyeyim kızım doğduğunda oğlum 3,5 yaşındaydı ve ben hastaneden eve geldiğimde oğluma çok ısınamadım.kızım çok küçüktü.ve çok ilgiye muhtaç zavallıydı.oğlumdan soğumuştum ilk zamanlar.sonra alıştım tabi bu duruma ama bir anne olarak böyle düşündüğüm içni çok utandım.şimdi 3.müz olacak ve ben 2 yaşımdaki kızıma şuan izinde olduğumdan iyice bağlandım oda bana çok bağlandı.şimdi ondan da soğumaktan korkuyorum yeni bebek gelince.senin duyguların nasıldı hastaneden geldiğinde ve şimdi???

selam kizlar,

ben bu basligi simdi gordum,herkes 20 li haftalara gelmis.

Benim de 14 aylik kizim var,aralik ayinda hamile oldugumu ogrendim,hic dusunmuyorduk,ben hep eger benim 2. bebek icin bir hakkim varsa. hakkimi cok isteyipte bebek sahibi olamayan anne adaylarina versin rabbim diyordum.Zaten kizimi daha yeni elle tutulur hale getirdim,artik biraz daha rahatim geceleri kesiksiz uyuyacagim biraz daha kendime zaman ayirabilirim diye dusunurken adetim gecikti,test yaptim esim sevindi ben o sevinince uzuntumu belli edemedim bile,zaten esim kemoterapi aliyordu ,emziriyordum,hamile kalmayiz diye birsey yokmus,Allah veriyorsa veriyor iste,her iste bir hayir vardir diyorum hep ama hamile degilmisim gibi sanki kabullenemiyorum birturlu.Aldirmayi DUSUNDUM ama esim istemedi uzulmesin diye kabul ettim.

selam kizlar,

ben bu basligi simdi gordum,herkes 20 li haftalara gelmis.

Benim de 14 aylik kizim var,aralik ayinda hamile oldugumu ogrendim,hic dusunmuyorduk,ben hep eger benim 2. bebek icin bir hakkim varsa. hakkimi cok isteyipte bebek sahibi olamayan anne adaylarina versin rabbim diyordum.Zaten kizimi daha yeni elle tutulur hale getirdim,artik biraz daha rahatim geceleri kesiksiz uyuyacagim biraz daha kendime zaman ayirabilirim diye dusunurken adetim gecikti,test yaptim esim sevindi ben o sevinince uzuntumu belli edemedim bile,zaten esim kemoterapi aliyordu ,emziriyordum,hamile kalmayiz diye birsey yokmus,Allah veriyorsa veriyor iste,her iste bir hayir vardir diyorum hep ama hamile degilmisim gibi sanki kabullenemiyorum birturlu.Aldirmayi DUSUNDUM ama esim istemedi uzulmesin diye kabul ettim.
canım ilk zamanlar o kadar zor geçiyorki bebek istemeyenler için.helede bizim gibi küçük bebekleri olanlar için.benim bi de 3. bebeğim olacak düşün.matematik öğretmeniyim.2 yeter demiştik ciddi korunuyorduk.kızım 15 aylıkken kalmışım 17 de öğrendik 7-8 haftalıktı.hiç kondurmamıştım.sürekli ağladım eşimin yanında da ağladım.kızımı sütten kesmek zorunda kaldım bi de o sırlar.canım yanıyordu o emerken.bi de bazı dr lar tavsiye etmiyor bazıları ediyor emzirmeye devam etmeye....ruhu yaratılmşsa hiç bişeye engel olunmuyor işte.bu yıl öğrencilerimden garip garip bakışlar yedim.anadolu lisesindeyim.yinemi hamile bu kadın gibilerinden???5,5 yaşında oğlum,23 aylık kızım ve 36 haftalık bir kızım daha oldu karnımda.insanlar garip garip nakıyor.ama o hareketlendiği andan itibaren onuda benimsiyorsun.Rabbim onun da sevgisin iveriyor.hormonların öyle değişiyorki ona bişi olacak diye üzülüyorsun.vardır bir hayır.onun yüzünü göresek eminim üzülmelerimize daha bi üzüleceğiz.Allah sağlık versin gerisi kolay.ne güzel arkadaş igbi büyüyeckler merak etme.Allah yardımcımız olsun

