- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.864
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Öneri istemiyorum kinasıl bir öneri istiyorsunuz?
konu başlıkları ya da konuya bi giriş yapın gerisi gelir:)
Ayy ne büyük cesaret. Ben tek çocukla bile zor baş ediyorum3 çocuğum var 6, 4.5 ,20 aylık arka arkaya doğurdum yardım edecek kimsem yok tek büyütüyorum evde düzen yok hergün temizliyorum hergün hırsız girmiş gibi biyere giderken çok zor oluyor o yüzden işim olunca sadece eşimle çıkıyorum arkadaş çevre vs yok sürekli evdeyim zor oluyor ama çocuklar açısından çok iyi arkadaşa ihtiyaçları yok birlikte büyüyorlar bu yıl iki büyüğü anaokuluna yazdırdım aynı sınıfa gidecekler okulda da birbirine destekler
Tesekkur ederim ama gerçekten arkadaşa ihtiyaçları yok günlük dışarı çıkarıyorum dışarda da birbirinin peşinden ayrılmıyorlarAyy ne büyük cesaret. Ben tek çocukla bile zor baş ediyorumgerçekten tebrik ediyorum, allah sağlıklı ömürler versin evlatlarınıza
Öyledir tabii çocukların beraber büyümesi çok güzel bence de. Benim kızım çok alerjik bir çocuk 1.5 yaşa kadar hem o hemde ben çok eziyet çektik o nedenle benim gözüm çok korkuyor mesela. Hamilelikte ve doğumda zor geçince allah isteyene versin diyorum şuanTesekkur ederim ama gerçekten arkadaşa ihtiyaçları yok günlük dışarı çıkarıyorum dışarda da birbirinin peşinden ayrılmıyorlar
Maşallah!3 çocuğum var 6, 4.5 ,20 aylık arka arkaya doğurdum yardım edecek kimsem yok tek büyütüyorum evde düzen yok hergün temizliyorum hergün hırsız girmiş gibi biyere giderken çok zor oluyor o yüzden işim olunca sadece eşimle çıkıyorum arkadaş çevre vs yok sürekli evdeyim zor oluyor ama çocuklar açısından çok iyi arkadaşa ihtiyaçları yok birlikte büyüyorlar bu yıl iki büyüğü anaokuluna yazdırdım aynı sınıfa gidecekler okulda da birbirine destekler
Yaa ne kadar güzel sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah3 çocuğum var 6, 4.5 ,20 aylık arka arkaya doğurdum yardım edecek kimsem yok tek büyütüyorum evde düzen yok hergün temizliyorum hergün hırsız girmiş gibi biyere giderken çok zor oluyor o yüzden işim olunca sadece eşimle çıkıyorum arkadaş çevre vs yok sürekli evdeyim zor oluyor ama çocuklar açısından çok iyi arkadaşa ihtiyaçları yok birlikte büyüyorlar bu yıl iki büyüğü anaokuluna yazdırdım aynı sınıfa gidecekler okulda da birbirine destekler
Şuan kaç yaşında kızınız arayı açmayın ben pişman oldum şimdi de rahata alıştım hiç cesaret edemiyorum.Öyledir tabii çocukların beraber büyümesi çok güzel bence de. Benim kızım çok alerjik bir çocuk 1.5 yaşa kadar hem o hemde ben çok eziyet çektik o nedenle benim gözüm çok korkuyor mesela. Hamilelikte ve doğumda zor geçince allah isteyene versin diyorum şuan
Ben de öyleAyy ne büyük cesaret. Ben tek çocukla bile zor baş ediyorumgerçekten tebrik ediyorum, allah sağlıklı ömürler versin evlatlarınıza
Cinsiyetleri ne? Benim oğlum 2 yaşına gelince küçük oğlum doğucak, bende korkuyorum neler yasicaz diye, kıskançlık olur diyor herkes, hamile kalınca emzirmeyi kesmek zorunda kaldım, küçük emerken ister diyor herkes3 çocuğum var 6, 4.5 ,20 aylık arka arkaya doğurdum yardım edecek kimsem yok tek büyütüyorum evde düzen yok hergün temizliyorum hergün hırsız girmiş gibi biyere giderken çok zor oluyor o yüzden işim olunca sadece eşimle çıkıyorum arkadaş çevre vs yok sürekli evdeyim zor oluyor ama çocuklar açısından çok iyi arkadaşa ihtiyaçları yok birlikte büyüyorlar bu yıl iki büyüğü anaokuluna yazdırdım aynı sınıfa gidecekler okulda da birbirine destekler
İki oğlan bi kız erkekler birbirini kıskanıyor evde kavga bitmiyor her saniye dövüşüyorlarCinsiyetleri ne? Benim oğlum 2 yaşına gelince küçük oğlum doğucak, bende korkuyorum neler yasicaz diye, kıskançlık olur diyor herkes, hamile kalınca emzirmeyi kesmek zorunda kaldım, küçük emerken ister diyor herkes
Mesela benim aklıma şu takılıyor şimdi 2.çocuk olunca ben bebekle ilgilenirken kızım garip garip bakarsa şimdi çok gözde ya bizm için o kendini garip kötü hissederse ben mahvolurumİki oğlan bi kız erkekler birbirini kıskanıyor evde kavga bitmiyor her saniye dövüşüyorlarkıskanması da normal
Zamanla alışıyorlar ama ,kızım doğduğu zaman vurmaya çalışıyorlardı anne bu gitsin diyorlardı şuan birbirine o kadar bağlılar ki bazen şakayla karışık bebeyi anneanneye verelim o baksın yoruldum diyorum o kendine bebek alsın bu bizim diye bi sahipleniyor alışır seninki deMesela benim aklıma şu takılıyor şimdi 2.çocuk olunca ben bebekle ilgilenirken kızım garip garip bakarsa şimdi çok gözde ya bizm için o kendini garip kötü hissederse ben mahvolurumben kızımı yeni doğurduğumda yeğenim çok kıskanmışti
Yaşları yakın olanlar erkek miİki oğlan bi kız erkekler birbirini kıskanıyor evde kavga bitmiyor her saniye dövüşüyorlarkıskanması da normal
Kızım bu sene ilkokula başlayacak bir kardeşi olsun isterdim istiyorum daKac yasinda cocugunuzNiloyatospikk
Benim iki kizim var ,5 yas var aralarinda. Kesinlikle 2. Cocugu daha rahat buyutuyorum.ve bence tek cocuga gore daha kolay. Cunku birbirlerine arkadas oluyorlar.
Ama her cocuk sorunluluk demek. Daha fazlasina gerek yok bence.
Geçen hamile rolü yaptım karnıma vurdu yalan yapıyorsun şaka yapıyorsun dedi istemiyor pişman olursam diye korkuyorum gerçi sever ben de en küçük kardeşimi istememiştim şimdi iyi ki olmuş diyorumZamanla alışıyorlar ama ,kızım doğduğu zaman vurmaya çalışıyorlardı anne bu gitsin diyorlardı şuan birbirine o kadar bağlılar ki bazen şakayla karışık bebeyi anneanneye verelim o baksın yoruldum diyorum o kendine bebek alsın bu bizim diye bi sahipleniyor alışır seninki de
Okulda, cocuklarin kardesini goren cocuklar, hep kardes istiyor genellikle.Kızım bu sene ilkokula başlayacak bir kardeşi olsun isterdim istiyorum da