2 veya 3 senedir beraberliği olupta evlenemeyenlerin odası buyrun kıslar...

hxixztutkunu!!!

(((())))
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
361
1
96
40
Konya
2 veya 3 senedir beraberliği olupğtas bi türlü evlenemeyen arkadaslarım hoşgeldinizz....
vala biz bu gidişle evlenemeyizzzz....
cünkü sıkıntımız iş ..para...ev...esyalar...olupta evlenmek kolay olmazdı sanırımmm...

evde kaldıkkkkk bu gidişlee..:)))))))))))):içelim:

allah herkese kolaylık versin..benimde 3 senedir bi ilişkim var ama nişanlanmak evlenmek kısmet olmadı......:)))
askerlik..iş ...ev..esyalarrr vs vs...bitmiyooooo
benimki suanda askerrr....111 günü kaldııı.........

:çok üzgünüm: benimde 2 sene oldu ama hala daha evlenemedik. zaman geçtikçe daha da ütopik gelmeye başladı bana sanki kavuşma ihtimalimiz gitgide azalıyor. gibi. sorunumuz iş ve ayrı şehirlerde yaşamamız...

2 buçuk yıldır beraberiz bizde bir türlü resmiyete dökemedik aşkımızı. sebepler ise aramızdaki mesafe.. ikimizde farklı illerdeyiz. ikincisi ise benim iş ve kariyerimle ilgili bitmeyen eğitimim (stajım) 2009' da olsun artık bi şi ler diyoruz bakalım... Rabbim tüm sevenlerin yardımcısı olsun. Tüm kavuşamayanları kavuştursun:asigim: ( amin diyin kızlar:1hug: )

Ümitsiz olmayınnnnnn...
Biz 5 yıl üzerine evlendikjeyyar
Arada okullarımız askerlik ve iş sıkıntısı vardı....
Herşey zamanla oluyor....
1 yıl nişanlılıktan sonra evlendik 1.5 yıldır da evliyiz..
Olucak siz sevmeye devam edin,doğru yoldasınızz.. :teselli:

evet insanın doğru yolda olduğundan emin olması huzur veriyor..

bizimde 6 sene biticek 2 ay sora..
ne söz ne nişan var :çok üzgünüm:
nie böle üzülüosam , ben istemedim olmasını daha erken diye :1rolleyes:
ama bugun jet hızıyla fikrimiz değişti , nişan planlarına başladık :icecream:

1.5 Senedir beraberiz açık açık söylüyor benim ki ''5 senemiz var evlenmeye''diye 5 yıl boyunca bu klube üye olabilirim arkadaşlartatlicadiarzu:dance:

canım bende 2 yıl üstüne temmuzda evleniyorum:sm_cool:
bizde çok bekledik maddi durumdan ötürü ama en sonunda muradımıza eriyoruz ne demişler geç olsun güç olmasın:1rolleyes:allah herkese hayırlısıyla nasip etsina.s.

nerdeyse 3.5 yıldır beraberiz ama evlenmeyi biz istemiyoruz,daha zamanı var ,başımızdan da evlilkeler geçince daha iyi düşünmek gerekiyor,şu anda ayrı ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama zamanı gelince eninde sonunda bir evi paylaşacağız evlilik olsun yada olmasın

neden evlenmicenmiii....ayrı sehirde olmak zor bişey olsa gerekkkkkkkk

ay işte bana uyan topic ben de 5 senedir beraberim hala bekarım
ama seneye inşallah evli olacağım :)

yaa bende 6senedir beraberim ama hala bekarım......
bende inşallah seneye tabi ailesi problem yapmazsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…