canım ilk zamanlar o kadar zor geçiyorki bebek istemeyenler için.helede bizim gibi küçük bebekleri olanlar için.benim bi de 3. bebeğim olacak düşün.matematik öğretmeniyim.2 yeter demiştik ciddi korunuyorduk.kızım 15 aylıkken kalmışım 17 de öğrendik 7-8 haftalıktı.hiç kondurmamıştım.sürekli ağladım eşimin yanında da ağladım.kızımı sütten kesmek zorunda kaldım bi de o sırlar.canım yanıyordu o emerken.bi de bazı dr lar tavsiye etmiyor bazıları ediyor emzirmeye devam etmeye....ruhu yaratılmşsa hiç bişeye engel olunmuyor işte.bu yıl öğrencilerimden garip garip bakışlar yedim.anadolu lisesindeyim.yinemi hamile bu kadın gibilerinden???5,5 yaşında oğlum,23 aylık kızım ve 36 haftalık bir kızım daha oldu karnımda.insanlar garip garip nakıyor.ama o hareketlendiği andan itibaren onuda benimsiyorsun.Rabbim onun da sevgisin iveriyor.hormonların öyle değişiyorki ona bişi olacak diye üzülüyorsun.vardır bir hayır.onun yüzünü göresek eminim üzülmelerimize daha bi üzüleceğiz.Allah sağlık versin gerisi kolay.ne güzel arkadaş igbi büyüyeckler merak etme.Allah
yardımcımız olsun

Simdilik cok zor gecmiyor,kizim dogdugu andan itibaren cok uysal bir bebekti,beni hic yormadi simdi de oldugu gibi,hamile oldugumu ogrendikten sonra annem hemen emzirmeyi biraktirman gerek dedi,onda bile beni uzmedi,1 haftada kabul etti artik meme yok ama oyle aglayip cirpinip beni uzmeden.
Simdi gece sut istiyorsa tisortumu acip kafasini salliyor,yani bana biberonla sut ver demek istiyor,hemen isitip veriyorum icip geri uyuyor,zaten istemezsede sabaha kadar uyanmiyor.

Allah sana da cok kolaylik versin,cocuk sayisi arttikca hem sorumluluk artiyor hem de isler biraz daha stresli oluyor bence.Insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah,az kalmis kavusmaya.

bebeğim 5 aylık ve ben dün adet olmadım akşam test aldım ki bugün de adet değilim. testim sonucunda hamile olduğumu gördüm. internetten baktım 4 haftalık hesaplıyor. bebek istiyorduk kızımız bir yaşına girsin hemen bir tane daha yapmayı planlıyorduk ama olan kızıma oldu garibim 2 haftadır emmeyi reddediyordu. öyle iştahlı bir çocuktu ki memeye saldırırdı doymaz mama verirdim. ayrıca 40ım çıkınca her ay adet oldum ve eşim korunuyordu. sadece bir kez korunmadı o da tehlikeli günlerde değildi. ama hamile kaldım. benim üzülmem şundan 50 kiloydum ilk hamileliğmde 72 oldum 66 oldum doğumla ama şimdi 71. tek istediğim bebeğimi sağlıklı olarak doğurmak. ama ben bir şey sormak istiyorum ilk çocuğumu sezaryen ile doğurdum. kızım ağustosta 1 yaşına girecek diğer bebişim eylüle doğacak. ne yapacağımı bilemedim. yine de heyecanlıyım seviniyorum ve hapı yuttuğumu hissediyorum:26::49: yani dikiş yerimden bir sıkıntı olur mu ki? 1 ay sonra doktora gideceğim ve o zamana kadar fikrinizi almak istiyorum teşekkürler

