2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

ama bende şimdi sizin isimlerinizi merak ettim şifanın adını öğrendim zizin adınız neydi

Bu kadar stres yapma canım. Hangi ayda başlayacaksın? İlki evet uzun protokol olmuş.

2 aylık ilaç verdi bana doktor bende ilacım az aldı niyetimiz yarın gitmekti.haziranda gel dedi ilk haftası.aradım bende ilacım bitiyor geleyimmi diye doktorda adetliyken gel dedi şşırdım.ilkkinde adetten önce başladımız için haziran adetinde gel dedi.adetimde yeni bittim daha haziranın 23 filan olurum işte kısa olursa temmuza biter uzun olursa o zaman temmuz adetimden önce başlarım agustosa biter yatış bayrama denk gelir.bi kutu daha ilaç siparişi verdim bugün

Canım ne ilacı bu? Ne için kullanıyorsun?

bana dediki adetliyken bakacaz hormonlarına bide ultrasonla eğer değerlerin uygunsa tedaviye başlıcaz dedii :26:

edacım bu kadar panik ve stres yapma kendine aslında pek fark yok süreç aynı işliyor sadece süreler farklı

bebeğimiz transfer olduktan sonra yatıyomuyuz ???birde öncesinde kullandığımız iğneler kilo yapıyormu canım ???

edam senin tedavin benim tedavim aynı zamanda inşallah meraklanma bize kısa yaparlar benim hep öyle oldu

bebeğimiz transfer olduktan sonra yatıyomuyuz ???birde öncesinde kullandığımız iğneler kilo yapıyormu canım ???

Transferden hemen sonra yarım veya 1 saat dinlendiriyorlar hastanede. Evde de 2-3 gün yatarsan iyi oluyor. İğneler kimine kilo aldırıyor kimine verdiriyor. Ben kilo vermiştim.

Canım ne ilacı bu? Ne için kullanıyorsun?

bıosteron kullanıyorum 2 kutu bitti bi kutu daha al devam et dedi.ama kullanmak istemiyorum 1.5 ayda 4 kilo aldım yaa .55 ken 59 oldum çok şişkinlik yapıyor fazla da yemiyorum ekmek bir dilim anca dikkat ettim halde kilo aldım.ama mecburum diyorum kullanıyorum.

2 saat filan yattım ben belkide 3 saat iyi hissediyorsan çıkabilirsin dediler çıktım.igneler az kilo yaptı bana 1 yada 2 kilo.ama bu ilaca daha devam edersem ne hale gelirim bilmem

Ne için bu ilaç peki? Yumurtaların kaliteli olması için falan mı?

edacım bu kadar panik ve stres yapma kendine aslında pek fark yok süreç aynı işliyor sadece süreler farklı

şimdi ben hiçbişe bilmiyorum sadece netten baktım toplama trasfer biliyorumsüre ne nasıl nelere dikkat etmem lazım sizlerden yardım istiyorum.stres sorma temmuzun ilk haftası gidecem mayısta tüp bebeğe karar verdik mayıstan beri böyleyimmm panik atak oldum .)))

Ne için bu ilaç peki? Yumurtaların kaliteli olması için falan mı?

evet öle bişey heralde dogal bittilerle yapılan bi ilaçmış heral.araştırmadım pek yan etkilerinede bakmadım çünkü çok etkileniyorum.ve stres yapıyorum pinpiriliyim anlıycanız:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…