Sizin kendi bileceğiniz birşey böyle zıtlaşmanızı anlamıyorumTesekkur ederim fakat bunu hangi bilimsel kaynağa dayanarak söylüyorsunuz? Yeterli ve dengeli beslendiğim surece doğuma kadar hatta sonrasında her iki bebeğimi de emzirebilecegimi söyledi jinekologum benim emzirememekteki korkum halsizlik kalsiyum eksikliği gibi bende ortaya çıkacak sorunlar.. siz bence jinekologunuzu değiştirin ya da boyle kulaktan dolma bilgileri kafanizdan atın
Bende suan tam olarak seninle aynı durumdayım. Çok korkuyorum doktor erken dogurabilirsin, dikişlerin patlayabilir rahmin yırtılabilir dedi. Bebek suan 9 haftalık oğlımda 3,5 aylık. Dogumum sezeryan olmustuKızlar benim adım Özlem öncelikle...
Sıkı durun;eyvahedigeldismile
Benim 6.5 aylık bebeğim var ve 5 aylık hamileyim..Kırkım çıkar çıkmaz hamile kaldım anlayacağınız...Şimdi yaşadıklarımı düşüncelerimi uzun uza diye yazamıyorum bi yere kaybolmayın..Herşeyi konuşalım..
Canım korkma allah ne dilerse o bende bebeğimi kaybettim bir haftalık tı sezeryan olmuştum 35 gün sonra doktoruma kontrole gidince hemen hamile kal gel dedi bende dikişlerden korktum patlar mı diye hiç birşey olmaz dedi 5 ay oldu korunmuyırum hala hamile kalamadim yoksa senin gibi olacaktım sende korkma allah nasip etmiş bak erken doğum olsa ne olacak allah ömür vermişse yaşar allah büyük vardır bi Hikmeti başka bir doktora da görün istersen haline de şükret bak Rabbim iki iki vermiş inşallah bana da nasip olurBende suan tam olarak seninle aynı durumdayım. Çok korkuyorum doktor erken dogurabilirsin, dikişlerin patlayabilir rahmin yırtılabilir dedi. Bebek suan 9 haftalık oğlımda 3,5 aylık. Dogumum sezeryan olmustu
Bana cevap verirsen çok sevinirim
biz istıyorduk o yuzden beklıyordum düzenlı adet oluyodum gectı bulantılarım başladı. test yaptım pozıtıf oyle devam ettık#GAD2015 hamile olduğumuzu nasıl anladınız ben 28 ağustosta doğum yaptım 7 ekimde kirkim çıktı 7 kasım 15 aralık ve 20 ocakta adet oldum bugün 12 günüm geçiyor ve cok korkuyorum ya hamileysem kızım daha yeni 6 aylık oldu
test yapın baya geçmiş varsa çıkar kesin yoksa artık onlemını alırsınız heray acaba zor oluyor. doğumdan hemen sonra korunma yollarını araştırmak olacakHayırlı olsun. Ben istemiyorum daha da olmadim ama inşallah normal duzensizikten dolayıdır
kan testı yaptırıp ilaç kullanarak hastalana bılırsın ben doğumdan sonra düzensizdi ara ara dr söktürücü vermiştiTest yaptım negatif çıktı kızıma da hamileyken 12 günüm geçmişti test yaptığımda bir çizgi net digeri Çok silikti bu yüzden biraz içim rahat ama yinede aklıma geldikçe midem bulanıyor resmen
kan testı yaptırıp ilaç kullanarak hastalana bılırsın ben doğumdan sonra düzensizdi ara ara dr söktürücü vermişti
benimde 18 aylık bi oğlum var canım bende hamileyim ve emziriyorum.bebeğinizin cinsiyetini öğrendinizmi acababurayı tekrar canlandırsak 14 aylık bır kızım var 6 haftalık hamıleyım emzırmeye devam edıyorum ve kımseye soylemedım daha carsambva dr gıdecegım cok haksız kalıyorum bulantımda var ama ıkısınede yetmek ıcın yemeye calışıyorum Rabbım yardımcımız olsun deneyımlı anneler fıkır verın ne zamana kadar emzırmelıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?