Son düzenleme:
bebeğim 5 aylık ve ben dün adet olmadım akşam test aldım ki bugün de adet değilim. testim sonucunda hamile olduğumu gördüm. internetten baktım 4 haftalık hesaplıyor. bebek istiyorduk kızımız bir yaşına girsin hemen bir tane daha yapmayı planlıyorduk ama olan kızıma oldu garibim 2 haftadır emmeyi reddediyordu. öyle iştahlı bir çocuktu ki memeye saldırırdı doymaz mama verirdim. ayrıca 40ım çıkınca her ay adet oldum ve eşim korunuyordu. sadece bir kez korunmadı o da tehlikeli günlerde değildi. ama hamile kaldım. benim üzülmem şundan 50 kiloydum ilk hamileliğmde 72 oldum 66 oldum doğumla ama şimdi 71. tek istediğim bebeğimi sağlıklı olarak doğurmak. ama ben bir şey sormak istiyorum ilk çocuğumu sezaryen ile doğurdum. kızım ağustosta 1 yaşına girecek diğer bebişim eylüle doğacak. ne yapacağımı bilemedim. yine de heyecanlıyım seviniyorum ve hapı yuttuğumu hissediyorum:26::49: yani dikiş yerimden bir sıkıntı olur mu ki? 1 ay sonra doktora gideceğim ve o zamana kadar fikrinizi almak istiyorum teşekkürler

cnm bende emzırırken hamıle kaldıgımı ogrendım oglum 14 aylıktı olsun rabbım verınce elımızden gelen bısey yok nasıp saglıklı sıhhatlı olsunlar da .. bende ılkım sezeryanla oldu ve hamıle kalınca dr a ılk gıttıgım muayenede sordugum ılk sey dıkıslerıme bı zarar olur mu acılma fılan dıye onlar artık epey bı kaynadı dedı dr sorun olmaz dedı ve bı krem verdı dıkıs yerlerım cok kasınıyodu onun ıcın. sımdı ıkıncıyı 10 gun once alıyolarmıs ztn ıns. problem olmaz ..

benımde 22 aylık bır kızım var hıc dusunmedıgımız anda 4 haftalık hamıle oldumu ogrendım karısık duygular ıcındeyım :26:

super bi konu olmus
insanlar cok cocuk meselesini nedense egitim duzeyiyle bir tutarken RABBIMIZI cignemis oluyorlar sizleri gorunce cok sevindim dogrusu
ben 23yasimdayim 4yasinda ve 23aylik iki oglum var 4aydir asiri ve duzenli adet olurken bu ay tam 1hafta gunum gecti test yaptik 3gun gectiginde cikmadi ama bilemiyorum pazertesi tekrar yapicaz su anda kesinlikle istemedigimiz bir sey hem ben henuz cok gencim hemde cocuklarim cok kucuk ayrica insanlara nasil solerim diyede cok dusunuyorum
daha oncede gunumun gectigi olmustu 2ay hic adet olmadigim 10 gunluk 7 gunluk gecikmmeler ama birsey cikmadi umarim yine cikmaz
kucuk oglumada istemeyerek takvim usulune guvenerek hamile kaldim
biz kendimizden cok eminiz ama ole seyler duyuyoruz ki RABBIM OL DEDIKTEN SONRA CARESI YOK
PES PESE 3 cocukga hamile kalmak ve buyutmke cok zordur eminim ama kutluyorum sizleri masallah cok guzel anlatmissiniz cani gonulden kutluyorum sizleri

benimde 10 aylik kizim var ve hamile olmaktan supheleniyorum :26: henuz adet gunume bir hafta var ama bu ay kizima hamile oldugum ayki gibi belirtilerim var :50: esim ikinci beegi cok istiyor ve bir iki defa kandirdi bu ay korunmasiz iki iliskimiz oldu :69: Allahim bana kuvvet ver eger kalmissam cok guclu bir psikoloji lazim bana :59: sonucu bildiririm burdan :97:

merhaba arkadaşlar.... ilk sayfadan son sayfaya kadar bir solukta okudum yazdıklarınızı.... benim de biri 5 diğeri 2.5 yaşında iki oğlum var ve ben de 3. yü istiyorum bu yılın sonlarına doğru... yazdıklarınızı okuyuncaa daha bi heveslendim.ben de 2. bebeğimde baya bi çektim ilki kıskandı hastalıklar vs... ama yine de zamanı gelince 3. bir bebek istiyorum kız erkek farketmez Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin.... o kadar tatlılar ki Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki doyamıyorsun.. :69:

merhaba arkadaşlar.... ilk sayfadan son sayfaya kadar bir solukta okudum yazdıklarınızı.... benim de biri 5 diğeri 2.5 yaşında iki oğlum var ve ben de 3. yü istiyorum bu yılın sonlarına doğru... yazdıklarınızı okuyuncaa daha bi heveslendim.ben de 2. bebeğimde baya bi çektim ilki kıskandı hastalıklar vs... ama yine de zamanı gelince 3. bir bebek istiyorum kız erkek farketmez Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin.... o kadar tatlılar ki Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki doyamıyorsun.. :69:

