• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ve 2,5 yaş erkek anneleri

Benim oğlumda 28 aylıkken cümle kurmaya başladı şimdi 31 aylık ve herbişeyi biliyor.
Tv izlemeyi seviyo çocuk kanallarına bayılıyo.
Canını hiç sıkma herşey zamanla oluyo.
Ben bu hafta çok mutluyum mesela artık altını bezletmiyo ve birhaftadır söylüyo tuvaletini.
Çogu geç bile kaldı dedi ama olsun sıkmamak lazım çocukları onlar zamanı geldiğinde zaten yapıyolar.

çok güzeel artık çişinide söylüyor.:nazar:
haklısın sıkmamak gerek aslında
bende yaza alıştırayım diyorum.
haziranda anneme gidicem istanbula.
annem iyi yapar çocukları wc ye alıştırma işini:1hug:

çok güzeel artık çişinide söylüyor.:nazar:
haklısın sıkmamak gerek aslında
bende yaza alıştırayım diyorum.
haziranda anneme gidicem istanbula.
annem iyi yapar çocukları wc ye alıştırma işini:1hug:

Evet canım hiç üstüne gitmeyin.
Bağarıp çağırmayla olmuyo bu işler yeğenlerimden biliyom.
Çok şükür inat etmedi oda. Güzellikle anlattıktan sonra gerisi geliyo.
Üzülüp sıkıldığınla kalıyosun o kadar yerimseniben

Benim oğlum 20 aylık.Benim oğlumda hala bırak cümle kurmayı bilinçli hiçbir anlamlı kelime kullanmıyor.Bana anne, babasına baba vs.. demiyor.
Anlamsız kelimelr dökülüyor hep ağzından.
Söylediklerimizden anlamıyor yada işine öyle geliyor.Çok hareketli.Ona bişeyleri öğretmeye çalışıyorum ama çok çabuk sıkılıyor.
Yabancı büyük erkeklerden korkuyor,ağlıyor.Uzun bür müddet ağlıyor hemde,korkarak.
Çok öfkeli,hemen hemen herşeye öfkeleniyor.Sadece müzik dinlemekten , oyuncağıyla oynamaktan ve gezmekten hoşlanıyor.

süprizzzzzsüprizzzzzsen canını sıkma .arkadaşım .benim oğlan 3 buçuk yaşında.çok yaramaz .oda konuşmaya iki yaşında başladı.çişini söylemeyede ancak bu yaz başladı.gece uyurken hala altını bağlıyorum.bunlar normal gelişmeler.merak etme canım.mirmirmirmirmirmirmirmir

SLselam arkadaşlar benim oğlumsa 24 aylık daha cümle kuramıyo sadece kelime kullanıyo bi çok istediğinide işaretle anlatıyo çok tatlı ve bi o kadarda yaramaz ve hareketli bazen çıldıracak gibi oluyorum doğru düzgün uyku düzeni yok çişimizi söylemiyoruz of bayanlar çok sabır gerekli

SLselam arkadaşlar benim oğlumsa 24 aylık daha cümle kuramıyo sadece kelime kullanıyo bi çok istediğinide işaretle anlatıyo çok tatlı ve bi o kadarda yaramaz ve hareketli bazen çıldıracak gibi oluyorum doğru düzgün uyku düzeni yok çişimizi söylemiyoruz of bayanlar çok sabır gerekli

benim oğlumda 25 aylık aynen dediğin gibi eksiği yok fazlası var
annelik kolay değil,sabır gerektiriyor

EVET ARKADASLAR GERCEKTENDEN DE COOOK SABIR GEREKTIRIYOO YAAA NAPACAZ BIZ :(((( AMA SAGLIKLI OLSUNLAR BIZE O YETER :))
benım oglusum cısını söylüyor 2yas 7aylık benımkıde ama gece hala bezlıyoruz ... yaa bıde arkadaslar benımkı cızgı fılm delısı bıde pc de oyun oynamaya bayılıyooo ben ıstemıyorum yaaa ınadına daha cookk yapıyor sızınkılerde öylemıı ???

EVET ARKADASLAR GERCEKTENDEN DE COOOK SABIR GEREKTIRIYOO YAAA NAPACAZ BIZ :(((( AMA SAGLIKLI OLSUNLAR BIZE O YETER :))
benım oglusum cısını söylüyor 2yas 7aylık benımkıde ama gece hala bezlıyoruz ... yaa bıde arkadaslar benımkı cızgı fılm delısı bıde pc de oyun oynamaya bayılıyooo ben ıstemıyorum yaaa ınadına daha cookk yapıyor sızınkılerde öylemıı ???

valla benim oğlumda bilgisayar hastası ben oturduğumda ya cimcikliyo beni ya ısırıyo cıkıyo tepesine baslıyo karıstırmaya dediğin gibi bende istemiyorum ama dinletemiyorumki..bilg.ewden uzaklastırmakla olur anca of of cocuk yetiştirmek cok zor..

aynen kıslar benim oğlumda bc hastası.otarıyım hemen oda atlıyor.ona uygun bir oyun bulamadım ben gerçi.o pc de, ayı bernard izlemeye bayılıyor.esir ediyor beni ayı barnarda.tek izlemek istemiyor.birlikte izlemeyi seviyor.dolayısıyla bende yapışıp kalıyorum pc ye

Selam :))))))
ya her cocuk aynıı yaaa üfff benımkıne göre oyunlar bende bulamıyorum aslında ama tavuk oyunları maymun oyunları onlarla güzel oynuyoo bıde araba ve motor yarıslarına bayılıyooo :))))))
bıdeee cocuk bahcesı varya tınkı mınkı ayy ölüyoo ona ama günde 2 kere oynuyoo ınternetde arastırdım bulamadım ben bılenınız varmı ???

selam canım :))
darwin the monkey dıye bır oyun var oglum onu cıookk sevıyor önerırırm bıde egıtıcı oyunlar var goggle bulabılırsın onlardan da oynuyo benım kı :)))))))

benim oğlum 23 aylık.20 aylıkken konuşmaya cümle kurmaya başladı.ama her .çocuğun gelişimi aynı olmuyor bilirsin.karşı komsumun çocuğu 3 yaşındayken cümle kurmaya kendini anlatmaya başladı.ama insan bir an evvel kendini ifede etmeye başlasın istiyor.eminim en kısa zamanda konuşmaya başlayacaktır.

selam arkadaşlar benim oğlumda 31 aylık allah bağışlasın ama çok yaramaz ben pc başına geldiğim zaman oda istiyor yazı yazmasını çok seviyor çizgi filmlere bayılıyo çişinide söylüyor ama gece bağlıyoruzne zaman kurtulucaz bu bezde bilemiyorum allah annelere sabır versin

Back