2 veya 3 senedir beraberliği olupta evlenemeyenlerin odası buyrun kıslar...

bizimde 1,5 sene oldu ama henüz ortada resmi bişey yok aramızda nişanlandık sadece.şuanda askerde ve şafak 200 bakalım geldikten sonra 6 ay içinde nişanlanmayı düşünüoruz Allah ın izniyle.herşey yolunda olursa tabi.zaten ikimizinde tüm akrabaları bilio ilişkimizi.

gelin kıslar burası tam bizlik....benimkide askerde..safak..28.01.2008 tarihiyle 111 gün kalmış bulunuyooo.....gelince düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı...ilk öncee....
1..evlilik teklifi edecek farklı bi şekilde yoksa yok dedimmmm....

Bende 2004 Yilinda Taniştim
Veeee 2005 Eylülde Sözlendik
2006 Kasimda Askere Yolladim
2007 Yilinda Usta Birliği şirnak çikti Yilikdim Resmen
Veeee 2008 şubat Sonu Inşallah Teskere Alacak Ve Biz
Artik 2008 Temmuz Gibi Mutlu Bir Yuva Kurmayi Düşünüyoruz
Seni çok özledim Askerim Hemde çok ş:29 Gel Teskere Gel
Yani 04-05-06-07-08 (5 Sene Mi Ne Oldu Inşallah Artik Birleşeceğiz)

2005 eylülde tanıştık...
2 ay peşimde koşturdumm.
6 kasım 2005 cıkmaya basladık...
2007 subatta askere yolladım..bilecik sonra kastamonu..
ustabirliği ankara.
inş. 2008 mayısta gelecekk...
haziran gibi nişanlanmayı düşünüyoruzzzzzzzzzzzzzz

canım bu topic tam bana göre kanımca
bizimde 4 yıl oldu
yakında askere gidicek aşkım:a015:
askerden sonra evlenmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla:asigim:
rabbim kısmet ederse
rabbim bütün sevenleri kavuştursun a.s.inşallah..(amin)a.s.

bende pek uygunum .yaş 29 .iki senedir birlikteyiz.evlilik die bi olayımız henüz yok.olurmu Allah bilir bakalım.

sizce..bu devirde.....evlenmek kolay değil biliyoruz ama..sizce yuvarlak hesaplayın ne kadar tutar....

ben konyadayımm..23.000.00 ytl cıkarttım..hersey dahil kuaför geinlik.esyalarrrrrrrrr..
sizin orda ne kadar

biz de 2,5 senedir beraberiz.şuan sözlüyüz.maalesef hala nişan,düğün falan yapamadık.sebep maddiyat tabiki.birikimim yok ailemin de vaziyeti şu sıralar pek iyi değil.nişanı bi türlü aradan çıkaramadık.Allahtan söz yüzüğünü takabildik iki arada bi derede.nasıl becermişsek:))

kızlar valla bende 3 senedir bereberim allaha şükür bayramda bi söz yüzüğü takabildik ama daha askerliğimiz var bakalım 1,5 sene daha geçer galiba off off...

Kızlar aranızda pek yerim yok ama bende 3 senelik bir beraberlikten sonra ilişkisini bitirmiş birisiyim

Şu anda çok yeni bir ilişkim var yeniden. Daha 6 ay oldu. Eğer sürerse daha önümüzde çok zaman olacak evlenmek için bende beklerim gibi 2 /3 sene. Yinede hayırlısı

2 YIL OKULDAN:uhm:
YAKLAŞIK 1 YIL AYRI ŞEHİRLERDE ÇALIŞTIK:uhm:
SONRA 2 YILDA EVLİLİK HAZIRLIĞI:uhm::roflol:
AMA SONUNDA EVLENDİK TELAŞLANMAYIN:asigim::roflol:

bende geldim tam bana göre bir konu :))) 6 senedir beraberiz ne nişan var ne söz.. ama ben istemedim o başka çünkü ilk okulu bitsin istedim sonra askere gitsin istedim oda oldu sıra işinde işi olmadan evlenmemmmm :)))

2 3 sene değil tam 13 sene cıktık ilk erkek arkadaşımla ve olmadı olmayınca olmuyor ve sure uzadıkca ilişkı tam bı cıkmaza gırıyo uzun ilişkılerın evlılıkle sonuçlanması zorlaşıyo

bizde 3 sene çıktık.. iş, güç, benim okulum derken 3 sene geçmiş bile.. şimdi 2 senelik evliyiz..2sene olmuş bile diyoruz... kavuştuk çok şükür.... darısı kavuşamayanlaraa...... sabredin kızlar...

Ben bu topiğe şimdilik girmiyorum ama yakında girecem galiba :) 2006 da tanıştık 6-7 ay o istedi ben istemedim sonra 2007 martta çıkmaya başladık...Kendi aramızda söz yaptık. 1 hafta içinde askere uğurlayacağım askerimi..Askerden sonra kısmet olursa söz nişan yapmayı düşünüyoruz..Herşeyin hayırlısı..Niyetler bu yolda. Allah tüm sevenleri ayırmasın tez zamanda kavuştursun...
Aşkım bugün ankarada askerlik işi ile ilgili..Çok özledim daha şimdiden..Offf offf........ ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…