oyle de bı de muzurlukları olmasa bnm oglum cok yaramaz ve de cok huysuz oldu son zmnlarda sımdı ıkıncısı de az kaldı ıns huyları duzelır dıyorum ne uykusu var gece gunduz ne de ıstahı cok uzuluyorum artık her gun basım agrıyo ınanırmısınız bı de hamılelık stresı cok bunalıyorum bana dua edın oglumun huyları duzelsın ve bı daha da cocuk fılan dusunmuyorum kı ben cocuk delısı bı ınsandım bayılıyodum cocuklara ama cok yıpranıyorum Allah hayırlı evlat etsın hepınızınkılerı inş.

gözünüz aydın:))) benim en korktuğum şey bebek gelince 2 yaşndaki kızıma gerekli sevgi ve ilgiyi gösterememek.ne yalan söyleyeyim kızım doğduğunda oğlum 3,5 yaşındaydı ve ben hastaneden eve geldiğimde oğluma çok ısınamadım.kızım çok küçüktü.ve çok ilgiye muhtaç zavallıydı.oğlumdan soğumuştum ilk zamanlar.sonra alıştım tabi bu duruma ama bir anne olarak böyle düşündüğüm içni çok utandım.şimdi 3.müz olacak ve ben 2 yaşımdaki kızıma şuan izinde olduğumdan iyice bağlandım oda bana çok bağlandı.şimdi ondan da soğumaktan korkuyorum yeni bebek gelince.senin duyguların nasıldı hastaneden geldiğinde ve şimdi???

Canım ya ben ne zamandır giremiyorum görmedim yazdığını hakkını helal et.Ya bilemiyorum şimdi sen tam olarak nasıl bi his yaşadın ama tarif ettiğin gibi bir his olmadı bende.Hatta anne olarak anne olmak keyifli geldi bana.Herşeyi biliyor olarak doğum yapmak,bebek emzirmek,alt değiştirmek...
Hissiyat olarak ilk bebeğim olduğundan farklı şeyler hissetmedim.Lakin yakınlık olarak oğlum daha farklı tabi.Nerdeyse 1 yıldır bir beraberlik var...Oğlumun verdiğim sevgiye karşı geri bildirimleri var.Anne deyişi var mesela..Emeklemek,yürümek,diş çıkartmak gibi yaşattığı sevinçler var...

Canım okumuşsundur belki de benim oğlum 1.5 aylıkken hamile kaldım.Hemen lahusa bitimi yani.Emzirmeye devam ettim tüm hamileliğim boyunca.Doğum yaptım hala devam ediyorum.Rabbim güç,kuvvet,süt:1: nasip ettikçe de vermeye devam edicem inşallah.Oğlumda hamile kaldığım ilk zamanlarda red eder gibi olmuştu.Ama ben hamile olduğumu bilmediğim için ısrarla devam ettim.Nitekim alıştı ve devam etti.1 yaşına giricek on gün sonra hala da devam ediyor..
Bence ısrarla vermeye devam et.Bi yandan da hızlıca ek besine alıştır derim...Çok fazla devam sütüymüş mamaymış bunlara maruz kalmasın.Oğlum aylardır çorbasını sebze yemeğini yer..Hiç hazır mama kullanmak zorunda kalmadık elhamdulillah böyle bişey yaşamış olmamıza rağmen...
Rabbim evlatlarınıza hayırlı ömürler nasip etsin...
Zannedildiği kadar zor olmuyor,yani zorda:1: acayip planlı programlı hareket etmek gerek felan fıstık:34:

benımde 22 aylık bır kızım var hıc dusunmedıgımız anda 4 haftalık hamıle oldumu ogrendım karısık duygular ıcındeyım :26:

