2 veya 3 senedir beraberliği olupta evlenemeyenlerin odası buyrun kıslar...

4 sene sevgili kaldık evlenmiou diye ben ayrıldım :) 1 sene sora evlenelim die gelmeye başladı bu sefer ben istemedim üzerinden sene daha geçti,ne o mutlu ne ben o hala evlenelim diyor bu sefer ben onu istemiyorum :S sizce 8senelik ilişki üzerine evleniyimmi :))) sırf eski tadı almadan evlenmiş olmak için :S

işte sorunda orda..artık sevmiyorumki,onu bi arkadaş olarak görüyorum çekici gelmiyor,ama o beni çok istiyor ne istesem yapmaya hazır çok sevmeye el üstünde tutmaya...kızıyorum ben seni severken aklın nereydi harcadık onca seneyi diye.....şimdi herkes şaşırıcak onla evleniyorum dersem :)))

uzun ilişkiler ardından evlenmek nerdeyse "mucize" oluyor..başarabilene ne mutlu tabii hala sabrınız kaldıysa..ve de aşkınız...

sen evlenip boşanmış oluyorsun zaten bu durumda. :))

konu sahibi konuyu açmış ve evlenmiş. nasıl olmuş gelişmeler?

Biz de 2,5 yıldır beraberiz bu sene mezun olucaz ama ondan sonra onun askerliği ve ikimizin işe girmesi ve çalışıp para biriktirmesi var 2014 gibi anca evlenebilicez toplamda 6 yıl olacak.boshayallersmile

biz 3yıldır beraberiz ama 4yıl okul war 2 yıl sonra falan nisan düsünyrz sonra askerlik war rahat bi 5yıl sonra ewlencez yani toplamda 8yıl olacak ama basaracagımıza inanıyrm cünkü benden cok o kararlı erkegin baglanması zor oluyor bilirsiniz kısmet artık 3yıl gecti ama sanki 3 ay gibi

yaa offf ağlamak istiyorum bizimde 3 yıl oldu ama bi 3 yıl hatta 6 7 yıl daha sürer mafoldumben iş kuracak ev alacak elde avuçta hiç yok oooo ölme eşşeğim ölme.. hayır 24 yasındayım 30 dan önce anne olmak istiyorum şuadan bile herkes evde kaldın demye başladı of yaamafoldumben

bende 21 yasındayım bana da ewde kaldın sen diyolar sewgilimin tarafında ise 26 yasında evlenmiş kız yok hepsi 30 una kadar bekar konusunca bile bu yasta evlilk mi düsünyon diyolar çok ilginç

bizimde 3 sene 2 ay bitti benim okul vardı şimdide 2 sene açıköğretimden tamamlıcam ondan sonra evlenicez 21 yaşındayım ben o 25. seneye artık gelecekler sonraki senede evlenicez inşallah

kızlarrr çok moralim bozukkk....
2.5 yıllık ilişkim var ve nişanlanmak istiyorum doğal olarak ama adam bana bi martta diyor bi temmuzda diyor bugün de eylülde yaparız dedi. kafayı yicem artık. beni sevdiğinden emin olmasam terkedeceğim ama eminim ki seviyor. çok kararsız çokkk bu erkek milleti neden böyle yaaa offf
ben evlenelim demiyorum kii üniversite de 4.sınıfta nişanlı olmak istiyorum artıkkk

5 yıl 2 aydır süren ilişkimiz var
ama önümüzde bitmesi gereken okullarımız var
askerliği var
iş bulması var
atanması var
var da var... daha çoook var evlenmemize

2 senedir beraberiz 5 aylıkta sözlüyüm.. ama evlenmemize 3 sene var maddi durumlar elvermediği için bu kadar beklicem malesef. beklemek neysede insanların sorularından ve yorumlarından sıkıldım artık (

sonunda 9 yıllık bir beraberlikten sonra ağustosta evleniyorummmmm...darısı hepinizin başına inşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…