:nazar
:yardimci olduysam ne mutlu bana,4.seferimde 9.gun bir iki damla kanamam oldu,tamam gene olmadi adet olacam dedim,oturup esimle sabaha kadar agladik,sabahta sinirden kalktim is guc yaptim,sonra baktim baska kanama yok,hemen bi test yaptim,bide ne gorelim ik kirmizi cizgi,evet hamileydim,7.ayinda maalesef kaybettim,igslh senin icin hersey yolunda gider canim
canım benim başın sağolsun inşallah Rabbim çektiğin tüm sıkıntılarını unutturacak sağlıklı-hayırlı evladını bu tedavide nasip edecek
ben çok inanıyorummm biz çömezlerine yol-yordam göstereceksin annelik tecrübelerinden de fazlasıyla yararlanacağız
turkiyede hic denemedim ama istiyorum herkez tavsye ediyor,sen hangi hastanedesin canim,sanirim istbuldasin
hakkında hayırlı yer neresiyse orası nasip olsun bebeğin seninle olsun inşallah
kızlar ben antalyadayım fırsat bulunca yazayım dedim nasılsınız sizi çok seviyorum benim dert ortaklarım
ohh geziyor musun düğün hazırlıkları ohh tatlı telaş kolay gelsin tatlım bende çok seviyorumm seni canım
inşallah canım yaa ız olsun isterim tabii rabbim ne kısmet ederse ...kilo konusuda elimden geleni yapıyorum ama yine de aldırıyor ilaç napayım ısmet işte şimdide rejim yapamami tedavi için bitsin tedavim olmassa bi sene gitmem heral o arada rejimimi yaparım inşallah da zayıflarım
gerçekten çoğu zaman hislerim çıkıyor
inşallah sağlıklı-hayırlı kızın olacak
Çok haklısınız,ne kadar buna kendimi hazırlamaya çalışsam da yine aynı üzüleceğim.O zaman dediğiniz gibi pozitif olmaya çalışacağım ve oluyorum da.İns.bebisimin teyzelerine buradan müjde veresem ve ben de ins.mujdeler duyacağım sizlerden.
aynen canım üzüntü aynı üzüntü nede olsa(Rabbim korusun ) bu kez zaten pozitifi göreceksin inşallah
Niye o zaman benim doktorum buna dikkat etmedi ki?Ama 12 yumurtam 1.sinif kalitedeymis ve transfer yapılan embriyo da oyleymis.Bu sebeple transfer 6. Gün gerçekleşti.
canı dr doğru yapmış çok aşırı bir sayı değil takma kafana yumoşların gayet güzel sayıda ve kalitede inşallah sağlıklı-hayırlı evlatlarına kavuşacaksın
slm kızlar.bende yumurta rezervi azlığı var hatda artık yumurtan olmaz dendi ve amh 0.1 den düşük.fsh yüksek ve eğer yumurtam olursa tüpe başlancak.ümitsiz olmak istemiyorum ama ne yapcagımı bende şaşırdım.2 aydan sonra kendiliğinden hastalandım ve bugün 2.günü fsh 43 çıktı.2 ay daha dhea kullanıp ona göre durumuma bakılcak.çevremde kimse beni anlamıyo.çocuğun olur niye bu kadar sorun ediyosun diyorlar.moralimi bozmaycam bu sitede neler okudum Allahım nasip edecekse vakti zamanı vardır.ama üzüldüğüm sorduklarında kan değerlerim yüksek doktor cocugun olmaz dediğimde olur olur kafana takma diyolar.tesellim bu kadar.sanırım bana inanmıyolar. bende anlamadım.sizlerle paylaşmak istedim.okudugunuz için teşekkürler.
canım hoş geldin yoktun ne zamandır
üzüldüm ama hallolmayacak bir sorun değil bence
inşallah dhea ilaç sana bol bol şifa olacak inanıyorum ben tedaviye gönül rahatlığıyla başlayacaksın bol bol kaliteli yumoşların olacak seni çok iyi anlıyorum tatlımm bol bol dualarımdasın
çevremizdekiler bizi nasıl anlasın ki
onlara göre hava hoş gün güzel
bizi bizden başka anlayan olmaz ki
Rabbim yardımcın olsun sitreste etkiler bence hormonlarımızı Rabbime emanetiz hepimiz inşallah bu yıl ayrı bereketli bizlerde nasipleneceğizz inşallah