Hayırlı olsun inşallah Rabbim evlatlarınıza hayırlı ömürler nasip etsin

merhaba arkadaşlar.... ilk sayfadan son sayfaya kadar bir solukta okudum yazdıklarınızı.... hanim de biri 5 diğeri 2.5 yaşında iki oğlum var ve ben de 3. yü istiyorum bu yılın sonlarına doğru... yazdıklarınızı okuyuncaa daha bi heveslendim.ben de 2. bebeğimde baya bi çektim ilki kıskandı hastalıklar vs... ama yine de zamanı gelince 3. bir bebek istiyorum kız erkek farketmez Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin.... o kadar tatlılar ki Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki doyamıyorsun.. :69:

Rabbim hakkınızında hayırlısını nasip etsin.
İnsan istiyor ya...Ben diyorum 3.yü isterim ilerde herkes bana şaşırıyor:61:

Canım okumuşsundur belki de benim oğlum 1.5 aylıkken hamile kaldım.Hemen lahusa bitimi yani.Emzirmeye devam ettim tüm hamileliğim boyunca.Doğum yaptım hala devam ediyorum.Rabbim güç,kuvvet,süt:1: nasip ettikçe de vermeye devam edicem inşallah.Oğlumda hamile kaldığım ilk zamanlarda red eder gibi olmuştu.Ama ben hamile olduğumu bilmediğim için ısrarla devam ettim.Nitekim alıştı ve devam etti.1 yaşına giricek on gün sonra hala da devam ediyor..
Bence ısrarla vermeye devam et.Bi yandan da hızlıca ek besine alıştır derim...Çok fazla devam sütüymüş mamaymış bunlara maruz kalmasın.Oğlum aylardır çorbasını sebze yemeğini yer..Hiç hazır mama kullanmak zorunda kalmadık elhamdulillah böyle bişey yaşamış olmamıza rağmen...
Rabbim hakkınızında hayırlısını nasip etsin.
İnsan istiyor ya...Ben diyorum 3.yü isterim ilerde herkes bana şaşırıyor:61:

maşallah diyim öncelikle. hamileliğin bıyunca emziedin doğumdan sonra da devam ettin yanlış anlamadım di mi? :) ikinciyle birlikte ilkini de emzirmeye devam mı ettin? çok güzel ya :) maşallah
ben de ikinci bebeğime bilerek isteyeren hamile kaldım ama hamile kaldığımda ilk oğlum 22 aylıktı ve emiyordu benim de doktorum bi zararı olmaz ama vücut zorlanır bir bebeğe süt yetiştirmek diğerini geliştirmek zorunda olduğu için demişti ben kesmiştim 22 ay yeter diye :) ikinci oğlum da bir sürü poroblem yaşadık sadece 3 ay emdi malesef... hepsi bir olmuyor işte... herşeyin hayırlısı... bu yıl sonuna doğru inşaAllah 3. yü istiyorum....hakkımızda hayırlısı....

oyle de bı de muzurlukları olmasa bnm oglum cok yaramaz ve de cok huysuz oldu son zmnlarda sımdı ıkıncısı de az kaldı ıns huyları duzelır dıyorum ne uykusu var gece gunduz ne de ıstahı cok uzuluyorum artık her gun basım agrıyo ınanırmısınız bı de hamılelık stresı cok bunalıyorum bana dua edın oglumun huyları duzelsın ve bı daha da cocuk fılan dusunmuyorum kı ben cocuk delısı bı ınsandım bayılıyodum cocuklara ama cok yıpranıyorum Allah hayırlı evlat etsın hepınızınkılerı inş.

:45: :32: :40: :126: :58:

zeyl nasıl gidio bebişlerle cnm .....
bnm de su an 4 aylk bi kızım war bi de düşük yasadım şimdide adetim 10 gün gecikti...cok korkuyoum bi an önce adet olmayı bekliyoum ama bugün test yapmaya karar werdim....daha kızım ufacık hem bnde hazır degilim kilo vermeye baslamıştım tam da şimdi olmamalı allah affetsin onun dediği olur tabi ama bilemiyoum çok kötüyüm

10 haftalık hamileyim ve dokuz aylık bir kızım var
Sezeryan ile yapmıştım doğumumu.
Allah bize yardım etsin :52:

bende sizler gibi palnsız hamile kalanlardanım,yanlız olmadığıma sevindim ne yapayım.17 aylıkken oğlum tekrar hamile kaldım,asla kürtaj düşünmedim şimdi10+3 hamileyim inşallah hayırlısı ile doğumumu yapar ve artık tüplerimi bağlatırım diye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun...

Back
X