• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 veya 3 senedir beraberliği olupta evlenemeyenlerin odası buyrun kıslar...

benimde 4 yıldır var ilişkim ama ben nişanlıyım askere gitmeden nişanlandık 179 gün sonra gelcek ağustos sonu eylül bası gibi düğün yapcaz sabır kızlar

benım de 2 yılı gectı ama evlılık ıcın belkı de gerıde kalan zamandan daha da cok süre var. askerlık vardı bıttı sımdı bıkac engel daha var bakalım hayırlısı;)

kızlar, halinizi abartmayın bence :) beterin beteri varmış az önce sevdalım78'in 13 sene çıktığını okuyunca öğrendim. ben de 8 senelik bir flörtten sonra 6 ay önce evlendim. 8 seneye çok derdim ama 13 sene ne demek yaa... heralde benim bir yıl daha uzasaydı deli gömleğini giymiş, kafama huniyi çoktan geçirmiştim :))

4. yılımızdayız bizde de problemler oldu bekledik.... aslında daha askerliği var beklicektik ama resti çektik herkese sonunda ikna oldular. Bu 06.07.08 de evleniyoruz, herkese nasip etsin çok zor....

5 senedir beraber olupta evlenemeyen varmı var var o da benim :(:(:(:(:(:( ev iş para üffff ev yapılsaydı gerisi kolaydı ama ev yokkk :(:(:(:(

from hell aynı kaderi paylaşıyoruz canım be ..........................

Beni de alın aranıza :(

Biz de 5 senedir beraberiz, hala ne söz var ne nişan :(

Arkadaşlar ben 8 senenin sonunda evlendim. 2-3 sene ne ki :))))))))))))

benimde büyük ihtimalle öyle olacak darkGreen

2.5 yılımız martın 3'ünde biticek kısmetse... bizim askerlik ve okul sorunlarım çok şükür bitti şimdi ise ailelerin tanışması kaldı.. ben onun ailesiyle oda benim ailemle tanıştı ama aileler bir türlü tanışamadı maddiyat sorun diyo ailesi biraz daha bekleyin diyolar ama nereye kadar bekleyelimkii adı konsun istiyorum bennn. offf aanlicağınız odanıza benide alırmısınız yer kaldımı?

öyle diyenlerdeydik.
başlangıçta birbirimizden başka hiçbişeyimiz yoktu. 4 sene geçti aşkım şimdi askerde. dün aşk evimizin perdelrini aldım. kısmetse de aşkım askerden dönsün 5-6 aya kadar evlencez. allahım evlenme niyetinde olan insanlara yardım ediyor.

bizim 4 sene üniversiteden var 2 senedir de çalışıyoruz gerçi o şimdi asker..
Küçük bir söz yaptık gitmeden.
Yaza nişan yapacağız seneye yaza da evleneceğiz Allah nasip ederse..Yani 7 sene sonra evlenmiş olacağız ama olsun ben memnunum her şey iyice oturmuş oluyor yerine..

Arkadaşlar bizde 2 yıl 2 aydır birlikteyiz 19 martta düğünümüz var inşallah evimiz felan yok arabamızda kiraladık bir ev dayadık döşedik kendimizin olmasa da herşeyimizi kendimiz aldık borç boyumuzu aştı ama olsun.Zor ama çok güzel arkadaşlar Allah hepinize nasip etsin inşallah.

biz de 2 senedir beraberiz ama bize daha çok var 3 sene kesin zaten okul bitcek askere gitcek işe gircek oooo :( offf bi uyusam bi uyansam evleniyorum ay n egüzel olur :)

Emin Ol Tatlim Hepimiz Bunu Istiyoruzdurrr.. Benim Bi Lafim Vardir Aşkimin çok Hoşuna Gider.
"yatsam Kalksam Yatsam Kalksam Yatsam Kalksam Sonra Sabah Uyandiğimda Seni Yanimda Görsemm" Ahhh Be Güzelim Yaaaaaa Keşke Olsa Bu

5senemiz bitti bizimde 6,yılımızdan 2ayı geride bıraktık.....çocukluk hayali ve hevesiyle başladı herşey kmbilirdiki buralara gelebilceni....kocaman bi ilişki ama elimiz kolumuz bağlı....:çok üzgünüm: sinir oluyorum askerliği var dahaaa espirisine değil ciddi söylüyorum biz ancak 9 yada 10,yılımızda ancak evleniriz....yazarken bile tüylerim ürperdi of offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:kahve:Kötü Kazen

aynen bizde 6. yılımızın içindeyiz daha askerliği var
çoookk vay evliliğee çookkk
ama bu gidişte galiba evlilikte olmıcak çok yıpratıyor zaman iki tarafıda çok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay ayrılamyın sakın yaa koskocaman 6 sene geçirmşsiniz sakın ayrılmayın :( olsun kavuşursunuz :) inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşur mutlu mutlu yaşarak minik minik yavrular dünyaya getirirz :):)

ay ayrılamyın sakın yaa koskocaman 6 sene geçirmşsiniz sakın ayrılmayın :( olsun kavuşursunuz :) inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşur mutlu mutlu yaşarak minik minik yavrular dünyaya getirirz :):)

of canımm ya offf herşey kısmet diom artık
geleceğe umutla bakmıomm
ama siz sakın kavga etmeyin tamammı hep mutlu olunnnn:teytey:

ben evlendimde noldu hani koca yok ortalıkta(yurt dışında)daha düğünüm bile olmadı kendimi hiç evlenmiş gibi hissetmiyorum bende sizdenim

boş verin kızlar, acele işe şeytan karışır. Ben ilk evliliğimi çok çabuk yapmıştım. Öyle de çabuk bittiydi. Bu sefer ağır ağır, sindire sindire:) şaka bir yana, önümüzde bir engelimiz yok çok şükür, sadece nasıl olsa sonuçta evleneceğiz, çıkma dönemimizi de doya doya yaşayalım diyoruz, e artık 18'lik değiliz ama son demlerimizi yaşıyoruz belki de:)))

ben de buraya dahilim galiba 2,5 yıllıkilişkimiz var sevgilim askerden yeni geldi bakalım artık ne olacak ona kalırsa daha 3 4 sene daha evlenmeeyeceğiz:bbo:

ama ben bu yaz nişan istiyorum bakalım artık hayırlısı kafamçokkarıştıfisfisfis

Back